Bir Amerikalıdan Türk Kızı Taklidi

• Kullanıcı Dasboot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
benim de elimde bir cok kiz arkadasimin soyledigi Turkce argo kelimeler mevcut. Yayinlasam bomba olur :)

hahah on numaraymış bu

görmedim :P [MENTION=6226]sefaburak0714[/MENTION] dikkat kardeşim yeni modlar var kanları kaynıyor daha tazeler düşünmeden kilit ban vs atabiliyorlar ;)

Dostum sadece yazın ilgimi çektiği için yazıyorum.
Yeni modlar var kanları kaynıyor düşünmeden ban kilit vs. atıyorlar demişsin bende yeni bir modum ve gerekeni yapıyoruz. Arkadaşı post kasmama konusunda uyarmışsın ancak günlük mesaj sayına falan bakıcak olursak bayada iyisin yani. İnsanları eleştirirken en başta tarafsız olmak ardından önce kendine bakıp sonra eleştri yapmak lazımdır. Yazımı sakına laf atma falan gibi algılama bunu sen yapmışsın ama ben yapmam. İyi forumlar.

görmedim :P [MENTION=6226]sefaburak0714[/MENTION] dikkat kardeşim yeni modlar var kanları kaynıyor daha tazeler düşünmeden kilit ban vs atabiliyorlar ;)

Birşey olsa niye hortlattın diyip report edersiniz konu hortlatılmasın kirlilik yaratılmasın diye bir konu kilitlense neden kilitlendi yok efendim neden banlandı. Madem öyle herkes istediği gibi at koştursun sırf mesaj sınırını geçebilmek için alakasız konulara alakasız sadece yazmak olmuş için mesaj yazılsın. Birileri de çıkıp şuna bak forum kirlilikten uçuyor desin hep şikayet edelim ama en ufak çözüm arayışında farklı şikayetlere mi başlayalım Esedullah ? Forum kuralları açıkca yazılmış bizlere sadece onları uygulamak ve uygulatmaya uğraşmak düşüyor. Biraz önce de dedim forum kuralları açık kim bu kuralları çiğnerse gereken yapılmalı şimdi ben mesaj kassam banlanmayacak mıyım ? banlanacağım bu kadar basit :)

Dostum sadece yazın ilgimi çektiği için yazıyorum.
Yeni modlar var kanları kaynıyor düşünmeden ban kilit vs. atıyorlar demişsin bende yeni bir modum ve gerekeni yapıyoruz. Arkadaşı post kasmama konusunda uyarmışsın ancak günlük mesaj sayına falan bakıcak olursak bayada iyisin yani. İnsanları eleştirirken en başta tarafsız olmak ardından önce kendine bakıp sonra eleştri yapmak lazımdır. Yazımı sakına laf atma falan gibi algılama bunu sen yapmışsın ama ben yapmam. İyi forumlar.

seni kastetmedim 1, bir hort boşa attığım bir mesajımı göster amenna 2, kaaç tane gereksiz kilit gördüm kilitin mantığını anlayamamış modlar var sözüm onlara 3,
Bende Robert Downey JR Hayranıyım ;) 4

---------- Mesaj saat 23:24:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:21:53 civarında gönderildi. ----------

Birşey olsa niye hortlattın diyip report edersiniz konu hortlatılmasın kirlilik yaratılmasın diye bir konu kilitlense neden kilitlendi yok efendim neden banlandı. Madem öyle herkes istediği gibi at koştursun sırf mesaj sınırını geçebilmek için alakasız konulara alakasız sadece yazmak olmuş için mesaj yazılsın. Birileri de çıkıp şuna bak forum kirlilikten uçuyor desin hep şikayet edelim ama en ufak çözüm arayışında farklı şikayetlere mi başlayalım Esedullah ? Forum kuralları açıkca yazılmış bizlere sadece onları uygulamak ve uygulatmaya uğraşmak düşüyor. Biraz önce de dedim forum kuralları açık kim bu kuralları çiğnerse gereken yapılmalı şimdi ben mesaj kassam banlanmayacak mıyım ? banlanacağım bu kadar basit :)

tamam kardeşim boşver hepimiz zamanla öğrenicez ;) mutfağa giren aşçı olmuyor hamur yoğurması gerek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri