Bir Bu Kaldıydı Herkese Bol Sans,,

Ben kazanamadım yenik düştüm mail satacam yazmışsın ;)

evet dogru hocam zaten ben kazaniyorum demedim arkadaslara pozitif olup ilham, moral vermek icin dedim siz yanlis anlamissiniz bu isi yaptigimi belirmedim yorumda zaten

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

PewdiePie 10 bin alıyor aylık.
işte adama bir şans vurdu yüzüne güldü.

kac 10bin hocam kac 10bin.... :)

he heee kısa sürede milyon dolar kazanırlar :) :D

Youtubede ne kadar çalıntı kopya çöplük içerik varsa %70i türklere ait.

evet dogru hocam zaten ben kazaniyorum demedim arkadaslara pozitif olup ilham, moral vermek icin dedim siz yanlis anlamissiniz bu isi yaptigimi belirmedim yorumda zaten

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

kac 10bin hocam kac 10bin.... :)

Aynen 10bin çerez parası onun için :) :)

O sayfayı takip edenlere link atıp bunu indir yükle deseniz eminim en az yarısı videoyu indirip yüklemeyi bile beceremez, peki neden bu haber yapılır belli ki vatandaş ekmeğini bulamamış ordan haber sitesine yönelmiş, bir süre sonra sudoku ya yönelmesi muhtemeldir.

ben yeni insanların hakkıyla bu işi yapmasına karşı değilim ama şöylede bi gerçek var. adam foruma üye oluyor sonra birisi kanalımdan video çaldı telif nasıl gönderiliyor diye başlık açıyor. sonra öğreniyoruzki kanalı özgün değil:) ne yazıkki bunun gibi 100lerce başlık açıldı.

Yalnızca bu ortamda yaşadığınız için böyle düşünüyorsunuz bence.
Spam olayı her yerde var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına özel değil.

Türkiyenin ilk youtuberlarındanım. Ömrüm boyunca bot spam kanal kopyalama tarzı çalışmadım. İncelemediğim kategori kalmadı. Nereye baksanız genel olarak Türkler. Her kategorideki çalıntı içeriklerden birinin sahibi türk genelde.

Herkes nasibini yer;) Ayrıca emek vermeden para kazanılmayacağının bilincinde olmayan zaten kazanamaz heyecana gerek yok yani:) Bakarsınız çok ihtiyacı olanlarda belki bu sayede para kazanacak, burada olanlar gibi.. Onun için çalışmaya devam, siz google yi cin olmadan çarpmaya kalkışmazsanız kazanırsınız, bol kazançlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri