Bir kanala 1000 yakın video yüklemek ( Deney içerir )

• Kullanıcı kadere61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Özgün çalışma gibisi yok hakikaten.
Bende bu işte yeniyim ve YT para sayesinde birçok şey öğrendim.

Videoyap botuda edindim ancak 2 gün önce para kazanmaya kapandı sayfan ve silmek durumunda kaldım. Günlerdir özgün ne yapabilirim diye düşünüyorum.
Özgün olsun da akmasada damlasın, düzenli olarak.

ne olacağını söyleyim o ip'yi kara listeye sokacaksın. videoyap 5 kanala 1ip verir diğer 4 kanallında spam yüzünden gidecek.
Yapacaksan düzgün denemeler yap geyik için deneme yapılmaz.

ben bunu geyik için yapmıyorumki.

deney için yapıyorum.

emir verir gibide konuşma ne yaparsam yaparım sanane.ben burda belki bişi yakalarız millette kazanırız diye yazıyorum dalga geçmek için değil.

ben bunu geyik için yapmıyorumki.

deney için yapıyorum.

emir verir gibide konuşma ne yaparsam yaparım sanane.ben burda belki bişi yakalarız millette kazanırız diye yazıyorum dalga geçmek için değil.

yY3O6PA.gif

Para kazanmayı açma bir kaç gün beklet izlenim gelsin ondan sonra dene 500 videoda sıkıntı yapmıyor bende 1000 denemedim hiç :D

Ben deneyimimi anlatıyım günde 1 2k video atıyorum ünleme yakalanmamak için genelde degisik kategori çalısıyorum ama su dikkatimi çok çekti cizgi filmde mesela ünlem yemedim ama baska bi bi kategori video attım videoları çektigim yerde hepsinin para kazanma açıktı ben çektim 2k attım 1900 üne ünlem geldi yeni açtım halde kanalı çizgi film olana 578 video attım 1 ünlem geldi :D kısacası kategori önemli ve attıgın gibi videoların para kazanmasını açmıcaksın 6 saat bekliceksin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri