Bir parayı vursam :D

güzel rakamlar gördüm kazandımda insan gözü doymuyor işte onu alırsın baska bir şeye yönelirsin onuda alırsın bi bakmısın ihtiyarlık gelmiş çatmış geçen zamanda anlatılacak çok şeyin olmayacak ne yaptın youtube video yukledim para kazandım zamanın degerini iyi bilmek lazım elinizdeki en büyük hazinemiz sevdiklerimiz..

güzel rakamlar gördüm kazandımda insan gözü doymuyor işte onu alırsın baska bir şeye yönelirsin onuda alırsın bi bakmısın ihtiyarlık gelmiş çatmış geçen zamanda anlatılacak çok şeyin olmayacak ne yaptın youtube video yukledim para kazandım zamanın degerini iyi bilmek lazım elinizdeki en büyük hazinemiz sevdiklerimiz..

Tabiki öyle. Zaten boş zamanlarımda ilgileniyorum ben.

tLbcRIF.jpg

Belki bir gün zengin olursam :)

kişi 16 yaşında . ve yasa dışı bir iş yaptığını hatırlatırım.

amacınız ne ? insanlara bir şey hatırlatmayın lütfen hatırlamak isteyen kendisi hatırlar. Bu forumdaki insanların en az %85 i bu şekilde çalışıyor eğer ki bu ortam hoşunuza gitmiyorsa durmazsınız bu kadar kasmanın amacı ne anlamıyorum ki başkalarının derdi sizi mi gerdi ?

Son düzenleme:
Elime geçen ilk parayla umreye gidicem :D

Daha sonra evin yakınlarından arsalar alıcam, daha fazla arsa daha fazlaaa :)

Sonraları bi bmw 540d fena olmaz :D

Sizinle hiç konuştuğumu hatırlamıyorum.
Ama şu forumdaki mesajlarınızla sevdirdiniz kendinizi bana :)

Öylemi hocam, kendi adıma sevindim, teşekkür ederim. Hocam merak ettim hangi mesajlar onlar :D

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

forum iyice orta okul 1 sınıfa döndü yakında el şakalarınada maruz kalabiliriz dikkat!

Şu konuda size katılıyorum.bazen abartıyorlar

Öylemi hocam, kendi adıma sevindim, teşekkür ederim. Hocam merak ettim hangi mesajlar onlar :D

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:31 ----------

Şu konuda size yürekten katılıyorum.

:) Şu şu mesajlar şeklinde değil.
Hani bir konu üstüne yorumunuz vs.

Mesela bu konudaki mesaj gibi. Herkes son madel araba resmi atarken,
sizin aracınızın resmi gibi. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri