Bir arkadasa ozel youtube TBM calismasi

• Kullanıcı cansuyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Cansu hocama bir çok kişi saldırıda ekipsiniz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz vs vs bulunmuş. hepimiz ekibiz vs vs .. [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] ile hiç bir alakam yoktur sadece konuyu gördüm ve yaptırmak istedim ..
şuan ayrıyetten beyto33 ün tbm grubundada varım.. Ekip olsak Salakmıyım boşa para veriyim ?
sadece [MENTION=77]facebook[/MENTION] hocamın konuya attığı video yu gördüm bende niche işine girerim bişey kaparım diye çalışıyoruz cansu hocamla ...
Cansu hocamla aramızda geçem pm ler ve skype görüşmeleri hala duruyor ... konuyada koyabilirim

dostum cansu hocanın ekible işi filan yok bunu bilen biliyor zaten...

bende tanıyorum onu forumun ona cephe almasını gerektirecek bir durum yok ortada...

cansu hoca ile çalışanlar verdigi paranın 2 katını çıkarıyor neredeyse yaptıgı çalışmada...

bende çalışma yapmayı düşünüyorum o zaman bende mi ekibin içerisinde oluyorum....

cansunun kesinlikle hiçkimseyle hiçbir alakası yoktur
kendini niche konusunda iyi geliştirmiş ve halende geliştirmekte olan başarılı bir arkadaşımız
bende çalışıcam onunla

dostum cansu hocanın ekible işi filan yok bunu bilen biliyor zaten...

bende tanıyorum onu forumun ona cephe almasını gerektirecek bir durum yok ortada...

cansu hoca ile çalışanlar verdigi paranın 2 katını çıkarıyor neredeyse yaptıgı çalışmada...

bende çalışma yapmayı düşünüyorum o zaman bende mi ekibin içerisinde oluyorum....

yok hocam çoğu kişi ekip misiniz vs vs die sormuş ve banada öyle pmler geliyor..
bende yaziyimde herkes okusun istedim...

Merhaba, şuan kaç kişil bir sıranız var bilmiyorum fakat çalışma için müsait olduğunuzda geri dönüş yaparsanız sevinirim. Hem çalışma ile ilgili aklımda olan 1-2 soruyu netleştiririz ve çalışma yaparız. İyi çalışmalar.

Cansu hanım bana geri bi dönüm yaparsanız sevinirim.özelden mesaj attım fakat ya ulaşmadı sanırsam...

bende türk kanallarımda çalışma yapmak istiyorum.hatta sıradayım.daha önce yapacaktık ancak. ödeme de sıkıntı yaşadım.bu nedenle en kısa zamanda inşallah kendisi ile çalışma imkanımız olacak.

posta kutusu sildikce doluyor, bazi arkadaslar bilincli yada bilincsiz seri sekilde mesaj atiyor, o yuzden skype ile iletisim kurarsaniz sevinirim.

Şunu tam olarak öğrenmek istiyorum. Cansu hanıma da skypte sordum fakat tam olarak cevap alamadım.
Şimdi Cansu Hanım bizim kanalımızı alıp gerekli niche kelimeleri bulup ve ortalama kazancımız verdiğimiz paranın üstüne çıkınca kanalı bize veriyor. Yani o kanala uyguladıkları öylece kalıyor. Peki bize bu konuda bilgilerini öğretiyor mu öğretmiyor mu?
Bu benim için önemli bir konu.

su an calisma icin cok fazla ozel mesaj geliyor, o yuzden posta kutusu devamli dolu oluyor, youtube bir suredir para kazanma inceleme de takilma sorunu yasatiyor dunya capinda, ve henuz bir cozum bulunmadigi icin genel olarak video yuklemelerde para kazanma aktif olmuyor, videolarda oynama yapildiginda ise tekrar inceleme islemine donuyor, bir kisim videolarda sorun olmuyor ama ozgunluk-cok video yukleme-uzunlik kisalik ile alakali bir durum degil, su an calisma yaptigim arkadaslarda da bu yuzden calismayi biraz uzatmak durumunda kaldim, su anda yeni calisma yapmiyorum, sorun duzelip arkadaslar ile verimli sonuc alincaya kadar.

İnşallah en yakında çözülür şu sorunda ya gerçekten aksatıyor herkesi.

hocam skypedanda ulaşamiyorum. 1haftadir bekliyorum bir dönüş olacak mi acaba?

[MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] tarafından dolandırıldım Bu konuya sakın kanıp paranızı kaptırmayın arkadaşlar bilginize sunarım ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri