Bir Google ürününe erişilemiyor ÇÖZÜLDÜ

• Kullanıcı Emredms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Ana kanalı yapamadım. Alt kanalımda yok :) Sayfa oluştur dedim hesabımı yönetici atadım hesabımla giriş yaptığımda videolarıma falan ulaşamadım. Sayfa oluşturduğum id ile girince de bomboş bir kanal karşıma çıktı. Sanırsam alt kanal için sadece.

Edit: Arkadaşlar sahiplik vermemiz lazım sanırsam kanala bunun için de 2 hafta beklemeliyiz. 2 hafta sonra ana kanalı da geçirebiliyoruz sanırsam :)

Ana kanalı yapamadım. Alt kanalımda yok :) Sayfa oluştur dedim hesabımı yönetici atadım hesabımla giriş yaptığımda videolarıma falan ulaşamadım. Sayfa oluşturduğum id ile girince de bomboş bir kanal karşıma çıktı. Sanırsam alt kanal için sadece.

Edit: Arkadaşlar sahiplik vermemiz lazım sanırsam kanala bunun için de 2 hafta beklemeliyiz. 2 hafta sonra ana kanalı da geçirebiliyoruz sanırsam :)

Sahiplik derken hocam ? Eğer işiniz yoksa yazar mısınız buraya ?

Sahiplik derken hocam ? Eğer işiniz yoksa yazar mısınız buraya ?

Hocam ben de anlamaya çalışıyorum 2 hafta sonra göreceğiz. Buradan başka bir gmaile sahiplik verip belki giriş yapabiliriz kapanan hesaba.

xB1l2G.png

Hocam ben de anlamaya çalışıyorum 2 hafta sonra göreceğiz. Buradan başka bir gmaile sahiplik verip belki giriş yapabiliriz kapanan hesaba.

xB1l2G.png

Sanırım yine alt kanal için hocam bakalım görelim 2 hafta sonra :D

Arkadaşlar ana kanal sayfa oluşturup yönetici denilen kısım çıkabiliyor.Youtube kanala giriş yapamıyorsanız işinize yaramaz.Yada hesap devre dışı bırakıldıysa işinize yaramaz.Silinen gmailler için daha iyi galiba yada başka şeyler için mantığımızı yürütmek lazım

beyin jimnatikleri devam hadi bakalım neler çözeceksiniz :D ben söylemiyorum birşey.Ben ucundan verdim fikri : )))

İşimize yarayacaltır teşekkürler :)

Arkadaşlar 2 hafta sonra belli olur her şey. Ama kapanan bir kanala nasıl giriş yapacağız. Yani bana çok saçma geliyor. Ama umut fakirin ekmeğidir bekleyip göreceğiz.

Arkadaşlar hesap devre dışı bırakıldı diyor.Hesap youtube yada gmail giriş yapamıyorum.Ama hesabımdaki kanal youtube gözüküyor videoları duruyor kanala birşey olmamış bunu nasıl geri alabiliriz.Alt kanal açmayı yapsak süper olur

Konuyu yer imlerime ekledim böyle bir sorunum olursa deneyeceğim teşekkürler :)

Evet arkadaşlar Youtube giriş yaptığınızda aşağıdaki hatayı alıyorsunuz ve youtubede videolarınız aktif fakat yönetemiyorsunuz.(mail girişi var ise)

Şimdilik sadece alt kanallara oluyor sanırım.Deneyerek bakın arkadaşlar.ekleme olursa konuya ekleriz

Hata Kodu

Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. Daha fazla bilgi edinin.

hesap devre dışı bırakıldı hatasını araştırıyorum arkadaşlar bulur bulmaz yayınlarım.

Yapmanız gereken çok basittir plus.google.com adresine girip,

454inciw2564854.jpg

herhangi bir gmail adresinize veya kanalınıza yöneticilik ekleyip kabul edin.Artık kanal sizin kontrolünüzdedir.Eğer 2 hafta kadar beklerseniz yöneticiliği yazmış oldugunuz maile tamamen taşıyadabilirsiniz.

Konuyu bilenler vardır belkide bilmeyenler için yazıyorum.Böyle oldugu zaman kökten silenler var emeğiniz boşa gitmesin arkadaşlar

Not : Yöntem farklı durumlar içinde kullanılabilir beyin jimnastiği yapın bakalım :)

Buradan Alkatyan hocama bir kez daha ALLAH RAZI OLSUN demek istiyorum,cunku sabah Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. yazisi ile karsilastim sagolsun kendisi yardimci oldu ve suan kanalim acik.Buradan tum foruma sesleniyorum eger bildiklerimizi saklamaz burada faydali olabilecek bilgileri paylasirsak emin olun ki youtube biz TURKLER ile basa cikamaz.Bu forumu Serkan hocamiz youtube ile ilgili tecrubelerimizi paylasarak bir cozum noktasina varilmasi, faydali icerikler sunulmasi icin actigini malesef bazen unutuyoruz gereksiz tartismalara sahit oluyoruz konuyu fazla dagitmadan kisa kesmek istiyorum ve yeri gelmisken uzun zamandir tesekkur etmek istedigim SERKAN hocamdan da ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN cok faydasini gordum.Hepiniz Allaha emanet olun, saygilar.

benim hesaplar hepsi anakanal bu yöntem bende işe yaramaz

bir kere basima geldi.onda da hemen g+ ya girip silmistim kökten

Buradan Alkatyan hocama bir kez daha ALLAH RAZI OLSUN demek istiyorum,cunku sabah Bir Google ürününe erişilemiyor
Bu sayfaya belirli bir üründen yönlendirilmişseniz, bu ürüne erişiminiz askıya alınmış demektir. yazisi ile karsilastim sagolsun kendisi yardimci oldu ve suan kanalim acik.Buradan tum foruma sesleniyorum eger bildiklerimizi saklamaz burada faydali olabilecek bilgileri paylasirsak emin olun ki youtube biz TURKLER ile basa cikamaz.Bu forumu Serkan hocamiz youtube ile ilgili tecrubelerimizi paylasarak bir cozum noktasina varilmasi, faydali icerikler sunulmasi icin actigini malesef bazen unutuyoruz gereksiz tartismalara sahit oluyoruz konuyu fazla dagitmadan kisa kesmek istiyorum ve yeri gelmisken uzun zamandir tesekkur etmek istedigim SERKAN hocamdan da ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN cok faydasini gordum.Hepiniz Allaha emanet olun, saygilar.

Arkadaşlar kimsenin bir şey sakladığı falan yok. Bu mail ekleme olayını daha önce kaç kere anlattık. Anlatmamışız gibi lanse etmeyin. Kanal sahipliğini devretmeyle ilgili bir konuda da var bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri