Bir indexten düşmemiz eksikti

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Zaten index aldırmak zor şimdide index alan videom 5 dk sonra aramalarda yok oluyor bu sorunu yaşayan varmı

aramalarda üste çıkmak için kategori değişmenizden kaynaklanıyor olabilir.bazı arkadaşlar paylaştıkları dizileri film kategorisi değilde eğlence,kişiler ve bloglar kategorisi seçiyor.anlık olarak üste çıkarsınız ama 1 gün sonra videonuz karanlıklara gömülür.

başlığı yazdığımda 2. olarak çıkan videomu aynı başlıkta arattım ilk 3 sayfa bulamadım banada olmuş sanırım aynısı

İndex'in sağı solu ayrı oynuyor 30 Mayıs'tan beridir, rayına oturur tekrar

Başta indexlenmeme sorunu değil, asıl korkmamız gereken sonradan indexten düşme sorunudur.

Sanırım şimdiye kadar olan geç index alma bunun işaretiydi.

Google da zamanında spam siteleri sıramalarında silerek spamı bitirmişti.
Sanırım youtube ta bir kaç gündür bunun güncellemesi yapıldı.

Asıl bundan sonra işler zor olacak.

Zaten index aldırmak zor şimdide index alan videom 5 dk sonra aramalarda yok oluyor bu sorunu yaşayan varmı

Bunun sebebi aynı videoyu aynı etiket ve başlıkla başkasının yüklemesi.. 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. Bu gün rihanna ödül törenine resmen çıplak çıkmış elbise yok desem yeridir :D Ödül töreninde çekilen resimleri slayt yaptım müzik koydum yayınladım. Eşi benzeri yok tabi ki ve 2. sırada anında indexlendi. Manuel yükleme.. Aradan 30 dk geçmedi bir tanesi aynen kopyalamış videoyu benim video indexten düş kaybol git izlenim durmuş :mad:
Adamın izlenme devam ediyor. Böyle bir şey için kimseye telif te atmam ki atsam kesin çakar telifi yazık günah kesin bizden biri! Youtubun yaptığı iş değil ki! ben özgün yapmışım ben oluşturmuşum eşi benzeri yok sen tut aynı etiket başlıkla yüklendi diye onu indexle :mad::mad::mad:

Rihannayı arayanlar beğensin :D

Son düzenleme:
Dün akşam 1.sırada olan dizi videom aramalarda çıkmıyo bu nasıl iş ama şöyle bişey var googleda en üstte

Youtube nin yeni oyunu galiba,aynı başlık etiket açıklama ile yüklenen kopya videonun indexsini alıp diğerine verme,yani bizi bize kırdırma politikası olabilir

Yarım saat üzerinde alıştığım özel intro autro yaptığım full + full özgün videom yükledikten 2 dk sonra index almasına rağmen şimdi 10 sayfada bulamadım :/

Kanalım spam değil videoda özgün :/

Çok ciddi bir konu . Benimde bazı kategorilerde 2.-3. sırada çıktığım sıralamalarda şimdi 13.-15. sıralarda çıkıyorum . Sonumuz hayrola .

Videom bi index alıyor. 2 saat 2.sırada kalıyor. Sonra indexten düşüyor. Benden başka bu sorunu hala yaşayan var mı ?

spam kanallarımda sorun yok çok sağlam izlenimler almışım

Benim de ilk sırada çıkan videom bazen yok oluyor, bazen geri geliyor. Yapılacak bir işlem olmalı buna. Deniyorum bakalım.

Açıklama ve başlık değiştirmek biraz işe yarıyor sanırım.

işte bu yüzden sıralamalardan kayboluyorsunuz. Dün bi arkadaş konu paylaşmıştı , indexlerde en üstlerde çıkma adında , evet üste çıkıyorsunuz fakat aynı kategoride başka biri bunu yaparsa siz duman oluyorsunuz :D ve bunu bir çok kişi öğrendi artık önüne geçmek çok zor

işte bu yüzden sıralamalardan kayboluyorsunuz. Dün bi arkadaş konu paylaşmıştı , indexlerde en üstlerde çıkma adında , evet üste çıkıyorsunuz fakat aynı kategoride başka biri bunu yaparsa siz duman oluyorsunuz :D ve bunu bir çok kişi öğrendi artık önüne geçmek çok zor

Aynen ama indexte tamamen görülmeyince başlık değiştirmek sizi indexte gösteriyor. Ama eğer birkaç gün geçmişse, siz 4. sırada falansanız başkası yaptığı an yoksunuz. :D Ya da aradan birkaç gün geçince siz başlık değiştirince de görünmüyorsunuz.

Aynen ama indexte tamamen görülmeyince başlık değiştirmek sizi indexte gösteriyor. Ama eğer birkaç gün geçmişse, siz 4. sırada falansanız başkası yaptığı an yoksunuz. :D Ya da aradan birkaç gün geçince siz başlık değiştirince de görünmüyorsunuz.

o yeni olan birşey değil. Bu yüzden yasaklandı zaten forumda. Bu kadar basit olsaydı zaten herkes bu şekilde yapardı. O arkadaşın dediği olayda aksam ilk sayfadasınız, ikinci gün youtube'de yoksunuz. Hesabınız banlanmaz ama videolarınız kanal ile birlikte mazi olur, kendinizde bulamazsınız :)

yeni konu açmayayım dedim beyler dün gece gizlediğim videolar index düşmüştü tekrar dün gece açmıştım sabah index almıştı 1inci sayfadaydı şuan videolar kayboldu ben bile bulamıyorum o derece ne ayak bunlar :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri