Bir arkadaşımız yine hainliğe devam ediyor

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Ya arkadaş ne istiyorsunuz şu işden 2 kr para kazanmak isteyen insanlardan ya, sen kazanıyosan bırak o da kazansın. Daha 2 gün önce tüm kanallarım kapatıldı. Dün tekrardan 2 kanal açtım ne güzel izlenmler geliyordu, bu sabah erkenden kalktım ki video yükleyim diye bi girdim ki saolsun bir arkadaş flaglamış kanallar kapanmış hemde ikiside. Telif vs topluluk yok yüklediğim videolarda araştırmıştım. günde 5 10 tl kazanmaya başlamıştım ay sonu kredi kartı borcumu ödeyecem diye mutlu olup duruyordum günlerdir şimdi kalktım manzarayı gördüm yemin ederim ağlayacam ya sinirden. Bırak kardeşim bırak ! günde kazandığım 10 tl ye de mi göz koydun !

2 Kanalımada erişemiyorum maillere baktım sadece birinde flag mesajı var başka hiçbişey yok ne telif ne topluluk bilmem ne. Bunları açma gibi bir ihtimal yok demi ? flaglanan kanal kapandı tamam anladık diğer hesap neden kapatıldı ki telif bile gelmemiş hiç gelecek bişey de yok zaten. 2 side farklı gmaillerle alınmış hesaplar.

Ya arkadaş ne istiyorsunuz şu işden 2 kr para kazanmak isteyen insanlardan ya, sen kazanıyosan bırak o da kazansın. Daha 2 gün önce tüm kanallarım kapatıldı. Dün tekrardan 2 kanal açtım ne güzel izlenmler geliyordu, bu sabah erkenden kalktım ki video yükleyim diye bi girdim ki saolsun bir arkadaş flaglamış kanallar kapanmış hemde ikiside. Telif vs topluluk yok yüklediğim videolarda araştırmıştım. günde 5 10 tl kazanmaya başlamıştım ay sonu kredi kartı borcumu ödeyecem diye mutlu olup duruyordum günlerdir şimdi kalktım manzarayı gördüm yemin ederim ağlayacam ya sinirden. Bırak kardeşim bırak ! günde kazandığım 10 tl ye de mi göz koydun !

2 Kanalımada erişemiyorum maillere baktım sadece birinde flag mesajı var başka hiçbişey yok ne telif ne topluluk bilmem ne. Bunları açma gibi bir ihtimal yok demi ? flaglanan kanal kapandı tamam anladık diğer hesap neden kapatıldı ki telif bile gelmemiş hiç gelecek bişey de yok zaten. 2 side farklı gmaillerle alınmış hesaplar.

Allah belasını versin şu sahte telif atanların var ya her sabah korkuyla açıyorum kanallarımı ve adsensemi bunlar yüzünden... Geçmiş olsun hocam :(

Bunları yapanlar neden bizim Türkler ben buna anlam veremedim ya, bana da orjinal kanalından mesaj göndermiş gibi mesaj gönderiyor adamın birisi sonra telif gönderiyor l*n o videolar ne senin nede benim sen neden telif gönderiyorsun bırak bizde kazanalım sende kazan y*vşaklığa ne gerek var.

Arkadaslar sizde milletin kanallarini kopyalamayi birakin. Kendiniz kayit yapin kendiniz upload yapin. Böyle calisanlarin emegine inanin bizim millette saygili davraniyor.

Hani Türkün Türk'den baska dostu yoktur sözü varya bence yavas yavas anlamını yitiriyor. Tabi bu herkes için geçerli değil. Cok iyi olanımızda var kötü olanımızda.

Hani Türkün Türk'den baska dostu yoktur sözü varya bence yavas yavas anlamını yitiriyor. Tabi bu herkes için geçerli değil. Cok iyi olanımızda var kötü olanımızda.

Dostunla ye iç ama alışveriş yapma diye bir sözde var ona

dostunla ye iç ama rekabet etme aynı işi yapmayıda ekleyebiliriz :)

Dostunla ye iç ama alışveriş yapma diye bir sözde var ona

dostunla ye iç ama rekabet etme aynı işi yapmayıda ekleyebiliriz :)

Hocam ne dostlar biliyorum ben. Mesela x kişisi bir internet sitesi kurmak istiyor ve dostuna nasıl olur tutar mı diye soruyor. Dostu pek tutmaz diyor. 2 hafta sonra x sahsın dostu o siteyi kuruyor ve site kopup gidiyor. (Yaşanmış olaydır)

Tüklerin yaptığı kanısına nereden vardınız.4 gün önce sırf yabancı çalıştığım 12 kanal aynı sebepten kapatıldı.Hatta kapanan kanallardan biri hiçbir adsenseme bağlı bile değildi.

telefondan bağlandığım için tek tek cevap veremedim herkese,yorumlarınız için teşekkür ederim. Maile hiçbir uyarı gelmeyen kanalım nasıl kapatılmış olabilir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri