Binance'yi kaçıranlar Kryll.io iyi bir fırsat

karadeli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.alpaslan.karadeli.com
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır bu airdrop işlerine ara vermiştim piyasadan dolayı. Karşıma çıkan bu projeyi paylaşmak istedim ama, özellikle Binance trenini kaçırmaktan çok üzüntü duyan bir kişi olduğumdan forumda da paylaşmak istedim.

HgQJ4DyNQGq1-yRSISXorg.png

Proje binance gibi kripto para borsası, farkı fransız şirketi olmaları diyebilirim aslında, yani çok farklı bir numarası var diyemem fakat bildiğiniz gibi eğer tutarsa borsa coinleri çok iyi para ediyor. Binance örneğinde gördüğümüz gibi, şuan 1 BNB 8 - 9 dolar civarlarında, cent'lerden alanlar köşeyi dönmüş durumda. Farklı borsalarda da geçerli bu, ticareti kendi para birimi ile yaptıran borsaların tokenları ileride iyi para ediyor diyebilirim genelleme yapacak olursam. Tabi ki bu bir genelleme, kendiniz araştırmadan, güvenmeden gözü kapalı girmeyin hiçbir şekilde.

Projenin "sezgisel bir yol çizmek" diye bir sloganı var. Yani teknik olarak pek anlamayan veya sektörün işleyişinden haberdar olmayan kullanıcılara ticaret yaparken yol gösterme gibi bir misyonları var. Açıkçası detaylı incelemedim göz ucu baktım ve şu ana kadar yaptıkları yeterli geldi bana ilerisi için de. Ben kripto borsasında teknik analizmiş, grafiklermiş pek güvenmiyorum açıkçası öyle şeylere bu dünya çok farklı benim için, hiç beklemediğim şeyler gelişiyor piyasa da. 10 dolara sattığım tokenların, hiçbir destekli projesi olmamasına rağmen, sanırım sadece total supply'si düşük olduğundan binlerce dolar olduğunu gördüm. Kryll.io'ya da o açıdan bakıyorum şuan, iyi bir proje, 220 milyon total supply (şuan ki piyasaya ve kripto borsasına göre gayet iyi), 0,2$ ico fiyatı, gözümde eski örnekler birleşince cezbediyor beni :)

Her neyse kayıt olmak için
Referanslı link: https://kryll.io?referral=5a7c38d5205318511f5c1033
Referanssız link: https://kryll.io/

KONU İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLMAYAN, ICO NEDİR, NASIL KATILINIR GİBİ SORULARI OLAN ARKADAŞLAR ÖNCEDEN ANLATIMINI YAPTIĞIM BU VİDEOYA BAKABİLİRLER:
https://www.youtube.com/watch?v=xeFyWDpy2a8

Ekstra sorusu olan dm veya [MENTION=36900]Crypto[/MENTION]adamc twitter adresimden sorabilir.

--------------------

EDIT:

VI_zDA2FSZqA4W2A2CLfMw.png

ICO token satışları Mart 20'ye kadar devam edecek,
Şuandan itibaren 2 saat içerisinde alışlara %30 bonus;
13 Şubat'a kadar alışlara %25 bonus;
20 Şubat'a kadar alışlara %20 bonus;
27 Şubat'a kadar alışlara %10 bonus;
6 Mart'a kadar alışlara % 5 bonus veriyorlar. 6 Mart'tan 20 Mart'a kadar ise bonussuz satış sürecek.

Son düzenleme:
valla önüne gelen blockchain alt tabanlı borsa yapıp coini çıkartmaya başladı umarım beklendiği gibi yükselir getiri sağlar

konusu açıldı daha önceden
http://prntscr.com/ic36a4 konusu açılmamış.

valla önüne gelen blockchain alt tabanlı borsa yapıp coini çıkartmaya başladı umarım beklendiği gibi yükselir getiri sağlar
şuan yine iyi, aralık - ocak geçişinde iyice cılkı çıkmıştı, hele airdrop ile yakından ilgilenen biri olarak soğumuştum öyle diyeyim. Aradan ayıklamaya çalışıyoruz işte..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri