Bir Bilgsayar dan İki Adsense girmek

yavuzacgz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 tane onaylı hesapbım var birini 1 yılı aşkın süredir kullanmıyorum.
Diğerinden her ay düzenli ödeme alıyorum.

Site aldım şmdi siteleri boştakı adsenseye bağlamak istyorum bir ortağım olduğu için.Bunun bi sakıncası varmı sorun olur mu?

Bide ilk defa adsense site kleyeceğim ekleyebilirim kolayca bi onay gibi bir şey istemiyor.

Arkadaşlar 2 tane onaylı hesapbım var birini 1 yılı aşkın süredir kullanmıyorum.
Diğerinden her ay düzenli ödeme alıyorum.

Site aldım şmdi siteleri boştakı adsenseye bağlamak istyorum bir ortağım olduğu için.Bunun bi sakıncası varmı sorun olur mu?

Bide ilk defa adsense site kleyeceğim ekleyebilirim kolayca bi onay gibi bir şey istemiyor.
Hocam 2 adsenseyide YT için kullanıp ödeme aldıysan açıkcası WEB i bulaştırmanı tavsiye etmem.
Tek pc den birden fazla adsense olayına gelirsek 4 adsenseme aynı pc den giriyorum sorun yaşamadım. Fakat bu heran yakalanmayacağım anlamına gelmiyor ben riski aldım böyle kullanıyorum. Bu tamamen senin tercihine bağlı olacaktır.

her adsense için farklı firefox portable kullan ip değiştir devam et sıkıntı olmaz (çerez silmeyi c cleaner ile de taramayı unutma)

Ne cerez siliyorum nede ip degisiyorum 3 adsenseyide ayni pc den girip cikiyorum. Abartmamak sartiyla hic bir sakincasi yok

Hocam 2 adsenseyide YT için kullanıp ödeme aldıysan açıkcası WEB i bulaştırmanı tavsiye etmem.
Tek pc den birden fazla adsense olayına gelirsek 4 adsenseme aynı pc den giriyorum sorun yaşamadım. Fakat bu heran yakalanmayacağım anlamına gelmiyor ben riski aldım böyle kullanıyorum. Bu tamamen senin tercihine bağlı olacaktır.

her adsense için farklı firefox portable kullan ip değiştir devam et sıkıntı olmaz (çerez silmeyi c cleaner ile de taramayı unutma)

yok birinden yt için her ay alıyorum o yüzden ona bulaştırmak istemiyorum diğerine de web leri bağlamak istiyorum ayrı

peki her ay ödeme aldıgım adsense bağlayıp tekten davam etsem sıkıntı olur mu

yok birinden yt için her ay alıyorum o yüzden ona bulaştırmak istemiyorum diğerine de web leri bağlamak istiyorum ayrı

peki her ay ödeme aldıgım adsense bağlayıp tekten davam etsem sıkıntı olur mu
Tavsiyem web için ayrı başvuru yap.YT ye bulaştırma derim.Bu şekilde çift taraflı kullanan arkadaşlar var sorun yaşayanda oldu sorunsuz para alanda var.

Bir bilgisayardan birden fazla adsenseye girmek yasak olamaz ki bu kim uydurdu acaba merak ettim.Google biliyorki bir evde birden fazla insan olabilir ve hepside tek bilgisayar kullanabilir.Adsenselerede aynı bilgisayardan giriş yapabilir.Bunun Google farkında ama siz olayı abartırsanız Google incelemeye alır sizi hatanızı yakalarsa affetmez.2 adsensede gidebilir o zaman.

portable tarayıcı kullanınca çerezleri silmeye gerek var mı ?
(tam/kesin olarak bilmediğimden soruyorum)

portable olarak kullanılan tarayıcılar için her klasörde ayrı ayrı çerezler tutulduğu için sakıncası olmaz diye düşünüyorum.. sadece ip değişse yeterli gibi...

Bir bilgisayardan birden fazla adsenseye girmek yasak olamaz ki bu kim uydurdu acaba merak ettim.Google biliyorki bir evde birden fazla insan olabilir ve hepside tek bilgisayar kullanabilir.Adsenselerede aynı bilgisayardan giriş yapabilir.Bunun Google farkında ama siz olayı abartırsanız Google incelemeye alır sizi hatanızı yakalarsa affetmez.2 adsensede gidebilir o zaman.
Söylediğinize katılıyorum ancak hesaplar aynı kişi adına alınmışsa ve yakalanırsa ancak ozaman banlanabilir. Hesap isimleri aynı ise risk yüksek demektir. Onun haricinde pek sıkıntı olmayacaktır.

aynı adrese birden fazla pin gelmesinde sakınca olmayacağı gibi,
aynı pc'den de girmek sakıncalı olmaz mantık olarak.. banka hesaplar ve isimler farklı olduktan sonra çok sorun olmaz bencede

portable olarak kullanılan tarayıcılar için her klasörde ayrı ayrı çerezler tutulduğu için sakıncası olmaz diye düşünüyorum.. sadece ip değişse yeterli gibi...

bu işlerde acaba mı olur mu olmaz gibi sorulara yer vermemek lazım hocam sonucu kötü sonuçlar doğurabilir biz işimizi sağlama alalım da sonucunu onlara bırakalım değil mi

benimde dikkatimi çekti portaple nin amacı bu zaten klasörü at flasa aynı çerezlerle istediğin yerden gir

Portable sadece bir kolaylık, hesaplar arası karmaşıklığı en aza indiriyor,zaten siz gmail açtığınız anda şu bilgisayardan şu tarayıcıdan giriş yapıldı diye uyarı geliyor yani cihazı tanıyor,web adsense kullanırken yt para kazanması gittiğinde web halen reklamları yayınlamaya devam ediyordu,sorun şu ki son zamanlarda işleme girmeme olayı ben dahil bir çok kişiyi korkuttuğu için, mümkün olduğunca minumum tutuyorum adsense giriş çıkışlarını,artık her bilgisayardan maksimum 2 hesap kullanıyorum o da abartmamak şartı ile...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri