evet Arkadaşlar Bi Çoğunuz Fotoğraf Arşivinde Azda Olsa CV'mi Biliyordur.
Bundan 7-8 Ay Önce Askerliğimi Hakkari - Çukurca Jr.KOMANDO olarak yapmıştım.
En çok istediklerimden Biride Jandarma Özel Harekat'a Başvurmaktı üstelik Davet'imde Gelmişti..
Ben Telefon Açıp Aileme Söyleyince Kabul Etmediler 5 6 ay Zorladım Konuştum Onları Kırmak İstemedim Reddettim..
Şimdi Bu Şarkıyı Her Dinlediğimde İçimden Birşeyler Kopuyor..
Bi Yerde Pişmanlık Bi Yerde Anne Baba ! Şimdi durumum ne mi ?
Pek Mutlu Değilim Depresyon Geçirdim Askerden Geldikten Sonra Yinede, Şükürler Olsun..
Şunu Unutmayın Siz Siz Olun Geleceğiniz İçin Herzaman İlk Kendi Kafanızdakini Hayata Geçirin..
Birileriyle uzlaşıyorsanız Bile En Büyük Hisseyi Kendi Kafanızdaki Plana Verin Pişman Olursanız Bile Ben Yaptım Demek İçin..
Ozan Nihat - Özel Harekat - YouTube
Bundan 7-8 Ay Önce Askerliğimi Hakkari - Çukurca Jr.KOMANDO olarak yapmıştım.
En çok istediklerimden Biride Jandarma Özel Harekat'a Başvurmaktı üstelik Davet'imde Gelmişti..
Ben Telefon Açıp Aileme Söyleyince Kabul Etmediler 5 6 ay Zorladım Konuştum Onları Kırmak İstemedim Reddettim..
Şimdi Bu Şarkıyı Her Dinlediğimde İçimden Birşeyler Kopuyor..
Bi Yerde Pişmanlık Bi Yerde Anne Baba ! Şimdi durumum ne mi ?
Pek Mutlu Değilim Depresyon Geçirdim Askerden Geldikten Sonra Yinede, Şükürler Olsun..
Şunu Unutmayın Siz Siz Olun Geleceğiniz İçin Herzaman İlk Kendi Kafanızdakini Hayata Geçirin..
Birileriyle uzlaşıyorsanız Bile En Büyük Hisseyi Kendi Kafanızdaki Plana Verin Pişman Olursanız Bile Ben Yaptım Demek İçin..
Ozan Nihat - Özel Harekat - YouTube