Bir Alt Bayiden Neler İstersiniz

Bencede bırak artık alt bayiyi ana bayi kur derim büyük düşün büyük kazan...

Çok bencilce olacak belki ama (sadece bir öneri) kesinti oranını düşürebilirsiniz :) Mesela foruma baktığımda tüm türk alt bayileri olarak kesintiler %15, sizin ki bir farkındalık yaratarak %10 a çekilebilir. Şahsei fikrim networkleri değerlendiren kişiler ilk önce kesintiye bakıyor sonra farklı özelliklere.

Gerçi kanalın çok çok kötü olmasına rağmen diğerlerinden bir farkındalık yaratarak partnere soktunuz beni buda bir farklılıktır bence :D

Çok bencilce olacak belki ama (sadece bir öneri) kesinti oranını düşürebilirsiniz :) Mesela foruma baktığımda tüm türk alt bayileri olarak kesintiler %15, sizin ki bir farkındalık yaratarak %10 a çekilebilir. Şahsei fikrim networkleri değerlendiren kişiler ilk önce kesintiye bakıyor sonra farklı özelliklere.

Gerçi kanalın çok çok kötü olmasına rağmen diğerlerinden bir farkındalık yaratarak partnere soktunuz beni buda bir farklılıktır bence :D

İleride bu yöndede çalışmalarımız olabilir .)

Ana bayi kurmak zor adsensen pro adsense olması gerekiyormuş :D

skype destek tam olmalı
sorunlara çözüm üretmek için üstüne baskı yapabilmeli
üyesinden yana olmalı
öneriler vs verebilmeli

hele bide konu + tbm vs gibi teknik konularda ara ara yardım etse dadından yenmez

Valla forum olarak bu işe girilirse o pro adsense bağlı tüm kanalların da para kazanması kapatılır ben söyleyeyim :D :D
Sonra partnerden atıp tekrar bağlayarak para kazanmayı açmaya falan çalışırız :D

Valla forum olarak bu işe girilirse o pro adsense bağlı tüm kanalların da para kazanması kapatılır ben söyleyeyim :D :D
Sonra partnerden atıp tekrar bağlayarak para kazanmayı açmaya falan çalışırız :D

partner sitesini değişme
url yenileme
profil resimleri değişip aynı anda f5 yapıp sübhanekeyi tersden okuma denenir ozmn

valla ben şuan çok memnunum trk networkten bide kanalım onaylansın ohohoh daha ne isterim :D

İlerleyen zamanlarda oda olur partnerlerimizin kanalları sağlam dursun aylık izlenme 10+m olsun ana bayilik neden olmasın :)

skype destek tam olmalı
sorunlara çözüm üretmek için üstüne baskı yapabilmeli
üyesinden yana olmalı
öneriler vs verebilmeli

hele bide konu + tbm vs gibi teknik konularda ara ara yardım etse dadından yenmez

İstediklerinizin tamamını yapıyoruz :) partnerlerinin yanında olsun derken partnerimiz haklıysa tabii ki yanında oluruz.

Kim network kurarsa kursun öyle istediği gibi kanal alamaz. Network oalrak kalmanında şartları var sonuçda ntwork olunca Youtube'un patronu olmuyorsunuz :)

valla ben şuan çok memnunum trk networkten bide kanalım onaylansın ohohoh daha ne isterim :D

Yorumunuz için teşekkür ederim sizin kanal onaylama işinide en kısa zamanda halledeceğiz inş... :)

Arkadaşlar birde Creative Nation'a direkt veya başka bir alt bayiden başvuru yaparsanız. bize başvurmayın lütfen bu tür başvuları alamıyoruz. birde Bize başvurduktan sonra eğer bekleyin cevabını alırsanız Lütfen sabırsız başka bir Creative alt bayisinden başvuru yapmayın. :)

Cevapsız başvuru kalmadı. Eğer başvurusuna yanıt alamayan arkadaşlar varsa bana pm ile kanal adını gönderebilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri