Bir kanal yüzünden 8 kanalım gitti

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar çizgi film kanalım yüzünden 8 kanalımın para kazanması gitti daha yeni başlamıştım hatrı sayılır bir kazanç elde ettim adsensede hala duruyor fakat kesinleşmedi bu kazanca nolur ? Ve diğer kanalları ne yapmalıyım kazandığım para gelecek mi :S Çizgi film kanalını tamamen silip diğer kanallarla devam etsem tekrar eskisi gibi olur mu ? :S

Teliftenmi kapandı yoksa durduk yeremi ? (para kazanması )

" We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account Watch Cartoon. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account. " böyle yazıyor :S

Arkadaşım öncelikle çizgi film kanalını kesinlikle sil o kanal kurtulur.Sonra diğer 7 kanalının para kazanması aç.Anagmailli kanallarsa forumda konusu var yada açmasını biliyorsan aç.
Alt kanallar ise forumda bir arkadaş ücretli açtırıyor istersen öle açtır.

Kesinleşen parana etkisi olur mu olmaz mı bilinmez biz sadece tecrübelerimizden söylüyoruz size.Kesinleşen ücretin çok etkisi olmaz negatif yönde ama çizgi film kanalındaki paranı unut o kanalın parasını kesin alamıyacaksın ama silmekten başka çaren yok hem adsense için hemde diğer kanallarında para alman ve o kanallarından sağlığı için bunları yap.

Yaşadığın olay herkes yaşıyor.Kanallar açılır kapanır bu iş böyle artık alış buna neyse kolay gelsin geçmiş olsun

Arkadaşım öncelikle çizgi film kanalını kesinlikle sil o kanal kurtulur.Sonra diğer 7 kanalının para kazanması aç.Anagmailli kanallarsa forumda konusu var yada açmasını biliyorsan aç.

Kesinleşen parana etkisi olur mu olmaz mı bilinmez biz sadece tecrübelerimizden söylüyoruz size.Kesinleşen ücretin çok etkisi olmaz negatif yönde ama çizgi film kanalındaki paranı unut o kanalın parasını kesin alamıyacaksın ama silmekten başka çaren yok hem adsense için hemde diğer kanallarında para alman ve o kanallarından sağlığı için bunları yap.

Yaşadığın olay herkes yaşıyor.Kanallar açılır kapanır bu iş böyle artık alış buna neyse kolay gelsin geçmiş olsun

hocam tam olarak nasıl silicez bir link falan var mı bulamadım ben :S

---------- Mesaj saat 18:00:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:38 civarında gönderildi. ----------

Google + sayfasını silerken

"Google AdSense Lütfen devam etmeden önce AdSense hesabınızı kapatın. Bu hesap, AdSense hesabınıza erişebilecek son Google Hesabıysa ve kazancınız iptal eşiğinin üzerindeyse, ileride bu hesaba erişemeyecek ve hesabı yönetemeyeceksiniz. AdSense hesabınızı kapatmazsanız ve kazancınız iptal eşiğinin altındaysa, AdSense hesabınızı 24 saat içinde biz kapatırız. " şu seçeneği seçecek miyiz :S adsenseye bir şey olur mu ?

---------- Mesaj saat 18:12:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:41 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar spam yapmak istemiyorum yardımcı olabilecek yok mu :S

hocam para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını açıp silince parayı alabiliyorduk diye biliyordum siz kesin alamıyacaksınız yazmışınız bi açıklarmısınız

hocam para kazanması kapanan kanalın para kazanmasını açıp silince parayı alabiliyorduk diye biliyordum siz kesin alamıyacaksınız yazmışınız bi açıklarmısınız

8 kanalım vardı bütün kanallarımın para kazanması devre dışı şu anda çok moralim bozuk daha kötü olan şey asıl üzen şeyse beni bu kadar çok kimsenin bir kaç kişi dışında ilgi göstermemesi.. günlük 1 milyar para kazanma gibi bir konu açsam herkes nasıl üşüşür eminim.. Bütün 8 kanalımın gitti ana kanalımın da para kazanmsı gitti yok mu bir çözümü ne yapıcam yeni adsense yeni kanallar mı açıcam ne yapıcam bir yol gösterin lütfen

---------- Mesaj saat 18:27:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:54 civarında gönderildi. ----------

@Serk@nYT serkan abi müsait isen bakabilir misin ?

8 kanalım vardı bütün kanallarımın para kazanması devre dışı şu anda çok moralim bozuk daha kötü olan şey asıl üzen şeyse beni bu kadar çok kimsenin bir kaç kişi dışında ilgi göstermemesi.. günlük 1 milyar para kazanma gibi bir konu açsam herkes nasıl üşüşür eminim.. Bütün 8 kanalımın gitti ana kanalımın da para kazanmsı gitti yok mu bir çözümü ne yapıcam yeni adsense yeni kanallar mı açıcam ne yapıcam bir yol gösterin lütfen

---------- Mesaj saat 18:27:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:25:54 civarında gönderildi. ----------

hocam geçmiş olsun onu bende farkettım popüler insanlara daha çok yardım edılıyor bu forumda bende pek daha bılıyorum sanırım G+ keserek para kazanmalrını açıcan kanalların o sorunlu kanalı sil para kazanmasını açıp bildiğim bukadar yanıltmış olmak ıstemem üstadları dinle sen yinede

hocam geçmiş olsun onu bende farkettım popüler insanlara daha çok yardım edılıyor bu forumda bende pek daha bılıyorum sanırım G+ keserek para kazanmalrını açıcan kanalların o sorunlu kanalı sil para kazanmasını açıp bildiğim bukadar yanıltmış olmak ıstemem üstadları dinle sen yinede

Aynen öyle çoğu kimse işine geldiği gibi davranıyor herşeyde :) sözüm meclisten dışarı. Serkan abiyi etiketledim yoruma tek umudum serkan abi zaten bu forumda herkese yardımcı olmaya çalışan en düzgün kişi kanımca serkan abi.

Merhaba arkadaşlar çizgi film kanalım yüzünden 8 kanalımın para kazanması gitti daha yeni başlamıştım hatrı sayılır bir kazanç elde ettim adsensede hala duruyor fakat kesinleşmedi bu kazanca nolur ? Ve diğer kanalları ne yapmalıyım kazandığım para gelecek mi :S Çizgi film kanalını tamamen silip diğer kanallarla devam etsem tekrar eskisi gibi olur mu ? :S

Hocam benim de bir çizgi film kanalı yüzünden Ocak 24 idi sanırım para kazanma kapandı diğer kanallarıma da etki etti. Ancak Şubat ayında kesinleşmiş kazanç 348 tl idi ve aldım.

Ayın 14 üne doğru kesinleşir bu zamanda kesinleşme olmuyor diye biliyorum

Evet hocam biliyorum fakat ben diğer konudada belirttiğim gibi şöyle yaptım : "

Bütün kanallarımın para kazanması gitmişti bende bütün 8 kanalımı kökten sildim bütün ürünleri ile beraber sildim adsense hesabınıda yeni açtığım bir gmail ile yönetici yaptım diğer yönetici üyeliğini de sildim 355 TL kesinleşmemiş kazancım var sizce yeni kanallar açıp bu adsenseden devam etsem bir sorun olur mu ? Ve iyi yapmışmıyım sizce ?
"

Evet hocam biliyorum fakat ben diğer konudada belirttiğim gibi şöyle yaptım : "

Bütün kanallarımın para kazanması gitmişti bende bütün 8 kanalımı kökten sildim bütün ürünleri ile beraber sildim adsense hesabınıda yeni açtığım bir gmail ile yönetici yaptım diğer yönetici üyeliğini de sildim 355 TL kesinleşmemiş kazancım var sizce yeni kanallar açıp bu adsenseden devam etsem bir sorun olur mu ? Ve iyi yapmışmıyım sizce ?
"

Bende başlayalı 1 ay oldu ne desem yalan olur bilenlere danış derim

Hocam "günlük 1 milyar" kısmına kadar görünce dikkatim arttı :D
Şaka yapıyorum az keyfin yerine gelsin diye, öncelikle geçmiş olsun, adsense konusunda hiçbir bilgim yok partner çalışıyorum, az sabret bilgili arkadaşlar yazıcaklardır.

Tekrardan geçmiş olsun hocam.

Hocam "günlük 1 milyar" kısmına kadar görünce dikkatim arttı :D
Şaka yapıyorum az keyfin yerine gelsin diye, öncelikle geçmiş olsun, adsense konusunda hiçbir bilgim yok partner çalışıyorum, az sabret bilgili arkadaşlar yazıcaklardır.

Tekrardan geçmiş olsun hocam.

Beklemedeyiz zaten hocam giden gitti artık :)

Bu konuyu resimli göstericem.2 tür silme işlemi vardır.Birinde kanalı silerseniz parasını alamassınız diğerinde alırsınız.

---------- Mesaj saat 20:21:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:19:36 civarında gönderildi. ----------

hocam tam olarak nasıl silicez bir link falan var mı bulamadım ben :S

---------- Mesaj saat 18:00:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:55:38 civarında gönderildi. ----------

Google + sayfasını silerken

"Google AdSense Lütfen devam etmeden önce AdSense hesabınızı kapatın. Bu hesap, AdSense hesabınıza erişebilecek son Google Hesabıysa ve kazancınız iptal eşiğinin üzerindeyse, ileride bu hesaba erişemeyecek ve hesabı yönetemeyeceksiniz. AdSense hesabınızı kapatmazsanız ve kazancınız iptal eşiğinin altındaysa, AdSense hesabınızı 24 saat içinde biz kapatırız. " şu seçeneği seçecek miyiz :S adsenseye bir şey olur mu ?

---------- Mesaj saat 18:12:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:41 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar spam yapmak istemiyorum yardımcı olabilecek yok mu :S

Hocam o sorunlu kanalını hesapların ayarlarında silebilirsiniz.Kanalın hesap ayarlarına gireceksin

---------- Mesaj saat 20:22:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:21:15 civarında gönderildi. ----------

İnş açıklayıcı olmuştur

DRack arkadaşımız çok güzel anlatmış bu google + kesme olayını o konuyu bulunuz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri