Pm attım hocam.
Bu arada kanal takipte anlık izlenim ve dünya engeli olayını çözdüm gibi. En kısa zamanda güncellemeyi yapıp yayınlayacağım.
Pm için teşekkürler hocam kanal takip heycanlandırdı uyutmaz bu gece
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pm attım hocam.
Bu arada kanal takipte anlık izlenim ve dünya engeli olayını çözdüm gibi. En kısa zamanda güncellemeyi yapıp yayınlayacağım.
Herhangi bir gmail hesabınızdan alabilirsiniz hocam bir defalığına.
Pm attım hocam.
Herhangi bir gmail hesabınızdan alabilirsiniz hocam bir defalığına.
Pm attım hocam.
Hocam peki flag veya telif konusunda şuan programın bi sıkıntısı var mı? Bu aralar telif almadığım için soruyorum![]()

Kanal Takipte şu anki durumuyla telif vs kapanan kanallarda sıkıntı yok. Ama gelişmeler iyi yönde. Güzel bi versiyon çıkacak inş. Şu anda dünya engeli ve eşleşen olayını da hallettim. Artık kanal detayına girdiğinizde hangi videolarınızda dünya engeli var, hangilerinden para kazanılmıyor vs görebileceksiniz.
Yukarıdaki resimde gri dolarlar eşleşen gelmiş videolardır.
En kısa zamanda güncellemeyi bitirip yayınlayacağım inş.
Hocam valla size helal olsun ne diyim.
Kanal Takipte şu anki durumuyla telif vs kapanan kanallarda sıkıntı yok. Ama gelişmeler iyi yönde. Güzel bi versiyon çıkacak inş. Şu anda dünya engeli ve eşleşen olayını da hallettim. Artık kanal detayına girdiğinizde hangi videolarınızda dünya engeli var, hangilerinden para kazanılmıyor vs görebileceksiniz.
Yukarıdaki resimde gri dolarlar eşleşen gelmiş videolardır.
En kısa zamanda güncellemeyi bitirip yayınlayacağım inş.
Merhaba Üstad,
Açıkcası bir videonun dolar olup olmadığını api v3 de bilebiliyoruz. Ama dünta engelimi 3. şahıs mı ancak dolar gitmişse birşey gelmiş diye bilebiliyoruz. Merak ettiğim noktada burası hocam. Sen hangisi olduğunu anladığım kadarıyla bilebiliyorsun. Bu eğer çok gizliyse hocam api v3 ile mi yapıyorsun yazabilirmisin?
Hocam pm kutunuzu boşaltabilir misiniz. Pm atacağım.
Edit: Destekten yazdım hocam. Üyelik Id : 5550
Hocam pm kutunuzu boşaltabilir misiniz. Pm atacağım.
Edit: Destekten yazdım hocam. Üyelik Id : 5550
kanal takıp programındakı son durum nedır hocam,sorunlar duzeldimi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.