Bir kanal yüzünden 8 kanalım gitti

1 kanal yüzünden benimde 70 tane kanal gitti :) gecmis olsun yılmak yok yola devam

@crazykanka61 hocam emin misi ben kanalı ilk resimdeki gibi sildim telif para kazanma felan yoktu kanalımda.

http://www.ytpara.com/serk-nyt-konu...kazanmasi-devre-disi-kalan-kanali-silmek.html

bu konuda öyle silin diyor öyle yaptım? Adsensede para halen duruyor ama 3 gün oldu kanalı sileli

Hocam 1.resimdeki gibi yapmaktaki amacımız şudur.Adsense bağlı 1 hesap yüzünden diğerleri devre dışı kaldı.O bütün hesaplarınızı devre dışı bırakan kanalı böyle silmek zorundayız ve silmeliyiz çünkü adsense hesabımıza yeni kanal ekleyince para kazanması kapanmaz ve diğer kanalların para kazanmasını açınca tekrar kapanmaz çünkü siz o sorunlu kanalınızı silmissinizdir 1.resimdeki gibi

Hocam diğer durumlarda 2.resimdeki silmek daha uygundur.Kanalınızda birşey yok kanalınızı silmek istiyorsunuz parasını almak için 2.resimdeki gibi silmeniz daha uygundur.Dediğim gibi 1.resimde silme işlemi nedeni anlattım öle bir durumdaysanız silin 1.resimdeki gibi

Ben böyle biliyorum zaten 1.resimdeki gibi silerseniz kanalınızla iligli finansal işlemler içindeki para gider diyor zaten

Hocam 1.resimdeki gibi yapmaktaki amacımız şudur.Adsense bağlı 1 hesap yüzünden diğerleri devre dışı kaldı.O bütün hesaplarınızı devre dışı bırakan kanalı böyle silmek zorundayız ve silmeliyiz çünkü adsense hesabımıza yeni kanal ekleyince para kazanması kapanmaz ve diğer kanalların para kazanmasını açınca tekrar kapanmaz çünkü siz o sorunlu kanalınızı silmissinizdir 1.resimdeki gibi

Hocam diğer durumlarda 2.resimdeki silmek daha uygundur.Kanalınızda birşey yok kanalınızı silmek istiyorsunuz parasını almak için 2.resimdeki gibi silmeniz daha uygundur.Dediğim gibi 1.resimde silme işlemi nedeni anlattım öle bir durumdaysanız silin 1.resimdeki gibi

Ben böyle biliyorum zaten 1.resimdeki gibi silerseniz kanalınızla iligli finansal işlemler içindeki para gider diyor zaten

Bakalım 12 gün sonra net belli olur. Eğer paralar giderse yandık demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri