Bir kanala kaç video?

şıvanştayger

Kayıtlı Üye
Çok kez açılmıştır bu konu ama yeni kurallardan sonra çok şey değişti. 3. kez dünya engelinde +15dk kapandığı için videolar hep reddedilmiş oluyor. Buyüzden ben artık 50den fazla videoyu rendersız atan olduğuna inanmıyorum. Varsa çıksın söylesin yöntemini.:)

Son düzenleme:
Söylermi sence

Son düzenleme:
valla hocam ben 200,300 tane birkaç kanalıma yükledim hiç sorun yaşamadım hemde biranda aynı gün içinde botla yaptım bunu.Daha önceleri de yapıyodum hiç kapanma yaşamadım.Özel birşey de yapmadım galiba şanslıyım:D:D:D

Not: lütfen pm atmayın nasıl yapıyorsun diye.

50 at yeni kanala gec . seri seri yaparsan çok bi fark olmuyor :)
Zaten çok video herzaman risklidir.

50 video sınırını koyan kim acaba merak ediyorum :) her kanalıma min.150 basıyorum sezon ve bölüme görede max 300e çıkıyor kanallarda kapanma yasamıyorum sen bas 100-200 sıkıntı olmaz :D

1000 video attığım kanallarda var 10 video attığım kanallarda bulduğum kanala göre video sayısı neyse aynısını açıyorum.

50 video sınırını koyan kim acaba merak ediyorum :) her kanalıma min.150 basıyorum sezon ve bölüme görede max 300e çıkıyor kanallarda kapanma yasamıyorum sen bas 100-200 sıkıntı olmaz :D

kapanıyor demiyorum zaten hocam +15dk gidiyor diyorum. 50 video sınırı yokta 50 video içinde en az 3 dünya engeli geliyor.

her video dunya engelımı verıyor?

yok bazen 50 videoda 3 tane bazen 100 videoda 3 tane

sınır yok ne yükleyiceğime bağlı 5-250 arası oluyor genelde

1000 video attığım kanallarda var 10 video attığım kanallarda bulduğum kanala göre video sayısı neyse aynısını açıyorum.
sizin bir yönteminiz var mı peki? sadece çekeceğiniz kanalın para kazanması açık mı diye bakıyosunuz galiba.

kapanıyor demiyorum zaten hocam +15dk gidiyor diyorum. 50 video sınırı yokta 50 video içinde en az 3 dünya engeli geliyor.

yok bazen 50 videoda 3 tane bazen 100 videoda 3 tane

sizin bir yönteminiz var mı peki? sadece çekeceğiniz kanalın para kazanması açık mı diye bakıyosunuz galiba.

Vds ile çalışıyorum kanalı çeker atarım temizse adsenseme bağlarım değilse sorunlu videoları siler kalan videoları yeni bir kanala atarım onu adsenseye bağlarım.

vds ne oluyor beyler biri açıklasın?
Orada video yüklemek dahamı kolay ben kendi netimde video upluad etmek mesele saatler alıyor TTnet sağolsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri