Bir parayı vursam :D

amacınız ne ? insanlara bir şey hatırlatmayın lütfen hatırlamak isteyen kendisi hatırlar. Bu forumdaki insanların en az %85 i bu şekilde çalışıyor eğer ki bu ortam hoşunuza gitmiyorsa durmazsınız bu kadar kasmanın amacı ne anlamıyorum ki başkalarının derdi sizi mi gerdi ?

reşit olmayan çocukları çalıştırmak suçtur onları kötü davranışlara itmek özendirel teşfik etmek suçtur. bu fırumdada hatrı sayılır derecede çocuk var. 2 lira fazla para kazanıcam diye çıocukları kulanmak ne kadar etik. daha öncede yazmıştım foruma bir yaş sınırı koyulamaz mı? ( koysak ne olur yaşını büyütür yazacak çıkar gibime geliyor. hiç bir yasak suçu bitirmez ama azaltır)

reşit olmayan çocukları çalıştırmak suçtur onları kötü davranışlara itmek özendirel teşfik etmek suçtur. bu fırumdada hatrı sayılır derecede çocuk var. 2 lira fazla para kazanıcam diye çıocukları kulanmak ne kadar etik. daha öncede yazmıştım foruma bir yaş sınırı koyulamaz mı? ( koysak ne olur yaşını büyütür yazacak çıkar gibime geliyor. hiç bir yasak suçu bitirmez ama azaltır)

İnşallah yarın 18ime adım atacağım. Tabii haklı olabilirsiniz birşey diyemem fakat ben ailemin yükünü hafifletmek için bu işi yapıyorum birazda gelirim olsun.

ben 20bin lik bir araba alsam yeter :D İnşallah Adsenselerimi onaylatırımda alırım :)

Bahsi geçen arkadaşla aramızda profilindeki yaşa göre iki yaş var ben de yeni reşit oldum bana biraz fazla kasıyorsunuz gibi geliyor biz kimseyi zorla foruma üye yapmıyoruz ancak dediğiniz gibi bir denetleme yapmakta kolay değil. Ayrıca çocukları kim kullanıyor allah aşkına ? youtube bu forumdan mı ibaret bu forum dışında bu forumun bilgilerininde kopyalandığı onlarca mecra var. Siz bence bu kadar kasmayın herkes kendini düşünüyordur bir kişi bu forumu bulup üzerine para verip üye oluyorsa bu kısımlarıda zaten düşünmüştür. Burası bir youtube forumu legal veya illegal tercih yapmak kişinin elinde bize kalsa herkes legal çalışsın ama kimsenin elinin altındaki klavyeyi de biz alacak kimseye bakıcılık yapacak değiliz. 14 yaşımdan beri okulumun yanında bir çok iş yaptım yeri geldi okulumuda aksattım ama bu sadece beni ve ebeveynlerimi ilgilendirdi.Yaptığım işlerle alakalı olan kişilerden veyahut sitelerden bana bakıcılık yapmasını istemedim emin olun kimsede istemiyor.Öyle olsaydı bizim siteye gelene kadar zibilyon tane çakal çukal site var ytparanın tek bir amacı vardır insanlara yardımcı olmak bunun ötesinde olmadı olmayacakta hiçbir zaman.

Güzel önerileriniz vardır eminim site hakkında kategorisine yazarsanız adminlerimiz tarafından değerlendirileceğine eminim..

hayaller güzeldir arkadaşlar, hele o hayali çok az ucundan dahi istiyor olmak insanı hayata tutunduruyor(en azından benim için böyle).

insanın hayatında hedefleri olmalı, yoksa yaşamak çok anlamsızlaşıyor ve tabi ki inat keçi olmak gerek biraz da.

geçmiş yıllarda ticari hayatım oldu(isteyene anlatırımda) sonra tepetaklak yere çakıldım, şimdi öğrenciyim. bu youtube işine kredi kartlarımda çıkmaz dönemeçe girdiğim için başladım, ilk hedefim kkartı borçlarını sıfırlamaktı, sıfırladım. sonra almış olduğum okul kredisini ödedim, ardından telefonu sıfırladım... yani sürekli bir hedef koydum. daha mayıs ayında günlük 3-8TL arası kazanıyordum, aralık ayındayız ve bu saydıklarımı yaptım şimdiye kadar.

yeni hedefim 50bin biriktirmek, sonra tarım sektöründe ticaret yapıp 3-4 yıl içinde 1milyon lira'ya ulaşmak. 2012-2013 arası 2 defa intihar'a teşebbüs ettim, yaşamaktan ve hayattan hiçbir zevk ve haz almıyordum, bir amacım yoktu şu hayatta, herşeyim ters gidiyordu. meğersem tek sorun paraymış :)

diyeceğim şu ki; insanların hayalleriyle dalga geçmeyelim, bazılarımız için bu çok uzakta görünen hayaller birer basamak haline gelebilir.

araba almayı düşünenlere de tavsiyem olacaktır, size ne getirisi olacak bu arabanın ?
yaşınız genç, kanınız kaynıyor, egolarınız tavan yapmak istiyor anlıyorum sizi ama ileriye yönelik düşünün. akıllı yatırımlar yapın, her zaman a-b-c planlarınız olsun hayatlarınıza dair.

youtube haricinde aylık 5-10bin kazandıran bir işiniz veya gelir kaynağınız olur, o zaman keyfini sürersiniz ama youtube bugün var yarın yok. kazandığınız parayı da araba alarak heba etmeyin.

Amerika tek hayal, Wait for me AMERICA!! :) Allah'ın izniyle gideceğiz :) ve Dil kursları falan götürüyormuş yurt dışı falan bu konu hakkında bilgisi olan var mı aranızda

maserati granturismo diye de bir gerçek var hayalleri süsleyen :)

hayaller güzeldir arkadaşlar, hele o hayali çok az ucundan dahi istiyor olmak insanı hayata tutunduruyor(en azından benim için böyle).

insanın hayatında hedefleri olmalı, yoksa yaşamak çok anlamsızlaşıyor ve tabi ki inat keçi olmak gerek biraz da.

geçmiş yıllarda ticari hayatım oldu(isteyene anlatırımda) sonra tepetaklak yere çakıldım, şimdi öğrenciyim. bu youtube işine kredi kartlarımda çıkmaz dönemeçe girdiğim için başladım, ilk hedefim kkartı borçlarını sıfırlamaktı, sıfırladım. sonra almış olduğum okul kredisini ödedim, ardından telefonu sıfırladım... yani sürekli bir hedef koydum. daha mayıs ayında günlük 3-8TL arası kazanıyordum, aralık ayındayız ve bu saydıklarımı yaptım şimdiye kadar.

yeni hedefim 50bin biriktirmek, sonra tarım sektöründe ticaret yapıp 3-4 yıl içinde 1milyon lira'ya ulaşmak. 2012-2013 arası 2 defa intihar'a teşebbüs ettim, yaşamaktan ve hayattan hiçbir zevk ve haz almıyordum, bir amacım yoktu şu hayatta, herşeyim ters gidiyordu. meğersem tek sorun paraymış :)

diyeceğim şu ki; insanların hayalleriyle dalga geçmeyelim, bazılarımız için bu çok uzakta görünen hayaller birer basamak haline gelebilir.

araba almayı düşünenlere de tavsiyem olacaktır, size ne getirisi olacak bu arabanın ?
yaşınız genç, kanınız kaynıyor, egolarınız tavan yapmak istiyor anlıyorum sizi ama ileriye yönelik düşünün. akıllı yatırımlar yapın, her zaman a-b-c planlarınız olsun hayatlarınıza dair.

youtube haricinde aylık 5-10bin kazandıran bir işiniz veya gelir kaynağınız olur, o zaman keyfini sürersiniz ama youtube bugün var yarın yok. kazandığınız parayı da araba alarak heba etmeyin.

Gençler, burada hayatın sillesini yemiş,ders alınacak ve altın öğütler içeren bilgiler var. Ne mutlu buradan ders çıkarana!...

Hayaller okada güzelki ilk bu işe ogrenciyim aylık 200-300 gelsin diye başladım.Aradan zaman gectikce kazançlarım artmaya başladı ve bu işe yogunlaştım 2.donem okulu bıraktık sadece işim bu oldu surekli araştırıyorum kendimi yeniliyorum.2.Hayelim 1 telefondu onuda aldım ama insanda hayal bitmiyorki 1 tanesine ulaşınca diyerini istiyor sonra 1 motor oldu onada ulaştım 1 araba istedim onuda aldım ama insan dedigim gibi birine ulaşınca durmak bilmiyor ve şimdi en buyuk hedefim buyuk bir restorant sahibi olmak ama bu en zoru gibi gorunuyor aslında hayatta olmaz birşey degil hayallerime 1 1 nasıl ulaştıysam inşallah bunada ulaşacagım benimde şuanki hayalim bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri