Bir Başarı Hikayeside Benden

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
çok sıkıldım forumu taradım işlerimi yaptım bir hayrımız olur belki diyerekten konu açaım dedim. bu forumdan çok sey ögrendım cok calıstım 2 senedır youtubeden kazanıyorum cok sukur.

hanı sınırı var mı bu ısın dersenız bence yok. herkes gıbı spam ıle gırdım sımdı ozgun kategorılerde de calısıyorum kendı cekımlerımı yaptırıyorum.

eskısı kadar kazanamıyorum eskısı kadar hakım degılım artık ıslere ama cok sukur ıyı kazandık. özellıkle yenı baslayan arkadaslara emsal olsun istiyorum yılmayın yılmadıktan sonra kazanç elbet gelecektır.

kazanc grafıklerınden zıyade neyı basardım onu göstermek ıstıyorum ( kurallara aykırı degıldır umarım okudum kuralları hatam olursa affola amacım gösterıs degıl benden kat ve kat cok kazananlarda elbettekı oldu bu forumdan amacım ılham olabılmek yanlıs anlasılmamayı umut edıyorum )
işte benım basarım bu cafenın sahıbıyım cok sukur :)

MyWZ62.jpg

XoJgBj.jpg

allah daha çok versin mekanı satın mı aldınız kiralık mı

Allah girdiğiniz diğer yolda kazancınızı daim etsin yüzünüzü kara cıkarmasın :)

Darısı başımıza diyelim :)

Bazen benimde yazmak geliyor içimden ama ne biliyim yazamıyorum :)
Başarılar kardeşim..

allah daha çok versin mekanı satın mı aldınız kiralık mı

hocam mülkü bana ait değil devir aldım ama cok cıddı paralara aldım dıyebılırım. google gorsellerden aldım fotoları 4 cephe cafe aslında 45 masamız var cok sukur buyuk mekan hepsı alın terı sonucu borcunu bıtıremedım daha ama cok sukur kımseden desek almadan gırdık bır ıse

hakkınızda hayırlısı olsun hocam. konuyu açtığınıza göre kafeyide yeni açtınız.
sorması ayıp maliyet ne kadar tuttu yeni girişimcilere bilgi verme açısından paylaşırsanız güzel olur.

Hayırlı olsun hocam bir yerden sonra Youtube'u bırakıp bu tarz işlere girmek lazım cafe güzel görünüyor iyi bir yatırım olmuş aslında yukarıdaki mesaja cevap verirseniz aklımızdaki soruları da bir nebze gidermiş olursunuz.Allah hepimize daha çok versin :)

hakkınızda hayırlısı olsun hocam. konuyu açtığınıza göre kafeyide yeni açtınız.
sorması ayıp maliyet ne kadar tuttu yeni girişimcilere bilgi verme açısından paylaşırsanız güzel olur.

hocam malıyetı yazarım da forum kurallara uygun degıldır falan ban yemeyelım bos yere :) bır yonetıcı acıkla sorun degıl derse acıklayayım cafe falan pıyasasını nedır ne degıldır malıyet nedır vs yoksa yazmam uygun olmaz

hocam malıyetı yazarım da forum kurallara uygun degıldır falan ban yemeyelım bos yere :) bır yonetıcı acıkla sorun degıl derse acıklayayım cafe falan pıyasasını nedır ne degıldır malıyet nedır vs yoksa yazmam uygun olmaz

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam uygunmidur

Bol kazançlar hocam tasarım gerçekten muhteşem olmuş acaba kim bu mimar :D

bir sorun olacağını sanmıyorum hocam yazın gitsin :) bizde bilgi sahibi olalım

sizin mekannızın devir rakamı forumda ban sebebi olmaz merak etmeyin :)

Allah daha çok versin. Güzel bi iş sahibi olmuşsunuz sevindim gerçekten. Benim de şöyle hayallerim var ama tek başına zor şimdilik.

Hayırlı olsun hocam, bornova mı orası

evet hocam bornova da bornova oldugunu nereden anladın onu cok merak ettım :) valla herkes pm den de yazmıs fıyatı nedır olayı nedır yazsana konuya falan dıye bı yonetıcı gelsın desın valla durduk yere banlanmayalım kefıl bulamayız sonra :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri