Bir Gecede Yemediğim Küfür Kalmadı Youtube'ta

cemil2006

Kayıtlı Üye
Taksim Gezi Parkı Olayları ile ilgili video yüklemekle başlayan maceram hem yorumlarda hemde sahsen yüzlerce küfür yemekle sonlandı.Bir kişiye dahi küfürle cevap vermedim.Küfür etmek acizlik işi.Yok benim videom yok senin videon dün gece baya bir video yükleyip sildim.Kimi tv de kayıt ettiğim video
3. taraf eşlenegi felan gönderen gönderene.Sonra kendim hazırladığım bir videomu yükledim 2 dk sonrasına biri aynı videoyu almış harfi harfine açıklama başlık herşey aynı birde tutmuş yorum yerine benim yazdığım yorumun aynısını yazmış.Bende buna sinirlenip forumdaki bir konudan ilk yukleyenın her zaman videonun kaynak sahibi telifi yoksa ilk yükleyen sahiplenir diye forumdan yazıyı okuyup adama mail attım. Sabah 4 e kadar cevabını bekledim cevap vermedi bende telif hakkı bildiriminde bulundum.Sonradan pişman oldum ama iş işten geçti. Adamdan felan çekintilendiğimden değilde sonuçta Türk birine ne kadar olsada içim elvermiyor çünki ya öğrencidir yada ihtiyacı vardır yoksa kim youtube ta millete video izlettirmeye uğraşır.Bugun akşamüstü bana mesaj yollamış aynen mesajı burda:

'Kafamı bozma senin hesabı kökten kapattırırım. Babanın videosu mu dallama?'

Tahminim o kişi bu forumdan birisi çünkü kanalını burdaki anlatımlara benziyor konuyu açma amacım o kişiyi bulmak veya herhangi bir mesaj göndermek değil. Tek amacım Türkçe video yüklemeyin.

Bir daha kesinlikle ne Türkçe videolar paylaşırım ne de tavsiye ederim. Daha önce yabancılarlada bu tip sorunlarım olmuştu ama onlar konuşurken teşekkür ederim, çok naziksiniz felan filan bizimkiler ise afedersiniz sözüm meclisten dışarı dağdan inme ayı gibiler.

1998 den bu yana internet kullanıyorum yıllarca forumlarda görev aldım yerli veya yabancı hepsini gördüm ama ne zaman Türkçe bir işle uğraştıysam hep böyle sorunlarla karşılaştım.

Eğer buraya kadar okuduysanız yazımı teşekkürler.

arkadaşım takma böyle şeyleri böyle insanlar var biz işimizi yapıyoruz bende hakaret yedim örnek veriyim cimbom video attım yorum yapan insan fenerliler ama ben işimi yapıyorum kötü söz sahibine aittir gündem neyse biz onu yapıyoruz

'Kafamı bozma senin hesabı kökten kapattırırım. Babanın videosu mu dallama?' Bu laf youtubede tekerleme gibidir her önüne gelen söyler bunu olagan şeyler :) Sana hesabını kapattırım diye şantaj yaptıysa görür .... Senin yerinde olsam Adan başlar Z yle bitiri tüm küfürleri sayardım sabaha kadarda bu adamın kanalını kapatırdım. Madem böyle bir adamın davranışına bu yakışır kardeşim...

Ya ilk defa youtube rekorumu kırdım 100k izlenimi 1 gun olamadan aldım ama 1 gram sevinemedim.İnsan en ufak şey için küfür eder mi ya, o kişiyi kafama takmıyorum.Kanalı felan kapanmasın sonuçta oda bir şeyler kazanmak için uğraşıyorda daha öncekilerin gönderdikleri mesajlar 30 yaşındayım ömrümde duymadığım küfürler.Ayrıca aldığım yorumlarda 100 yorumun 99 u küfür.Toplum olarak hiç iyi yerde değiliz.Yorum yazan arkadaşlarıma teşekkürler

Ben böyle arkadaşlık görmedim diye bir konum vardı lütfen onu okuyun... Acımayın size acımayana istese gerçektende o adam senin kanalını kapatır allahdan korkusu yoktur belki ama biz 5-10 krş kazanmak peşindeyiz... İngilizin biri sayesinde 1 kaç günde 300 abonem olmuştu kanalda adamın binlerce abonesi var bana jest olsun diye benim videoları oynatma listesine alıp ön plana atmış. Çok kazandık 1 kaç gün saolsun adam ingilizdi. Aha şimdi soruyorum sana hangi türk sana böyle birşey yapar.? Bemde türküm ama bu devirde nedense yabancı millet insanlara acıyor ve yardım peşinde ama bizim milletimiz birbirimizin kuyusunu kazıyor burda oldugu gibi ayıptır kardeşim... Birbirimize destek olalım!!!

Ben böyle arkadaşlık görmedim diye bir konum vardı lütfen onu okuyun... Acımayın size acımayana istese gerçektende o adam senin kanalını kapatır allahdan korkusu yoktur belki ama biz 5-10 krş kazanmak peşindeyiz... İngilizin biri sayesinde 1 kaç günde 300 abonem olmuştu kanalda adamın binlerce abonesi var bana jest olsun diye benim videoları oynatma listesine alıp ön plana atmış. Çok kazandık 1 kaç gün saolsun adam ingilizdi. Aha şimdi soruyorum sana hangi türk sana böyle birşey yapar.? Bemde türküm ama bu devirde nedense yabancı millet insanlara acıyor ve yardım peşinde ama bizim milletimiz birbirimizin kuyusunu kazıyor burda oldugu gibi ayıptır kardeşim... Birbirimize destek olalım!!!

Destek olmamız şart, bu forumda Muslera ustanın gerçekten yönlendirici kelimeleri sayesinde bu başarıyı yakaladım. Öyle bir sistem olmali ki birbirimizin haklarını koruyalım.Adamla bir işim yok kapatırırsa diye düşünmenin de alemi yok.

Destek olmamız şart, bu forumda Muslera ustanın gerçekten yönlendirici kelimeleri sayesinde bu başarıyı yakaladım. Öyle bir sistem olmali ki birbirimizin haklarını koruyalım.Adamla bir işim yok kapatırırsa diye düşünmenin de alemi yok.

Hocam sistem denen şey arkadaşlık ve dostluktur öyle arkadaşlık olsunki toplanıp taktik paylaşalım herkes kazansın...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri