Bir günde 22k izlenim aldım

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
19u açılan ve 12 video yüklenen kanalım 22k izlenim alan videom

sw147.png

boşuna parasını hesaplamayın :) kanalda para kazanmayı aktif etmedim ) network kabul etsin sonra aktif edeceğim. çünkü kaç gündür adsenselerim ban aldı ( bu günde birisi aldı ( ban aldığı zaman kanalın para kazanmasıda kapanıyo

adsenseyi nasıl banlatıyorsunuz anlamadım gitti yaw?!?!

uzun zamanın adsensesi vardı bloglarimda, kanallarımda, sitelerimde o geçersiz tıktan kapandı. bir kaç gün geçmedin yine aynı adrese aynı isme alıyorum diye kapanıyo :) farklı bi adrese almam daha iyi bir kaç ay öyle durur sonra değişirim

19u açılan ve 12 video yüklenen kanalım 22k izlenim alan videom

sw147.png

boşuna parasını hesaplamayın :) kanalda para kazanmayı aktif etmedim ) network kabul etsin sonra aktif edeceğim. çünkü kaç gündür adsenselerim ban aldı ( bu günde birisi aldı ( ban aldığı zaman kanalın para kazanmasıda kapanıyo

Oda bişeymi benim televizyon daha renkli :D 1video'dan

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...zenleme-islemi-devam-ediyorda-neyin-nesi.html

woow iyiymiş hakkaten :D nedense iyi hit aldığımız zaman işler duruyo. normalde o ses anında silinir ama sizde neden hala silinmedi yoksa bu yt her kese farklımı davranıyo

Aynen milyarca video arasından gel beni bul, hiç bozulmayın video editoru gel bende bozul :D neyse giden gitti yapacak bişi yok .

Aynen sıkıntı yok bir gidene iki getiricez artık yola devam ;)

peki kardeşim taktik nedir? ;) benim için önemli izlenimdir kanalda. para kazanmak ikinci plan. mesela embed kodumu liveleak gibi sitelere atayim 10milyon izlenim gelsin o videodan para gelmesede olur. benim taktiğim sosyal medya ve profillerim başka şey yapmam )

1 günde 66 k izlenim aldım 3 günde 300 küsür bin oldu 3 gün paranın aktifleşmesini beklerken telif atıldı.Ondan beri video yüklemiyorum youtubeye :D pes ettim binevi kendime geliyim tekrar başlıyacağım

1 günde 66 k izlenim aldım 3 günde 300 küsür bin oldu 3 gün paranın aktifleşmesini beklerken telif atıldı.Ondan beri video yüklemiyorum youtubeye :D pes ettim binevi kendime geliyim tekrar başlıyacağım

devam et :) bu youtube böyle )) izlenim olmasa ne telifde gelmez reklamda çikardi :D o izlenime göre gelmiş. bahtimiz yokki arkadaş

kardeş para kazanması aktif deilse o videonun izleniminin bi anlamı yok. ben bjk-stoke city maçını yüklemişdim para kazanma aktif deildi 120 bin falan izlendi. ama para kazanması aktif bir kanala başka bi uefa maçı yükledim. anında telif yolladı uefa.

kardeş para kazanması aktif deilse o videonun izleniminin bi anlamı yok. ben bjk-stoke city maçını yüklemişdim para kazanma aktif deildi 120 bin falan izlendi. ama para kazanması aktif bir kanala başka bi uefa maçı yükledim. anında telif yolladı uefa.

dediğim gibi bu kanalımda izlenme ve kanalın görünümü tasarımı daha önemli. o yüzden para kazanma aktif değil. zaten telif hakki bana ait video istersem aktif edebilirim ihtar almaz :) ama etmedim partner olduktan sonra edeceğim

peki kardeşim taktik nedir? ;) benim için önemli izlenimdir kanalda. para kazanmak ikinci plan. mesela embed kodumu liveleak gibi sitelere atayim 10milyon izlenim gelsin o videodan para gelmesede olur. benim taktiğim sosyal medya ve profillerim başka şey yapmam )

Sosyal medya kullanıyosan başta addmefast gibi sistemleri kullanarak videonu paylaştığın sayfaları yapay bir organik düzeyine getirerek çok iyi vral trafik alabilirsin, bunu sadece liveleak facebook twit ile sınırlandırma bunlar zaten olması gerekenler google botlarının sürekli olarak çıkmadıgı başka bir sürü sosyal medya ve imleme siteleri var en basitinden stumbleupon'u kullan stumbleupon nedir dersen kısacası; canı sıkılan milyarlarca insanın oldugu bir sosyal medya rastgele 1 tıkla sayfa değişir ve senın ekledıgın bir sayfa gelır ziyaretçi begenırse izler çok kullanışlı bir sistem tavsiye ederim ;) tabi tüm bunları birbirine bağlaman daha kalıcı etki sağlar, aklıma gelen bunlar ama Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ;)

Sosyal medya kullanıyosan başta addmefast gibi sistemleri kullanarak videonu paylaştığın sayfaları yapay bir organik düzeyine getirerek çok iyi vral trafik alabilirsin, bunu sadece liveleak facebook twit ile sınırlandırma bunlar zaten olması gerekenler google botlarının sürekli olarak çıkmadıgı başka bir sürü sosyal medya ve imleme siteleri var en basitinden stumbleupon'u kullan stumbleupon nedir dersen kısacası; canı sıkılan milyarlarca insanın oldugu bir sosyal medya rastgele 1 tıkla sayfa değişir ve senın ekledıgın bir sayfa gelır ziyaretçi begenırse izler çok kullanışlı bir sistem tavsiye ederim ;) tabi tüm bunları birbirine bağlaman daha kalıcı etki sağlar, aklıma gelen bunlar ama Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ;)

zaten bu söylediklerini kullanıyorum :) addmefastı uzun zamandır kullanırım. senin açtığın konuda wmare ve kodlarıda vardi onun için ayrıca teşekkür. ama addmefast kredisi çok az. yt abone kredisi iyi oda imacros yt abone kodlari yok :( zaten sosyal medyalarim bağlı. tviti otomatik youtube atar tvitter fbye fbden diğerine hepsini kendi paylaşır :) youtube feed le linkedin ve diğerlerinde paylaşır.

zaten bu söylediklerini kullanıyorum :) addmefastı uzun zamandır kullanırım. senin açtığın konuda wmare ve kodlarıda vardi onun için ayrıca teşekkür. ama addmefast kredisi çok az. yt abone kredisi iyi oda imacros yt abone kodlari yok :( zaten sosyal medyalarim bağlı. tviti otomatik youtube atar tvitter fbye fbden diğerine hepsini kendi paylaşır :) youtube feed le linkedin ve diğerlerinde paylaşır.

Tabi ki çeşitliliği ne kadar arttırırsan o kadar iyidir detaylı bir sisteme girersek zaten tüm bunları paravan bloglar tumbler vs. herşeyi kullanmak gerekir zamanınla orantılı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri