D
Dean
Guest
Ya arkadaş ne istiyorsunuz şu işden 2 kr para kazanmak isteyen insanlardan ya, sen kazanıyosan bırak o da kazansın. Daha 2 gün önce tüm kanallarım kapatıldı. Dün tekrardan 2 kanal açtım ne güzel izlenmler geliyordu, bu sabah erkenden kalktım ki video yükleyim diye bi girdim ki saolsun bir arkadaş flaglamış kanallar kapanmış hemde ikiside. Telif vs topluluk yok yüklediğim videolarda araştırmıştım. günde 5 10 tl kazanmaya başlamıştım ay sonu kredi kartı borcumu ödeyecem diye mutlu olup duruyordum günlerdir şimdi kalktım manzarayı gördüm yemin ederim ağlayacam ya sinirden. Bırak kardeşim bırak ! günde kazandığım 10 tl ye de mi göz koydun !
2 Kanalımada erişemiyorum maillere baktım sadece birinde flag mesajı var başka hiçbişey yok ne telif ne topluluk bilmem ne. Bunları açma gibi bir ihtimal yok demi ? flaglanan kanal kapandı tamam anladık diğer hesap neden kapatıldı ki telif bile gelmemiş hiç gelecek bişey de yok zaten. 2 side farklı gmaillerle alınmış hesaplar.
2 Kanalımada erişemiyorum maillere baktım sadece birinde flag mesajı var başka hiçbişey yok ne telif ne topluluk bilmem ne. Bunları açma gibi bir ihtimal yok demi ? flaglanan kanal kapandı tamam anladık diğer hesap neden kapatıldı ki telif bile gelmemiş hiç gelecek bişey de yok zaten. 2 side farklı gmaillerle alınmış hesaplar.