Binance de Yeni Coin ,3 Günlük Airdrop İle 6$

serdar38

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Binance da 3 gün önce eklenen IOST için sadece 2 gün sürecek olan airdrop paylaşıldı. Şuan Binance'da listenileniyor ve her davet ettiğiniz kişi için 68 token kazanıyorsunuz. Tek yapmanız gereken Retweet etmek ve takip etmek
Nasıl üye olunur: Linke tıklayın , açılan sayfada
Myetherwallet Etherium adresinizi yazıp, alttaki caphta tikleyin , sonra Submit tıklayın.
Açılan sayfada 2 görev
-Retweet
-twitter hesabı takip

Bunları yapın ,bir süre bekledikten sonra sayfayı yenileyen
Kabul edildiginizi göreceksiniz ve size referans yapma linki verecek.

Ben başka bir Twitter hesabım ile kendime 1 ref kazancı sağladım.ETH adresinide ref ten kazanmak için lazım olacak onuda internet ten Eth adresi ile bağış isteyen bir yerden bulup sozde refimin eth adresi diye yazdım :)
Sizde böyle yaparak kazancı arttırabilirsiniz.

Refli Link: https://t.iost.io/?c=w4EDrf7s
Refsiz iost.io

Ayrıca diğer Bonus veren Coinler için Bu konuma bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Binance da 3 gün önce eklenen IOST için sadece 2 gün sürecek olan airdrop paylaşıldı. Şuan Binance'da listenileniyor ve her davet ettiğiniz kişi için 68 token kazanıyorsunuz. Tek yapmanız gereken Retweet etmek ve takip etmek

Refsiz iost.io

kazanılan tokenleri ne zaman ve nereye yolluyor ? myetherwallet adresmi veriyoruz...

detaylı acıklama olsaydı güzel olurdu...

kazanılan tokenleri ne zaman ve nereye yolluyor ? myetherwallet adresmi veriyoruz...

detaylı acıklama olsaydı güzel olurdu...

zaten üye olurken Etherium adresinizi istiyor,
Ben myetherwallet adresini verdim

Ayrıca başka Twitter hesabımı kullaranak kendime 1 ref kazancı sağladım, sizde öyle yapabilirsiniz arkadaşlar

Refsiz iost.io

nasıl üye olunacağnı bi ben bulamadım galiba :D tamamdır hallettim hocam refin direk yönlendirmiş zaten ben yanlışlıkla açılır açılmaz twitterı tıklamışım :D

birde hocam başka twiterlarla nasıl referans sağlayacağız kendimize onu anlayamadım. site twier paylaşımı yapıp takip edince ekstradan token veriyormu. Bende şuanda srekli sunucuyla bağlantı kesildi deyip duruyor

Son düzenleme:
nasıl üye olunacağnı bi ben bulamadım galiba :D tamamdır hallettim hocam refin direk yönlendirmiş zaten ben yanlışlıkla açılır açılmaz twitterı tıklamışım :D

birde hocam başka twiterlarla nasıl referans sağlayacağız kendimize onu anlayamadım. site twier paylaşımı yapıp takip edince ekstradan token veriyormu. Bende şuanda srekli sunucuyla bağlantı kesildi deyip duruyor

Konuyu güncelledim orda sorunun cevabı var sanırım.
Aklıma gelmişken farklı tarayıcılar kullanın , ben öyle yaptım ;)

biriken coinler nereye gelecek eth cüzdanımıza mı ve ne zaman gelecek?

Kayıt olurken verdiğiniz Eth cuzdana
Bounty bittikten sonra
Zhen 🇨🇳🇪🇸:
❗❗️**Airdrop** FAQs❗❗
Q: When can I receive the Twitter airdrop tokens?
A: We plan to deliver airdrop tokens in the next 2 weeks. All users with confirmed ETH address will start to receive their airdrop tokens in that timespan. Please be advised: the delivery might take longer than expected subject to the Ethereum network condition.
Q: If got banned from the group, am I still going to receive the airdrop?
A: NO. In order to create a friendly environment, we will strictly enforce a zero-tolerance policy toward spammers and malicious bots.👾💩
Q: Is there a way for me to check my airdrop balance?
For the twitter event: You could visit https://t.iost.io and enter the ETH wallet address you gave us.

Son düzenleme:
burda yazana göre 2 hafta içinde ödeyeceklerini söylüyorlar. Ama dahada uzun sürebilirmiş. Millet hep fake üyelikler açtı bakalım kaç kişinin canı yanacak. Hoş birşey yapacaklarını sanmıyorum :)

Gelmiş hocam sağ olun :D

Son düzenleme:
serdar hocam kendi açtığım 20 üyelikle 1360 tane aldım. FAQ'larında botlara karşı önlem aldıklarını ve multileri banlayacaklarını yazdıkları içni fazla abartmadım geleceğini bileydim 150 200 hesap açardım :) ödeme geçmişlerine baktım hayvan gibi ödeme yapmışlar 1 milyon token alan bile vardı. Telegram gruplarından sordum tekrar olacak mı diye hayır airdroplar bitti dedi. Bundan da şu sonuç çıkıyor dağıtım işlemi bittiğine göre sınırlı sayıda olduğu ve buda değerleneceğini gösteriyor. Hele bi insanlar ellerindekini çıkarsın bakalım. Şuanda değeri jet hızıyla düşüyor ama piyasadakiler çekilince de jet hızıyla çıkacağına inanıyorum ben

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri