Bir Gmail Hesabına birden fazla kanal tehlikelidir

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ummankara

Kayıtlı Üye
Youtube de 2 yıldır hiç kanalım kapanmazken son 90 günde 4 tane kanalım kapandı. bu 4 kanal 4 ayrı gmail hesabındaydı. Ve bu kapanan her bir gmail hesabında da hiç problemi olmayan en az birer tane daha kanal vardı...

Uzun lafın kısası 1 gmail hesabında 2 ve üzeri kanal varsa bunlardan biri fesh edildiğinde diğer kanallarda gümbürtüye gidiyor.. Asla o kanallara ulaşamıyorsunuz...

İçinizde bilen varsa 1 gmail hesabında bulunan 2 veya daha üstü kanalı başka gmail hesabına taşıma yolu var mı? varsa anlatsın rica ediyorum.. çünkü o durumda bir kaç gmail hesabım var ve ondanda bir kanal kapanırsa diğer kanalarda gümleyecek...

Youtube de 2 yıldır hiç kanalım kapanmazken son 90 günde 4 tane kanalım kapandı. bu 4 kanal 4 ayrı gmail hesabındaydı. Ve bu kapanan her bir gmail hesabında da hiç problemi olmayan en az birer tane daha kanal vardı...

Uzun lafın kısası 1 gmail hesabında 2 ve üzeri kanal varsa bunlardan biri fesh edildiğinde diğer kanallarda gümbürtüye gidiyor.. Asla o kanallara ulaşamıyorsunuz...

İçinizde bilen varsa 1 gmail hesabında bulunan 2 veya daha üstü kanalı başka gmail hesabına taşıma yolu var mı? varsa anlatsın rica ediyorum.. çünkü o durumda bir kaç gmail hesabım var ve ondanda bir kanal kapanırsa diğer kanalarda gümleyecek...

tamamen yanılıyorsun. alt kanalların kapanıcak diye bişey yok. bir mailime 5 alt kanalım mevcut ve ana mail hesabı spamdna kapandı ancak ben diğer alt kanallarıma rahatlıkla girebiliyorum ve kapanma söz konusu değil bile

tamamen yanılıyorsun. alt kanalların kapanıcak diye bişey yok. bir mailime 5 alt kanalım mevcut ve ana mail hesabı spamdna kapandı ancak ben diğer alt kanallarıma rahatlıkla girebiliyorum ve kapanma söz konusu değil bile

gmailimle giriş yaptıgımda 2 kanal olan ve bir tanesi fesh edilmesine rağmen diğer kanala da geçiş yapamadıgımdan 45 gündür şu resimdeki mesajı okuyorum

Ayrıca resimde görünene "BİZE ULAŞIN" bölümnden en az 10 kez dönüş yaptım

---------- Mesaj saat 10:21:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:18:36 civarında gönderildi. ----------

Burdaki asıl mesele kişi kendi kanalına ulaşamıyor ama youtube üzerinde fesh edilen değilde diğer kanal görünmeye devam ediyor.. ama sen ne video ekleyebiliyorsun ne de o kanalla ilgilenebiliyorsun aynen yukarıda verdiğim yazı çıkıyor

benim bir gmailime bağlı 9 kanal var biri topluluktan , biri teliften kapandı ama diğer 6 tanesi nur topu gibi , sıkıntı yok yanii , aynı şekilde diğer gmail lere bağlı kanalların bazıları kapandı ama diğerleri ayakta

benim bir gmailime bağlı 9 kanal var biri topluluktan , biri teliften kapandı ama diğer 6 tanesi nur topu gibi , sıkıntı yok yanii , aynı şekilde diğer gmail lere bağlı kanalların bazıları kapandı ama diğerleri ayakta
ALLAH ALLAH....

bendeki durum başka bi şey o zaman ve bu durum bir gmaile değil 4 ayrı gmail de de aynen oldu..... napmak lazım bilemiyorum

O Nasıl oluyor benim 1 gmailde 10 kanal var? her kanal için yeni bir gmailmi açmam lazım.

O Nasıl oluyor benim 1 gmailde 10 kanal var? her kanal için yeni bir gmailmi açmam lazım.

valla kardeş yukarıda yorum yazan arkadaşlar "öyle şey olmaz" diyorlar.... ben başıma geleni anlattım çare arıyorum...ve aynı şeyi 4 defa yasadım...

gmailimle giriş yaptıgımda 2 kanal olan ve bir tanesi fesh edilmesine rağmen diğer kanala da geçiş yapamadıgımdan 45 gündür şu resimdeki mesajı okuyorum

hocam alt kanallarının sana verilen giriş adresini bi yere not alıcak ana hesap kapansa bile bu şekilde giriş yapabilirsin bu bukadar basit

hocam alt kanallarının sana verilen giriş adresini bi yere not alıcak ana hesap kapansa bile bu şekilde giriş yapabilirsin bu bukadar basit

hımm.. kanalı ilk açtıgımızda ADSENSE ye bağlarken bir [MENTION=1573]Google[/MENTION] .... gibi biten bir mail adresi veriyor sen ondan mı bahsediyorsun ?

tühhh ..eyvah eyvah... yaydık şimdi..almadım bir yere not etmedim...dur bakayım adsenseden o adrese ulaşabılırmıyım bakayım.......

---------- Mesaj saat 10:51:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:32:49 civarında gönderildi. ----------

yok adsense de yok... neyse ben şuraya forum doldurup gönderdim ...gelişmleri yazarım.....
https://support.google.com/youtube/contact/linkissue

en iyisi ana gmailde kanal acma alt gmaillerde kanal acin boylece sorunda olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri