Bilmeyene Bilgi Vermeyin ve Dolandırıcılara Karşı Dikkatli Olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yatarak para kazanmak doğru olsa bile iyi bir şey değil. emeksiz paranın ne hayrı olur ki ?

[MENTION=13695]erbain[/MENTION] yapma şöyle arkadaş şimdi forumun yarısı uzaya çıkmak isteyecek :D

Haha iyimişte, nedense benim şu adam aklıma geldi :D
maxresdefault.jpg

eğer çalışkan insanız başka tehlike var senin sırtını yatak sanan asalak insan ziyanları. bunlardan uzak durun değerli zamanınızı alır. çalışgan insanlarla dostluk kurun size destek olurlar göremediklerinizi gösterirler. benim çevremde kalan insan sayısı 5 i geçmez... tembel insan yanıma yaklaşamaz artık. bilgi paha biçilemez bir hazinedir o bilgiyi hak edecek ve o bilgiyi saklayacak insanla paylaşın.

Son düzenleme:
Hyip konusuna katılıyorum ama üslup çok yanlış. Aylar geçti ancak hala insanlarla nasıl konuşacağını öğrenememişsin.. Kimse bu foruma senden emir almak nasihat almak için girmiyor üslubuna dikkat et çok bilmişlik taslamayı da kes artık. Haşa Allah değilsin!

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] laf olsun diye muhalefet olsun diye yazmaya devam ediyorsun yine... hiç değişmemişsin...

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] laf olsun diye muhalefet olsun diye yazmaya devam ediyorsun yine... hiç değişmemişsin...

muhalefet olsun diye yazmıyorum yazdıkların yanlışta demedim ama üslubun ile gerçekten sinir bozucusun. Ben bu forumda senden duyduğum nasihatları babamdan duymadım be. şunu yapın böyle olun şöyle olun adam olun bu nasıl üsluptur ya. Kimse seni dinlemek senin yaptıklarını dinlemek zorunda değil. Git nasihatlarını çevrende ki küçük çocuklara anlat burası yeri değil.

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] forum kurallarına göre küfür hakaret yasaktır onun dışında kalan her şey konuşulur yazılır. bu forum senin babanın malı değil adminlerde senin uşağın değil. sana anlatmıyorum beğenmezsen okumazsın olur biter. senin gibiler doğru söyleyenleri susturmaya çalıştırdığı için onca insan dolandırıldı parası kaldı. boş konuşuyorsun hemde çok boş.

[MENTION=9073]thrayler[/MENTION] senin yaşın kaçtı ?

@ilyas;

Hocam buda 3 yıl önceki yatarak para kazanmak hakkında ws ye açtığım konu:
İster Yatarak Para Kazan İster Oturarak Para Kazan. Nasıl Rahat Ediyorsan Öyle Para Kazann

O zamanlarda şuanki hyipler artmıştı. Tabii başka sektörlerde vardı. O zamanlar şuanki kadar iyi değildim. Aradan 3 yıl geçti. Biraz daha tecrübe kazandım. Döndük dolandık yine aynı noktaya geldik. Yine hyip sistemleri üzerinden milleti dolandırmaya çalışanlar çıktı. İşin ilginç tarafı Sistem çökeceğini kabul ediyorlar. Sistemin sonraki gelen insanların parasını alıp kaçacağını biliyorlar. Ama yinede para hırsı insanların gözlerini bürümüş. Sende erken gel sende kazan diyorlar. Ben erken üye olup paramı çıkarsam bile benim refim dolandırılacak. Ben refimde parasını çıkarsa bile onun refleri dolandırılacak. Onun refide parasını çıkartsa onun refinin refleri dolandırılacak. Sistemin sonunda büyük bir uçurum var. Her ay katlanarak üye artıyor. Bi yerde yatırımcılar duracak. ve son gelen kadronun parasını alıp kaçacak sistem. Yıllardır hep aynısı oldu. Bu tür sistemler hayır kurumu değil. Bu tür sistemler küçük para peşinde değiller. Hemen çökerse az parayı alıp kaçar. 6 ay ayakta kalmayı başarıp çökerse 6. ayda daha büyük parayla kaçarlar. Veya 1 yıl ayakta kalmayı başarırlarsa 1 yıl sonra daha da büyük paraya çöküp kaçacaklar. Kaz gelecek yerde tavuk esirgemiyorlar. Ama belirli insanlar bu tür sistemleri takip ediyor ve prim yapıyorlar. İnsanların direk dolandıramayanlar ponzi sistemleriyle dolaylı yollardan dolandırıyorlar. Sonrada hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar. Bazıları sende erken üye olsaydın kardeşim diyorlar. Ne farkedecekse Herkes aynı anda üye olsa ve bi daha üye gelmese 2. ayda çökecek. Sistemin nasıl işlediğini çok iyi biliyorlar ama zeytin yağı gibi üste çıkıyorlar bide.

forumdaki uslubun tamamiyle hakaret barındırdıgı icin öncelikle report ettiğimi belirteyim [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] , onun dısındaki sözlerinin tamamına katılıyorum.. emek hırsızlıgı yapmamak lazım .. yaran cok derin yaranı anlıyorum ama bu yarayı burada yazarak yada 3.kisilere sms atarak gideremezsin , rileptid adında bir ilac var ben sana onu tavsiye ederim , sana kampında basarılar kardesim.. parayla adam olunmuyor , her parası olanda adam yerine konmuyor kardesim.. sana emekliliğinde mutluluklar , cuval dolusu sevgiler yolluyorum...

Son düzenleme:
kimse kimseyi sırtında taşımasın diyince baya alınan olmuş. :) para insanı adam yapmaz ama çalışma alışkanlığı insanı adam yapar. tembel adamın kimsenin yanında yeri yoktur ve onu herkes kullanır aşağılar, onun olduğu ortamdan az akıllı adam uzaklaşır. kalanın ise menfaati vardır menfaati bitince oda gider. tembel adama güvenilmezdir, duyduklarını kendi kullanacak enerjisi olmadığı için orda burda anlatır durur. sırf kendi yerine çalışacak birini bulmak için.. neyse bi cümleyi kemal sağlam adamlarla çalışkan adamlarla dostluk yapın. benim savaş isimli arkadaşım her hafta bana nasihat eder... doğru söz kimden gelirse kulak verin, yaşayarak öğrenmeyin, emeğinizi ve zamanınızı zayi etmeyin.

kimse kimseyi sırtında taşımasın diyince baya alınan olmuş. :) para insanı adam yapmaz ama çalışma alışkanlığı insanı adam yapar. tembel adamın kimsenin yanında yeri yoktur ve onu herkes kullanır aşağılar, onun olduğu ortamdan az akıllı adam uzaklaşır. kalanın ise menfaati vardır menfaati bitince oda gider. tembel adama güvenilmezdir, duyduklarını kendi kullanacak enerjisi olmadığı için orda burda anlatır durur. sırf kendi yerine çalışacak birini bulmak için.. neyse bi cümleyi kemal sağlam adamlarla çalışkan adamlarla dostluk yapın. benim savaş isimli arkadaşım her hafta bana nasihat eder... doğru söz kimden gelirse kulak verin, yaşayarak öğrenmeyin, emeğinizi ve zamanınızı zayi etmeyin.

davranısların ve sozlerin o kadar farklı ki hangi birinden baslayım , sadece birini söyleyim o tembel ve farklı lanse ettiğin insanlardan beklentin olmasaydı keske , bu sekilde inandırıcı olurdun ... neyse bu kadar yeter.. gevsek dedigin insanlar bir zamanlar senin kardesindi onlarla foto cekildin 4-5 defa gorustun , sayısız uzun telefon gorusmeleri yaptın , hatta özel talebin bile oldu yerine getirildi 3.kisi tarafından , simdi kalkmıs buradan oraya buraya mesaj yolluyorsun , senin yaran var dostum.. yaran da bu sekilde gececek gibi değil , daha cevap vermem sana , iyi emeklilikler .. ayrıca konusmalarından ne kadar adam oldugun belli , artık parayla mı adam olmussun baska birseyle mi onu da okuyanlar degerlendirsin..

Son düzenleme:
Ilyas foruma dondugun baya belli oluyor. Neden acaba hep senin konularında kavga oluyor dusundun mu? Diceksin ki dogrulari söylüyorum da ondan. Evet belki söylediklerin dogru ama soyle bir laf vardir . Ne söylediğin degil nasil soyledigin onemli diye. Iste sen cok yanlış anlatiyorsun derdini. ..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kırmayın birbirinizin kalbini üç günlük dünya zaten :D

Konu tartışmaya dönmüş kilit.
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]; Cvap hakkını kullanmak istediği için konu tekrar açılmıştır cevap hakkı doğanlar dışında kimse yazmasın

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri