hepsi 20+ videolar daha altını yüklemiyorum.. 3 haftalık kanallardır
satın alıyorum hocam..
bot ve gmaili bunları burada paylaşmak istemiyorum pm ile söyleybilrim çünkü hep tepki veriyorlar![]()
Hocam bende pm alayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsi 20+ videolar daha altını yüklemiyorum.. 3 haftalık kanallardır
satın alıyorum hocam..
bot ve gmaili bunları burada paylaşmak istemiyorum pm ile söyleybilrim çünkü hep tepki veriyorlar![]()
вєякαη;549080' Alıntı:Bence fazla video hiç bir zaman risk değil aksine daha çok kapanmamasına neden oluyor atmasını bildikten sonra 1500 videoya kadar yolu var
800 videoyu kanala hangi periyotlarda yüklerdin spama düşürmeden
вєякαη;549084' Alıntı:istediğim herhangibir saatte ama günde 2000 videoyu geçirmem yani günde 2 kanal yaparım ve hedeflediğim kanal sayısına ulaştığımda hiç bir şekilde dokunmam öylece bir 3 -4 ay gider o kanallar sonra tabiki gümler ama en az 3-4 ay ömrü oluyor [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] mailleri neyle onaylıyorsun ?
Kullandığın bot ve video yükleme aralığı önemli.Onu paylaşabilirsen
вєякαη;549090' Alıntı:videoyap botu kullanıyorum ve hızlı yükleme yaptırıyorum. Beni her ay kıyım etkilemiyor ama dediğim gibi en son ki kıyımda kanallarım 4 aylıktı eski kanallardı açtığım kanallar kıyımdan etkilenmez ve en az 4 ay açık kalıyor
вєякαη;549084' Alıntı:istediğim herhangibir saatte ama günde 2000 videoyu geçirmem yani günde 2 kanal yaparım ve hedeflediğim kanal sayısına ulaştığımda hiç bir şekilde dokunmam öylece bir 3 -4 ay gider o kanallar sonra tabiki gümler ama en az 3-4 ay ömrü oluyor [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] mailleri neyle onaylıyorsun ?
ben kendim kanal açmıyorum hocam alıyorum genelde 3cx yada amerika onaylı kanallar...
вєякαη;549122' Alıntı:USA onaylı kanallar daha kalıcı oluyor
sen hangi periyotta kaçarlı atardın 800 videoyu
Bir Kanala En Fazla Kaç Video Atıyorsunuz ?
Ortalama sayı belirtirseniz sevinirim.
En sağlıklısı kaçtır
вєякαη;549129' Alıntı:PeriyotmuBasıyom 1200 - 1300 video bana kalan 900 - 1000 video adsense bağlayıp geçiyorum bizde periyot felan yok
![]()
Bir kanala 800 video nasıl atarsınız spama düşürmeden
önerilerinizi alalım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.