Bir Pişmalık Hikayem :)

• Kullanıcı quiT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

quiT

Kayıtlı Üye
evet Arkadaşlar Bi Çoğunuz Fotoğraf Arşivinde Azda Olsa CV'mi Biliyordur.
Bundan 7-8 Ay Önce Askerliğimi Hakkari - Çukurca Jr.KOMANDO olarak yapmıştım.

En çok istediklerimden Biride Jandarma Özel Harekat'a Başvurmaktı üstelik Davet'imde Gelmişti..

Ben Telefon Açıp Aileme Söyleyince Kabul Etmediler 5 6 ay Zorladım Konuştum Onları Kırmak İstemedim Reddettim..

Şimdi Bu Şarkıyı Her Dinlediğimde İçimden Birşeyler Kopuyor..
Bi Yerde Pişmanlık Bi Yerde Anne Baba ! Şimdi durumum ne mi ?

Pek Mutlu Değilim Depresyon Geçirdim Askerden Geldikten Sonra Yinede, Şükürler Olsun..

Şunu Unutmayın Siz Siz Olun Geleceğiniz İçin Herzaman İlk Kendi Kafanızdakini Hayata Geçirin..

Birileriyle uzlaşıyorsanız Bile En Büyük Hisseyi Kendi Kafanızdaki Plana Verin Pişman Olursanız Bile Ben Yaptım Demek İçin..

Ozan Nihat - Özel Harekat - YouTube

Hayırlısı diyelim be kardeşim.Ben de astsubaylığı kazanmıştım her şey tamam mülakat vs.Son dakkada vazgeçtim üniversite hayatı boyunca keşke bırakmasaydım diye düşündüm ama yapacak bir şey yoktu.Karar verdim bi kere.Sen de artık geçmişe dönüp keşke deme.Çünkü inan hiç bir şey çözülmüyor.Belki şimdiki hayatımız bizim için daha hayırlıdır.
evet Arkadaşlar Bi Çoğunuz Fotoğraf Arşivinde Azda Olsa CV'mi Biliyordur.
Bundan 7-8 Ay Önce Askerliğimi Hakkari - Çukurca Jr.KOMANDO olarak yapmıştım.

En çok istediklerimden Biride Jandarma Özel Harekat'a Başvurmaktı üstelik Davet'imde Gelmişti..

Ben Telefon Açıp Aileme Söyleyince Kabul Etmediler 5 6 ay Zorladım Konuştum Onları Kırmak İstemedim Reddettim..

Şimdi Bu Şarkıyı Her Dinlediğimde İçimden Birşeyler Kopuyor..
Bi Yerde Pişmanlık Bi Yerde Anne Baba ! Şimdi durumum ne mi ?

Pek Mutlu Değilim Depresyon Geçirdim Askerden Geldikten Sonra Yinede, Şükürler Olsun..

Şunu Unutmayın Siz Siz Olun Geleceğiniz İçin Herzaman İlk Kendi Kafanızdakini Hayata Geçirin..

Birileriyle uzlaşıyorsanız Bile En Büyük Hisseyi Kendi Kafanızdaki Plana Verin Pişman Olursanız Bile Ben Yaptım Demek İçin..

Ozan Nihat - Özel Harekat - YouTube

Gecmis olsun abi. Seninkine benzer bir durumda ben yasiyorum. Suan ailem ogretmenlik okumami istiyor bende ascılık. Ogretmenlikteen nefret ediyorum gitmek istemiyorum gitmeyecemde ! Tamam aile bizim atamız ama bazı donemlerdede kendi hayatimiza kendimiz yön vermeliyiz. İlk hatam 8. sinifta anadolu lisesini kazanmama ragmen duz liseye gitmemi isteyen babami dinleyerek yaptim. Cok gec olmadi ama uyandim. Siz siz olun 10 kisiyi dinleyin ama yine bildiginizi,emin oldugunuzu yapin

kader arkadaşım baya varmış maşallah :)
aynı durum bendede mevcut maalesef
tıp fakültesini kazandım[kazanmak için 3 kere öss ye girdim)
sırf ailemin ve çevrenin istediği olsun diye kendim de zerre kadar sevmiyorum bölümümü.
1 sene ing. hazırlık okudum bu sene 1. sınıfım dönem ortasında okulu bırakma kararı aldım 2 ay kadar okula gitmedim sonra yine çevre ve aile baskısıyla geri adım atmak zorunda kaldım
bu sene sınıfta da kaldım.yani anlayacağınız aman abi aman siz siz olun lütfen istediğiniz bi mesleği seçin yoksa bütün ömrünüz boyunca keşkelerle yaşamak zorunda kalırsınız
bu sene tercih yapacak arkadaşlara önemle duyurulur :)

JÖH
diyecek başkada birşeyim yok senin için .

Belki şimdiki hayatımız bizim için daha hayırlıdır.

Öyle Düşünmekten Başka Çare Yok.. Yinede İnsan Kendi Pişmanlığında Boğulmak İstiyor. Gerçekten Yine Son Söz Hayırlısı Neyse O Olsun Hepimizin Adına..

tekrar basvur akides :D

2 Sene Sürem Var Ufak Sağlık Problemleri Yaşadığımdan Dolayı Biraz Sıkıntılar Oldu Malesef.. İlerki Zamanlarda Neyin Ne Olcağı Belli Değil Hayırlısı Neyse O Olsun..

Gecmis olsun abi. Seninkine benzer bir durumda ben yasiyorum. Suan ailem ogretmenlik okumami istiyor bende ascılık. Ogretmenlikteen nefret ediyorum gitmek istemiyorum gitmeyecemde ! Tamam aile bizim atamız ama bazı donemlerdede kendi hayatimiza kendimiz yön vermeliyiz. İlk hatam 8. sinifta anadolu lisesini kazanmama ragmen duz liseye gitmemi isteyen babami dinleyerek yaptim. Cok gec olmadi ama uyandim. Siz siz olun 10 kisiyi dinleyin ama yine bildiginizi,emin oldugunuzu yapin

Sağol Kardeşim..
evet Kessinlikle Katılıyorum Burada Bizim Değil Aile'nin Yapması Gereken Birşey Var O Da Oğullarının veya Kızlarının Çizdiği Yola Saygı Duymalılar..
Tabikide Bizim İçin Varlar Zaten Bu İnkar Edilemez Yalnız Gelecek Adına Karışmaları Cocuğun Pskolojisinide Bozmuyor Değil...

aman abi aman siz siz olun lütfen istediğiniz bi mesleği seçin yoksa bütün ömrünüz boyunca keşkelerle yaşamak zorunda kalırsınız

Kessinlikle Katılıyorum.. Heleki Yaşıyacağınız 2 Keşke Olur;

1.Keşke: Kendi Keşkeniz Olur Kendi Girdiğiniz Yola Batsanız Dahi o Kadar Koymaz.. Çünkü Denemişsin O Yolu Aklına Geleni Yapmışsın İçin Rahat..

2.Keşke:Başka Kişilerin Yönlendirmesiyle Saplandığın Bataktan Çıkarsın Yalnız Hayatınız Boyunca Keşke Diyip Kendi Kafamdakini Yapsaydım Dersiniz..
işte adama koyanda bu :)

Herşey ve Herkes için Hayırlısı neyse o olsun, ama şöylede birşey var, Büyüğünün sözünü dinlemeyenin burnu herzaman *****'tadır. İyi forumlar Vesselam

Herşey ve Herkes için Hayırlısı neyse o olsun, ama şöylede birşey var, Büyüğünün sözünü dinlemeyenin burnu herzaman *****'tadır. İyi forumlar Vesselam

Bazı Yerlerde Büyüklerin Söz Etmesine Gerek Yok Arkalarına Yaslanıp Göğüslerini Gururla Kabartıp F5'e Basıp Güncel Güncel Evlatlarını İzlemeleri Lazım :):) Hayırlısı Diyelim Artık..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri