bir adsense ban daha geldi !!!!!!!!!!

• Kullanıcı antre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ben mi yanlış anladım? Siz başkasının adına açmış olduğunuz adsense hesabını daha önce banlanmış olan kendi banka bilgilerinizi mi girdiniz?

gunduz banlanan adsense benim adıma idi , demin banlanan adsense de benim adıma idi.
farklı banka ve adres vardı . sanırım ya isimden dolayı ban yedim yada ip adresimi kara listeye aldı .

bugun 2.adsem kesinlesmis 60 tl vardı. adımı soy adımı actıgım her adsense ban yiyor bunu fark ettim baska isimle actım kendi adıma banka hesabı tanımladım banlandım..

ismin karalisteye girmiş hocam.Geçmiş olsun bundan sonraki büyük ihtimal kendi bankana tanımladığın tüm adsense hesapları banlanacak.

Arkadaşın Ban sebebinin bu olmadığı düşüncesindeyim , Ben 10 aydır aynı ip ve aynı tarayıcıdan 7 adsense girip çıkıyorum kardeşim , ek olarak çerez temizleme gibi bir huyumda yok :) yani ban olsaydı bu sebeple ilk ben banlanırdım :) arkadaş belliki sahte tık a maruz kalmış yada kendi kendini maruz bıraktırmış :)

Ek olarak : 1 adsensim banlanırsa benimde hepsi banlanır sadece :))

zaten arkadaş bundan önce de konu açmıştı adsense hesaplarım banlandı diye tüm forumun gözü kulağı o konuda, onlar banlandıysa bu da banlanır demek oluyor umarım demek istediğimi anlamışsındır :)

Hocam moralinizi bozmayın, bu iste bilgili birisiniz. Tekrar küllerinizden daha güçlü bir sekilde doğarsrınız :)

geçmiş olsun. benim de 3 adsense hesabım var üçünde de isimler farklı soy isimler aynı inşallah bu yüzden başıma bir şey gelmez

Banlanma olayı bana göre tamamen kara listeyle ilgli birşey.. Kara listeye bir şekilde giriyorsunuz...

nasıl cıkacaz listeden peki hocam ?

Merhabalar,

Daha elinde adsense varmı senin hocam ? Her hesabın ban yediğinde yeni bir konu açmak zorundamısın ?
Ünlem işaretleri ne oluyor ? Dikkatli olmanı öneririm. Aksi takdirde buradan da banlanıcaksın haberin olsun.

Saygılarımla

Her zaman sağlam çalışmak için en iyisi ayrı vds'lerde ayrı adsense kontrolü.Geçen ay 1 Adsense'im banlandı diğer 2'si ayakta kaldı.

Bunlar bilinen şeyler.
1 Adsensen banlanırsa diğer adsenseleride yakalıyorlar.
Yapacak birşey yok.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun arkadaşlar en iyi çözüm bence, farklı kişiler üstüne adsense açmak her hesapa girişte geçmişi silmek modeme reset atıp girmek.
Sen isimden dolayı kara liste yedin kardeşim geçmiş olsun.
Kötü oldu kanal kapama konusu her gün görünen birşeydi ama adsense kapama konuları yeni görüyorum ve korkutuyor yinede...

anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. bu kısmı insaı deli ediyordur eminim ne işbirliği.

Farklı adres ve banka bilgileri ama isim aynı olduğunda risk büyükmu arkadaşlar ?

mobil mesaj

gecmis olsun insallah yeni adsesede yasamazsin bu durumlari ama sen her gun adsensen kapatildigina burda konu acmak zorundamisin ? boyle devam edersen burdan da bani yersin demedi deme oftop yapma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri