merabalar yeni eve tasindik ama orda telefon hatti yok turktelekom kutusu yani 7 ay oldu basvuru yapali her hangi bi kimse gelmedi bile komsudan azda olsa aliyorum ama yetmiyor benim eve net almam için ne yapmam lazim acaba kutu olmazsan yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim evdede yoktu ama 1 ay içinde gelip hallettiler. Ara telefonla sürekli, oradaki Türktelekom çalışanları sallamıyordur.
Bizde de yoktu bütün binadan imza alırsanız daha çabuk geliyorlar.Bu arada uydunet telefon istemiyor.
Benimde başıma geldi 6 ay internetsiz kaldım lanet olası türk telekom şirketi yüzünden.
Tavsiyem bir tane Wirelass al 60-70 TL lik etrafta kablosuz internet hizmeti veren firmalar var yüksek hızlı ev ucuz oluyor
uydu net nasil aliyor hocam
Uydu net her yerde olmuyor ama bölgenizin desteklemesi gerekiyor
uydu net yada dopıng adls başvur noktarı var eger alt yapı varsa mahallede bağlarlar ama yoksa mecbur wın tarzı bısey alcan malsef turk Telekom cok yavaş bu konularda
alt yapi yok hocam
Hangi firma bu?
Hangi firma bu?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.