- Web sitesi
- www.ritualturkey.com
Merhabalar. İzmir buca ,lçesinde üniversite öğrencisine hitap eden bir mekan açtım. Mekanda mantı ve makarna ağırlıkta olmak üzere fast food ürünleri bulunmaktadır. Mantı Makarna harici ne tutar diye düşündüğüm için bir şeyler ekleyip çıkartıyorum. Yemek Sepeti ile sipariş alıyoruz ve paket servisini sağlıyoruz. Motor ve kurye arkadaşımız var. Sabah 9 da açıyor gece 2 de kapatıyoruz. Tüm bunların gerçekleşmesi için salon elemanı ve kurye almak zorunda kalıyorum. Bir şekilde dükkanı oturtmaya çalışıyorum. Fakat yeni olduğundan henüz çalışan kişilerin dahi parasını karşılamıyor dükkan. Kıpırdanmalar oluyor fakat yetersiz kalıyor. Benim bu yaptığım işi veya benzeri şeyleri daha önce düşünen veya yapan arkadaşlar illa olmuştur. Koskep v.s gibi yerler e de hiç gitmedim. Her şeyi kendim yaptım. Şimdi hafif kıpırdanma da var ve sistemi de oturttuğumu düşünüyorum. Sizlerden ise öneri beklemekteyim. Daha da güçlendirebilmek adına maddi destek gerekmeye başladı açıkçası. Ne yapılırsa daha iyi olur veya nerelerden ne tür yardımlar alabilirim ? Lütfen bilen veya düşüncesi olan arkadaşlar yazarsa mantıklı gelen her şeyi değerlendirmek istiyorum.
Teşekkürler.
Teşekkürler.