bio33 hocam yoğunmuş

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün Murat hocamın eşiyle skype üzerinde görüştüm.. bio33 yani Murat hocam çok yoğunmuş bir okulda müdür yardımcısı olmuş..Şahsen hocamın adına sevindim.. Bir ara fırsat bulunca nete girecekmiş.. Ben dahil birçok kişi merak ediyordu bu yüzden konuyu açmak istedim..

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun umarım hayal ettiği herşeyi gerçekleştirir

Onun takip programını hala özlüyorum format attık gitti serial

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasil yoğunluk 10dk internete girip açıklama yapmak zor olmasa gerek

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acaba Afrika ülkelerinden birinde mi Müdür yardımcısı olmuş Murat bey internet yok galiba oralarda :)

o zaman açıklama yapması gerekir.
bir konu açıp arkadaşlar kusura bakmayın işlerim yogun bir süre ilgilenemeyeceğim demesi gerekir.
artı bu nasıl yogunluktur 2 dk internete girmek çok mu zor. saçmalık

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocama hayırlı olsun.Şöyle diyim bende kendisinin programını kullanıyordum ama yoğun o madem yoğun arkadaşlar.Sizde
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] kanal takip kullanıyorum memnunum.

Saçmalıktan başka bir şey değil 10 dakikakısını da mı ayıramıyor...

Ya gerçekten memur olduğu için kendini riske atmamak için bıraktı bu işleri ya da hikaye tamamen uydurma geçiştirmek için...

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam okurmusunuz bilmem ama,kanal takip programınızı oldukça beğenen biriyim ve konuşmalarınızda da iyi birisi olduğunuz belli. Ama programa desteği sürdüremiyorsanız devretmeyi düşünmeniz gerekir, size ulaşamadığı için mağdur olan kişilerin sayısı artıyor.

Arkadaşlar bugün Murat hocamın eşiyle skype üzerinde görüştüm.. bio33 yani Murat hocam çok yoğunmuş bir okulda müdür yardımcısı olmuş..Şahsen hocamın adına sevindim.. Bir ara fırsat bulunca nete girecekmiş.. Ben dahil birçok kişi merak ediyordu bu yüzden konuyu açmak istedim..

inşallah o fırsatı çabuk bulur. 4 tane lisansım var benım. eşşeklik ettim kaydetmedim tırmalıyorum.. :)

nasıl bi müdür yardımcılığıymış 3 aydır online olmayacak kadar :D

müdür yardımcısı dediğimiz adamın 24 saat, abarttım tabi okulda bulunduğu her saat önünde şahsına özel bilgisayarı olur. Burada bir yanlış anlama olsa gerek.

Diğer forumda onun adına satış yapan biri var orda sorduydum ben de geçen gün , kendisi çok yoğun demişti.

12000 kanalı bio33 ün programıyla takip ediyorum. Resmen programa bağlı yaşıyom. Ve programın sahibi bırak güncellemeyi foruma bile girmiyo. Büyük risk altındayız

Neyse ne bu adamın programı o kadar işimize yaradı ki, şu saatten sonra 1 daha asla foruma girmese dahi kendisine şükranlarımı sunuyorum. 20-30 tl ye sattığı program sayesinde 5 haneli kazanclar kazanan bizler bence vefasızlık örneği sergilememeliyiz..

programda ne gibi bir sorun var bende bulunan kanalların izlenimlerini sorunsuz güncelliyor

Yani bazılarınız öyle bir yazmışki hiç iyi tarafından bakmamış olaya ben buraya hiçbirşey yazmasaydım dahamı iyi olacaktı.. Merak etmeyin murat hocam fırsat bulursa zaten gelir açıklamasını yapar..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri