Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Selamlar Dostlar,
Bana ara ara r.. . net davetiyesi geldikçe ihtiyacı olanlara Allah rızası için dağıtıyorum. Bugün itibariyle bir davetiye daha gelmiş elime. Buradan ihtiyacı olan bir arkadaşıma yollamak istiyorum. Ancak isteyenler arasında göndereceğim kişiyi ben seçeceğim. Çünkü Allah rızası için bir iş yapıyoruz kişinin güvenilir olması gerek. İsteyen varsa konu altına yazsın. Ancak dikkat edeceğim hususlar minimum 8-10 aylık üye olması,ticaret değeri ve güvenilirliği olacak.
Selamlar Dostlar,
Bana ara ara r.. . net davetiyesi geldikçe ihtiyacı olanlara Allah rızası için dağıtıyorum. Bugün itibariyle bir davetiye daha gelmiş elime. Buradan ihtiyacı olan bir arkadaşıma yollamak istiyorum. Ancak isteyenler arasında göndereceğim kişiyi ben seçeceğim. Çünkü Allah rızası için bir iş yapıyoruz kişinin güvenilir olması gerek. İsteyen varsa konu altına yazsın. Ancak dikkat edeceğim hususlar minimum 8-10 aylık üye olması,ticaret değeri ve güvenilirliği olacak.
İşte bana lazım , paraylada olur hocam . kuramı çekçen ?
Belki bilmeyenler vardır bende geçen gün davetiye aldığımda öğrendim. gmail , hotmail , outlook , yandex gibi maillerle kayıt olamıyorsunuz. üzerinize bir site maili olması gerek
umarım r10'da davetiye sisteminde davet edilenin bir suç işlemesi halinde sizin de hesabınızın kapatılacağından bi haber değilsinizdir![]()
umarım r10'da davetiye sisteminde davet edilenin bir suç işlemesi halinde sizin de hesabınızın kapatılacağından bi haber değilsinizdir![]()
İşte bana lazım , paraylada olur hocam . kuramı çekçen ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.