Bir Google ürününe erişilemiyor

belifantini

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.modifiyearaclar.com
Merhaba arkadaşlar bir kanalıma bu uyarıyı verdi araştırdığım kadarı ile bu kanal kapanmış oluyor buraya kadar eyvallah. Şimdi asıl soruma geliyorum bu kapanan kanalıma adsense bağlı ve başka bir kanal açıp ilişkillendirmek istediğimde kanala ulaşamadığım için de ilişkillendirme yapamıyorum. Kanalımı adsense ile bağlamak için ne yapmam gerekiyor ? bilgili arkadaşların yardımı için şimdiden teşekkürler.

sende muhtemelen soyle bir sorun var anladigim kadariyla,

Google oturumun acik youtubeye giriyorsun eger durum buysa once google hesabini kapat

yeni bir gmail hesabi ac ve o hesab ile youtube kanali kur

birde adsense gmail ile youtube gmaili aynimiydi ?

Google oturumun acik youtubeye giriyorsun eger durum buysa once google hesabini kapat

Evet google oturumum açık youtubeye giriş yapmaya çalışıyorum fakat zaten hemen yönlendiriyor herhangi bir şekilde giriş yapamıyorum. Yeni bir gmail hesabı ile youtube kanalı kurdum adsense ile birleştirme sırasında sıkıntı yaşıyorum.

Evet adsense mail ile youtube maili aynı idi

Aynı olursa bunun çözümü varmı hocam.

adsense hesabına youtube kanalı açılmaması en mantıklı olanı, kanal gittiğinde büyük ihtimalle adsense de gidiyor.

Aynı olursa bunun çözümü varmı hocam.

kardes kusura bakma gec cevab icin inan suanda online olarak okadar yardim isteyen var ki klavye ile parmak uclarim isyanlari oynuyor :)

iki hesabinda ayni ise buyuk ihtimal adsense hesabinda kapanmistir. youtubeye girmeden normal googleden oturum acip hesap ve ardindan urunler e gelip bak baklim adsense gozukuyormu ve girmeyi dene girebiliyormusun bak bakalim

kardes kusura bakma gec cevab icin inan suanda online olarak okadar yardim isteyen var ki klavye ile parmak uclarim isyanlari oynuyor :)

iki hesabinda ayni ise buyuk ihtimal adsense hesabinda kapanmistir. youtubeye girmeden normal googleden oturum acip hesap ve ardindan urunler e gelip bak baklim adsense gozukuyormu ve girmeyi dene girebiliyormusun bak bakalim

Estağfurullah hocam ilgilenmen yeterlli geç hızlı önemli değil sonuca varalım inş.

Adsense kapatılmamış hocam adsense ile giriş yapabiliyorum hatta görüntüleme ve tıkda sayıyor ama yeni kanall ekleyemıyorum.

24 kanal gitti ama adsense duruyo hocam tek sıkıntı baska bir youtube hesabına baglanmıyor. Onun çözümüde adsense mail değiştirmek sanırım. ama yapamadım bir bölüm daha var adsense yönetici mail eklemek onu denicem bugun bakalım. Senin bildigin bir çözüm varmı hocam yada mail nasıl degiştiriliyor

arkadaslar adsense hesabiniza birsey olmadiysa yonetici eklemenize gerek yok yok,

Google hesabinizi kapatin ve yeniden gmail hesabi acin youtubeye girmeden yeni bir gmail hesabi acin sonucu buraya yazin acabilecekmisiniz

arkadaslar adsense hesabiniza birsey olmadiysa yonetici eklemenize gerek yok yok,

Google hesabinizi kapatin ve yeniden gmail hesabi acin youtubeye girmeden yeni bir gmail hesabi acin sonucu buraya yazin acabilecekmisiniz

Hocam ne demek istedini anlamadım acıkcası yeniden actıgım kanala suan adsense hesabım baglanmıyor. Youtube da banlı adres çünki. Ama bir yönetici eklersem büyük ihtimalle olucaktır

1- adsense hesabına giriş yap
2- tıkla > https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account
3- Erişim ve yetkilendirme kısmının en altında adsensenin yeni gmaile taşıman için boş yer var oraya yeni gmail gir davet et butonuna tıkla
4- yeni gmailine veya eskiye tam hatırlamıyom mail gelecek ordan onay yap
5- youtube bağlarkende yeni gmail kullan

1- adsense hesabına giriş yap
2- tıkla > https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account
3- Erişim ve yetkilendirme kısmının en altında adsensenin yeni gmaile taşıman için boş yer var oraya yeni gmail gir davet et butonuna tıkla
4- yeni gmailine veya eskiye tam hatırlamıyom mail gelecek ordan onay yap
5- youtube bağlarkende yeni gmail kullan

hocam Allah razı olsun hallettim, çok teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.

slm

arkadaşlar konuyu hortlattım ama aynı sıkıntıdan başım ağrıyor üsttekileri yaptım davet ettim yeni gmaille bağlamaya çalıştım olmadı hala aktif olan varsa cevap yazarsa sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri