Bir çalışma yaptım. İşe yararsa ne mutlu bana

Çok teşekkürler. Videoda yazıyı silmeyi başaramadım. Silmek için blur veya mozaik yapabilirdim fakat görüntü kirliliği olur diye düşündüm.

Yazısız hali 50 dolardan başlıyor. Free olarak bu kadar :)

Elimde zararsız telif videosu yok. bir arkadaş zararsız bir telif üzerinde denerse sevinirim. Telif geçecek mi bakalım.

paylasım icin teşekkürler. ciddi ciddi 50 dolarmı bunun yazısı hali :) bence çok gereksiz bi yöntem :( sağdaki el olmasa bile o videonun engeli geçiceğini düşünüyorum

paylasım icin teşekkürler. ciddi ciddi 50 dolarmı bunun yazısı hali :) bence çok gereksiz bi yöntem :( sağdaki el olmasa bile o videonun engeli geçiceğini düşünüyorum

Aynen kardeşim. 4k ve HD olarak yazısız gönderim 50 dolardan başlıyor. Süreye göre fiyat artıyor. Ama dediğim gibi eğer video da yazı silme gibi bir program varsa güzel olur.

Zararsız bir telif üzerinde denenirse sonucu paylaşılırsa sevinirim. Elimde bu ve bunun gibi çok var.

---------- Spam Engelliyici 14:55 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

Site bu arkadaşlar; Billboard Poster Advertising. Green Screen Wall For Copy Space Advertising. Man Erects Billboard. Part Of A Series Of Artistic Clips I'm Calling 'Wall Street'. Stok Video Klip 4501577 - Shutterstock

Fiyatları vs görün. Bunun gibi çok video var içerisinde. Telif göndereceklerini sanmıyorum çünkü video da sağ tıklayınca indirmeye izin verilmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri