Bir Garip Dünya Engeli Hadisesi

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar..
3 Hafta kadar önce oluşturduğum ve iyi izlenim ve kazanç alan kanalımın yedeğini alayım o da alttan başlasın yükselmeye dedim ama kendi kanalımdan indirip yeni kanala attığım videoların yarısı dünya engeli yedi. Asıl kanalımda bu sorun yok temiz ve izlenmeye devam ediyor. Garibime gitti sebebi ne olabilir?

Saygılar..
3 Hafta kadar önce oluşturduğum ve iyi izlenim ve kazanç alan kanalımın yedeğini alayım o da alttan başlasın yükselmeye dedim ama kendi kanalımdan indirip yeni kanala attığım videoların yarısı dünya engeli yedi. Asıl kanalımda bu sorun yok temiz ve izlenmeye devam ediyor. Garibime gitti sebebi ne olabilir?

Bazen geriden geliyor bende de öyle bir içerik var 3 kanala atıyorum, 1i daha atar atmaz veriyor diğeri 1-2 hafta gidiyor diğeride 2 ay gittiği oluyor. YT işte çok takma

Bazen geriden geliyor bende de öyle bir içerik var 3 kanala atıyorum, 1i daha atar atmaz veriyor diğeri 1-2 hafta gidiyor diğeride 2 ay gittiği oluyor. YT işte çok takma

Yok hocam hani izlenen kanalıma da gelebilecekse sileyim sonradan gelince 2-3 dünya engelinde para kazanma gidiyo biliyorsun.

Yok hocam hani izlenen kanalıma da gelebilecekse sileyim sonradan gelince 2-3 dünya engelinde para kazanma gidiyo biliyorsun.
Sonradan geliyor ve para kazanma gidiyor yalnız mesela ben videoları silmiştim para kazanma yeşildi bir hafta sonra Video olmadığı halde para kazanma gitti yani eğer dünya engeli verecekse sen videoları silsende para kazanma gidecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri