Bir kişiye r.. . net davetiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamlar Dostlar,

Bana ara ara r.. . net davetiyesi geldikçe ihtiyacı olanlara Allah rızası için dağıtıyorum. Bugün itibariyle bir davetiye daha gelmiş elime. Buradan ihtiyacı olan bir arkadaşıma yollamak istiyorum. Ancak isteyenler arasında göndereceğim kişiyi ben seçeceğim. Çünkü Allah rızası için bir iş yapıyoruz kişinin güvenilir olması gerek. İsteyen varsa konu altına yazsın. Ancak dikkat edeceğim hususlar minimum 8-10 aylık üye olması,ticaret değeri ve güvenilirliği olacak.

ben çok isterim 1-2 kişiyle görüşmem lazm ama güven saglıyamıyruz böyle

Son düzenleme:
Selamlar Dostlar,

Bana ara ara r.. . net davetiyesi geldikçe ihtiyacı olanlara Allah rızası için dağıtıyorum. Bugün itibariyle bir davetiye daha gelmiş elime. Buradan ihtiyacı olan bir arkadaşıma yollamak istiyorum. Ancak isteyenler arasında göndereceğim kişiyi ben seçeceğim. Çünkü Allah rızası için bir iş yapıyoruz kişinin güvenilir olması gerek. İsteyen varsa konu altına yazsın. Ancak dikkat edeceğim hususlar minimum 8-10 aylık üye olması,ticaret değeri ve güvenilirliği olacak.

geldim hocam pm attım

hocam benide değerlendirir misin bu aralar web sayfa işlerine yoğunlaştım gerçekten çok memnun olurum teşekkürler.

İşte bana lazım , paraylada olur hocam . kuramı çekçen ?

yok hocam parayla değil hediye ediyorum. ilk mesaj atana attım ancak diğer davetiyeleri çekilişle yada ençok ihtiyacı olana veririm. geçen bir portalda 3 davetiye verdim adamların hiçbiri aktif değil artık gerçekten ihtiyacı olanlara vereceğiö

Belki bilmeyenler vardır bende geçen gün davetiye aldığımda öğrendim. gmail , hotmail , outlook , yandex gibi maillerle kayıt olamıyorsunuz. üzerinize bir site maili olması gerek

Şirket sitesiyle bile başvuru yaptım yine de ilgilenmiyorlar.

uygun görürseniz bende talibim hocam

Davetiyeyi aldım konu sahibi arkadaşa çok teşşekkür ederim.

umarım r10'da davetiye sisteminde davet edilenin bir suç işlemesi halinde sizin de hesabınızın kapatılacağından bi haber değilsinizdir :)

umarım r10'da davetiye sisteminde davet edilenin bir suç işlemesi halinde sizin de hesabınızın kapatılacağından bi haber değilsinizdir :)

Yok haberdarım hocam. Normalde birçok insan davetiyeyi parayla satmaya kalkışıyor. Zamanında r10 davetiyesi çok aradığım için biliyorum bu durumu sağolsun bir dostum sayesinde şans eseri kaydolabilmiştim. r10 da birçok insan ekmek yiyor. O yüzden bir kişinin ekmek kazanabilmesine Allah rızası için vesile olmak istiyorum sadece ve her davetiyeyi attığımada söylerim ben Allah rızası için tanımadığım etmediğim size davetiye veriyorum ancak olur da dolandırıcılık vs. gibi birşey yaparsanız bende hakkımı size helal etmem diye.

Ayrıca her önüne gelene vermiyorum hocam, güvenilir olduğunu düşündüğüm insanlara yolluyorum (çeşitli kıstaslara göre)

Uygun görülürse bende alabilirim, teşekkürler.

Edit : Sanırım verilmiş , teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri