Bir Başarı Hikayeside Benden

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

[/COLOR]

nuri kazancları arttırmıssın duydum sana olan borcumu ödememeye karar werdım forumda aktıf takıldıgına göre sende para vardır :)[/QUOTE]

Forumda şikayet konusu acarim bak :) para ne gezer kanka elimi etegimi cektim senin yaptigin gibi tatillerdeyim. Forumu bana gosterdiginden beri buralardayim ;)

Usta bir seneye taşınacağım İstanbul'dan şu aralar ev bakıyorum o taraflarda :D Yazın sonlarına doğru uğrarım belki ama daha sonra taşınırsam düzenli müşterin oluruz arkadaşlarla artık :D Ben daha önceden de bir uğramıştım oraya ama biraz değişmiş gibi, hayırlı olsun tekrar.

sağolun hocam gelın ınsallah agırlarız saka bır yana beklerım

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

era işten skype'ye zor geliyor :D İzmir'e gelecek de ben göreceğim :D

daha yenı bot aldım 2 adet ödemesını gececem az sonra hep almak olmaz gelır umarım cafede botların acısını cıkarırım :)

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:53 ----------

hocm 600 binin hepsi ytden mi?

borcuda var hocam ödemeler bıtmedı tabı sak dıye cıkarıp vermedım ama epey bı odedım hepsı yt parası

---------- Spam Engelliyici 17:54 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

Hayirlisi olsun hocam.
Ee izmir toplantisini planlayalim ozaman :)

Kimler gelir ???

benım cafede olursa ben gelırım :)

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

---------- Spam Engelliyici 13:42 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

[/COLOR]

nuri kazancları arttırmıssın duydum sana olan borcumu ödememeye karar werdım forumda aktıf takıldıgına göre sende para vardır :)

Forumda şikayet konusu acarim bak :) para ne gezer kanka elimi etegimi cektim senin yaptigin gibi tatillerdeyim. Forumu bana gosterdiginden beri buralardayim ;)[/QUOTE]

az sukret antalyalarda tatıllerdesın hele para dıyon allah gozunu doyursun :)

Kafenizin küçük parkta olduğunu bilsem gelip geçtikçe uğrardım :) Bornovada doğmuş büyümüş biri olarak genel takılma alanımız küçük park :)

[MENTION=13134]stone[/MENTION] 1 gün daha izmirdeyim arkadaşla tatile geldik marmarise geçecez.. pm atarsan yerini hocam bir uğrayalım yanın :)

vayy be yt parasiyle kafe açmak.. gercekten büyük iş..

[MENTION=13134]stone[/MENTION] 1 gün daha izmirdeyim arkadaşla tatile geldik marmarise geçecez.. pm atarsan yerini hocam bir uğrayalım yanın :)

Önceki yorumlarda var hocam yer bilgisi

"Bornova Küçükpark, Süvari Caddesi, Fedo Bistro Cafe"

Ulaşım soruları için pm atabilirsiniz, tarif edebilirim neyle gideceğinizi

Mekana geldim patron ortalikta yok [emoji4]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kahvalti on numara, ozel limonatasi var buzlu hayran kaldim [emoji4] ama patron hala yok :))

Hocam hayallerimi göstermişsin resmen yeri de güzel görünüyor.

Mekana geldim patron ortalikta yok [emoji4]

valla yenı goruyorum sehır dısına cıkmam gerektı gıttım geldım ufak bır hastalandım ne konuya baktım ne de cafeden kımse bırının benı aradıgını soyledı :) sanssızlık olmus denklesememısız. ( yabancı numaraları acmıyorum gereksız arayan cok dıye yabancı numaradan arandıysam ulasamazsınız önce sms ıle kımlık tespıtı lazım :)

valla yenı goruyorum sehır dısına cıkmam gerektı gıttım geldım ufak bır hastalandım ne konuya baktım ne de cafeden kımse bırının benı aradıgını soyledı :) sanssızlık olmus denklesememısız. ( yabancı numaraları acmıyorum gereksız arayan cok dıye yabancı numaradan arandıysam ulasamazsınız önce sms ıle kımlık tespıtı lazım :)

:D yok elemanına arattım hocam sağlık olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri