Bir Fikrinize İhtiyacım Var !

• Kullanıcı blackertz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

blackertz

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Kodlama konusunda bilgili biriyim ancak şu youtube işinde çuvalladım. Çalışma şeklim son bir haftaya kadar şu şekildeydi:

Kanallarımı kendi pcmde tek tek çerez silerek ip vs. değiştirerek temiz bir şekilde oluşturuyordum. Yine kendi pcmde adsenseye bağlıyordum. Daha sonra oluşturduğum bu kanalları vdste oturum açıyordum.

1 vdste 4 farklı mozilla ve 4 farklı youtube hesabı aynı anda çalışıyordu. Kendi yazdığım botumu her bir kanal için farklı client koduyla (api sistemi) çalıştırıyordum.

Hiçbir şekilde kanal kapanması yaşamıyordum. Ancak son 1 haftadır yine aynı şekilde çalışmama rağmen oluşturduğum tüm kanallar kapanıyor.

Bana lütfen yardımınızı esirgemeyin. Fikirlerinize muhtacım.

forumdaki bütün konuları okudum ve hepsini denedim hiçbirisi çözüme ulaştıramadı. Bununda bilgisini not olarak geçeyim.

dostum hatan bence bellı,tek ip ile 4 tarayıcıdan yukluyorsun,spamın kralını yapıyosun,teker teker yukle,

Hocam 1 ipden 4 farklı kanala yükleme yapıyorsun bence çok tehlikeli google amca senin spam yapdğını anlamışdır artık o yuzden ip değiş vdsnin bide oyle dene derim.

Son düzenleme:
1 hafta önceye kadar birşey yoktu yeni birşey mi oldu acaba

google sürekli kendini güncelliyo 1 hafta önce 3cx nolarla gmail onaylıyodun şimdi onaylayamıyorsun bugün yaşıyorsun yarına çıkacağın bellimi?

Vdsnin ip adresini değiştir ve tek kanalla işlem yap :)

Senin gibi çalışan biriyim. Başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Bence bu IP, çerez olayı falan hurafe. Google her türlü sistemi yapacakta IP değiştirerek çerez temizleyerek yüklediğimizi mi anlamayacak.

önce vdsde oturum açıp kanalla işini bitirip sonra kendi pcde adsense bağlamayı dene

Merhabalar,

Kodlama konusunda bilgili biriyim ancak şu youtube işinde çuvalladım. Çalışma şeklim son bir haftaya kadar şu şekildeydi:

Kanallarımı kendi pcmde tek tek çerez silerek ip vs. değiştirerek temiz bir şekilde oluşturuyordum. Yine kendi pcmde adsenseye bağlıyordum. Daha sonra oluşturduğum bu kanalları vdste oturum açıyordum.

1 vdste 4 farklı mozilla ve 4 farklı youtube hesabı aynı anda çalışıyordu. Kendi yazdığım botumu her bir kanal için farklı client koduyla (api sistemi) çalıştırıyordum.

Hiçbir şekilde kanal kapanması yaşamıyordum. Ancak son 1 haftadır yine aynı şekilde çalışmama rağmen oluşturduğum tüm kanallar kapanıyor.

Bana lütfen yardımınızı esirgemeyin. Fikirlerinize muhtacım.

forumdaki bütün konuları okudum ve hepsini denedim hiçbirisi çözüme ulaştıramadı. Bununda bilgisini not olarak geçeyim.

Tarayıcı dosyalarını sıfırlamayı denediniz mi ? Birde vds ipsini değiştirmeyi ?

Daha farklı bir sistem yapmayı denedinmi yani botun varsa eğer vds ten tüm renderladıgın videoları yada indirdiğin videoları tek bir kanala atıp o kanaldanda istediğin videoları istediğin kanala çeksen daha mantıklı olmazmı.

Hocam 1 ipden 4 farklı kanala yükleme yapıyorsun bence çok tehlikeli google amca senin spam yapdğını anlamışdır artık o yuzden ip değiş vdsnin bide oyle dene derim.

3 farklı vdsde denedim ip le alakalı olduğunu düşünmüyorum
Vdsnin ip adresini değiştir ve tek kanalla işlem yap :)

3 farklı vdsde denedim ip le alakalı olduğunu düşünmüyorum
Senin gibi çalışan biriyim. Başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Bence bu IP, çerez olayı falan hurafe. Google her türlü sistemi yapacakta IP değiştirerek çerez temizleyerek yüklediğimizi mi anlamayacak.
bende önceleri takmıyordum da başıma daha öncede böyle bir iş gelmişti çerez ip değiştirerek kanal açıyorum ve sorunu o şekilde çözmüştüm.
önce vdsde oturum açıp kanalla işini bitirip sonra kendi pcde adsense bağlamayı dene

teşekkürler

1 hafta önceye kadar birşey yoktu yeni birşey mi oldu acaba

Öyle toplu kapanır hocam size önerim yutubum botunu al yükle kafana göre aynı anda 5 6 kanal 0 kapanma yaşadım daha doğrusu 2 3 tane yaşadım ama o benim suçum 400 500 video bastıklarım kapandı diğerlerinide etkilemedi

kanalı pcde hiç açma sadece vdsden gir belki düzelir

Tarayıcı dosyalarını sıfırlamayı denediniz mi ? Birde vds ipsini değiştirmeyi ?
denedim hocam fayda etmedi

Daha farklı bir sistem yapmayı denedinmi yani botun varsa eğer vds ten tüm renderladıgın videoları yada indirdiğin videoları tek bir kanala atıp o kanaldanda istediğin videoları istediğin kanala çeksen daha mantıklı olmazmı.
buna benzer farklı bir sistem için şu anda kodlamaya başladım. bitince onuda deniyeceğim bakalım fayda edecekmi ?

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 20:23 ----------

Öyle toplu kapanır hocam size önerim yutubum botunu al yükle kafana göre aynı anda 5 6 kanal 0 kapanma yaşadım daha doğrusu 2 3 tane yaşadım ama o benim suçum 400 500 video bastıklarım kapandı diğerlerinide etkilemedi

günde 1000 lerce video yüklüyordum hocam sıkıntı olmuyordu.

kanalı pcde hiç açma sadece vdsden gir belki düzelir

denedim hocam malesef o da olmamıştı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri