Biliyorum,Yolun Başındayım Ama

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
x0R6aL.png

Görüntülenmeye Göre Bu Tıklanma Fazla Değilmi Arkadaşlar ?
hiçbir şekilde ben tıklamıyorum ve tıklatmıyorum.
videolarıma 70k da felan telif gelmişti kapatılmıştı. 1 yıl bu kanal çalıştı ve 100 binleri gördü iki video 3 gündürde videonun kategorisini değiştirdiğimden reklam alabiliyorum. sizce gine telif yiyecekmiyimdir ? ve kanalda 3 özgün videom var.
6 video ticari hakları yani reklam için kanıt istiyor. 2 tanesinin telifini kabul ettim.

2 tane videodan +100k dan sonra reklam çekmeye başladım. sizce bu böyle gidermi ? ve merak ettiğim bu kazanç neden hep 0 ? bunu açıklarmısınız ?
TO neden bu kadar yüksek olabilir ?

Şans İşi Hangi Kategoride Gidiyorsan O kategoride gitmeye devam et.

Boyut Ekle>Ürünlere Tıkla Görürsün ne kadar kazandgnı Tahminide Ay sonu kesinleşnce yazar

Şans İşi Hangi Kategoride Gidiyorsan O kategoride gitmeye devam et.

Boyut Ekle>Ürünlere Tıkla Görürsün ne kadar kazandgnı Tahminide Ay sonu kesinleşnce yazar

yorum için teşekkürler kardeşim, kimse beni takmıyor :)

KPD8V8.png

Sizce biraz ilerlemeli giderse ay sonu 200TL barajını aşarmı ?

Yani 18 Gün var Ay bitimine 10 lira oldugunu varsayalım 200 lira bulalbrsn Ugrasırsan.

biraz formu okuyun...bütün bilgiler sayfalarda duruyor ama açıp da okuyan yok...kanıt isteyenleri de sil başına bela olur.

Yani 18 Gün var Ay bitimine 10 lira oldugunu varsayalım 200 lira bulalbrsn Ugrasırsan.

uğraşalım imleme vs. zaten bilinen videolar fazla yaygınlar ancak reklamları yok bende kategoriyi bi değiştim reklam çıkmaya başladı. bakalım ne olcak.

biraz formu okuyun...bütün bilgiler sayfalarda duruyor ama açıp da okuyan yok...kanıt isteyenleri de sil başına bela olur.

anlamadım kanıt ile ilgili dediğinizi hocam.

edit; ha benim videolarıı demişsiniz tamamda hocam 2m izlenmeli video var. çok sorun yaratırmı.

boyut ekle diyip ürünler i seçtiğimde yeni sütun geliyor ve içinde "İçerik Barındırıcıları için AdSense" yazıyor. Toplam kazançlar bende görünmüyor hocam nasıl yapabilirim ?

yorum için teşekkürler kardeşim, kimse beni takmıyor :)

KPD8V8.png

Sizce biraz ilerlemeli giderse ay sonu 200TL barajını aşarmı ?

geçenlerde aylık 250 lira beklediğim kanaldan son 5 gün barajıyla 900 tl para aldım kesintiler hariç hiç belli olmaz o sen çalışmaya devam et hocam

Sen Diyar Palanın şarkısını yükleyen değil misin kardeşim :D

geçenlerde aylık 250 lira beklediğim kanaldan son 5 gün barajıyla 900 tl para aldım kesintiler hariç hiç belli olmaz o sen çalışmaya devam et hocam

anlıyorum hocam, 200 video içinde barındıran kanalım var ama izlenme almıyor, para kazanmalarıda açık. herneyse inşallah birşeyler olacak.

Sen Diyar Palanın şarkısını yükleyen değil misin kardeşim :D

Evet Kardeşim, Çok Yüklediğim,Milyonlar Alan Oldu Ama Sahipleri İlgilenmedi.
Bende Neden Destek Vereyimki Dedim Ve Toplam 25Milyon İzlenmeli Videolar Sildim. Diyar Pala İle Özelden Mailleşiyoruz Arada. Bana İlk Mailinde Teşekkür Ettiği İçin Videosu Duruyor. Günde 10-50k Arası İzlenme Alıp, BUZZ şirketi tarafından her defasında telef yiyen videodur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri