Bir solukta izlenecek dizi.(Prison Break ve Spartacus gibi)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
galip dervişin orjinal versiyonu. adrian monk. sezon başı 32 bölümden 8 sezon. her bolümü ayrı bi eğlence. çok hoşuma giderek bitirdiğim bir diziydi

dexter iğrenç geldi bana ya adam da çok gıcık bi tip :D

---------- Mesaj saat 20:58:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:26 civarında gönderildi. ----------

Gelmiş geçmiş ilk 3 dizi arasına bile girmez kardeşim o saydıkların :)
PRİSON BREAK
SPARTACUS
LOST

Bu saydığım diziler varken :)

hocam dünya çapında anket yapsan ilk 3 e birtek girse girse prison break girer dediklerinden.Hadi dexter neyse belki sevmezsin ama Breaking bad rahatlıkla ilk 3 e girer

Bu kadar diziyi nasıl bi arada izliyosun hocam :D

---------- Mesaj saat 21:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:12 civarında gönderildi. ----------

Aklıma GANNICUSS 'un çarmaha gerildiği sahne geldikçe gözlerim dolar.Çok ağlamıştım ben bitince en sevdiğim karakteri çarmaha gerdiler ya :(

aynen öyle. cricsus var birde ölmemeliydiler bunlar.. hiç olmazsa bu kadar dramatik şekilde ölmemeliydiler :D

hocam dünya çapında anket yapsan ilk 3 e birtek girse girse prison break girer dediklerinden.Hadi dexter neyse belki sevmezsin ama Breaking bad rahatlıkla ilk 3 e girer

Spartacus girmez mi yani ilk 3'e :D Hocam uzun süredir bi LOST fırtınası vardı.Prison Break'deki heyecan o diziyi bitirdi ama ilk 3 te ikisi de yer aldı.
Sonra bi SPARTACUS fırtınası esti,geçti.Milyonlar izledi sevdi bu diziyi.Erken bitti ama süper bi final yaptı.Bu 3 dizi tartışmasız ilk 3 de.
Şimdi de Breaking Bad moda güzel bi dizi sözüm yok ama benim üstteki verdiğim 3 dizi EFSANEDİR,breaking bad de umarım güzel bir final yapar ve bu dizilerin arasına girer.

Spartacus girmez mi yani ilk 3'e :D Hocam uzun süredir bi LOST fırtınası vardı.Prison Break'deki heyecan o diziyi bitirdi ama ilk 3 te ikisi de yer aldı.
Sonra bi SPARTACUS fırtınası esti,geçti.Milyonlar izledi sevdi bu diziyi.Erken bitti ama süper bi final yaptı.Bu 3 dizi tartışmasız ilk 3 de.
Şimdi de Breaking Bad moda güzel bi dizi sözüm yok ama benim üstteki verdiğim 3 dizi EFSANEDİR,breaking bad de umarım güzel bir final yapar ve bu dizilerin arasına girer.
breaking bad final yapalı 1-2 ay olmuştur hocam.
Haklısın iyi dizilerdir .Lost benimde ilk 5 ime girer zaten

hocam bu diziler gibi dizi yok malesef en azından ben bulamadım :D
ama izlenebilecek diziler;
-Game of thrones
-Da Vinci's Demons(Spartacus'un yapımcısı Starz'ın yeni dizisi)
-How i met your mother & Friends (2 side 20 dakikalık komedi dizileri ikiside çok iyi)
-Blue mountain state(çok iyi gençlik&komedi dizisidir baya eğlenceli biraz +18 :D )
-Braking Bad(Yer yer sıkar ama çok sağlam dizidir)

şimdilik aklıma bunlar geldi

Dexter'ı ilk başta beğenmemiştim ama 6.bölümden sonra fena sarıyor. Sen 6. bölüme kadar güç bela gel. Ondan sonra su gibi gidiyor dizi. Breaking Bad'de asıl olaya gelene kadar sıkıcı olabilir.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam ben o kadar dizi izledim 1. Favorim her zaman preson break'dır ..2. si ise Fringe adlı dizi.ne geceleri beni uyuttu nede diziyi bitirene kadar dış dünyadan bir zevk aldım..diziyi bitireli bir yıl oldu ama hala hergün googledan ''Walter Bishop'' adını arattırmadan edemiyorum.ilk 2 bölümünü izle sende bir sonraki bölümü iple çekeceksin :))

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam ben o kadar dizi izledim 1. Favorim her zaman preson break'dır ..2. si ise Fringe adlı dizi.ne geceleri beni uyuttu nede diziyi bitirene kadar dış dünyadan bir zevk aldım..diziyi bitireli bir yıl oldu ama hala hergün googledan ''Walter Bishop'' adını arattırmadan edemiyorum.ilk 2 bölümünü izle sende bir sonraki bölümü iple çekeceksin :))

sana söz 2 bölümü izlicem kardeşim.Tamamdır seçtiğim dizi ''fringe'' diğer arkadaşlara da teşekkürler.ilk 5 bölümde tad alamazsam bırakırım ha!

sana söz 2 bölümü izlicem kardeşim.Tamamdır seçtiğim dizi ''fringe'' diğer arkadaşlara da teşekkürler.ilk 5 bölümde tad alamazsam bırakırım ha!
bu diziyi şuana kadar 10 kişiye felan tavsiye ettim arasıra bakıyorum hepsi etkisinden çıkamamış facebooktan felan sürekli sahneleri paylaşıyorlar.emin ol piişman olmayacaksın kardeşim, iyi seyirler :)

SuperNatural
Kyle Xy
Merlin
The Vampire Diaries
True Blood
Game of Thrones
Fringe

Favori dizilerimdir.

Spartacus girmez mi yani ilk 3'e :D
Girmesi imkansız sana öyle diyeyim. Ama çok güzel diziydi. soruna cevap verecek olursak
Doctor Who bana göre şu ana kadar izlediğim en iyi dizidir. Bayağı dizi izlemisimdir yaklasık 20 tane, günde 3-4 saatimi hala dizilere ayırırım. Doctor Who abi!

Onun dışında izlenmesi gereken diziler
Shameless **
Game of Thrones ****
Breaking Bad ****
Dexter ***
Prison Break ****
Spartacus **
Sherlock ***
Fringe ***
Sons of Anarchy ***
The Walking Dead ilk sezonu iyiydi geri kalanı bozdu bence.
The Blacklist **
Lost ***
Person of Interest **

Ayrıca kısa bir hatırlatma yapayım, şu Supernatural'dir, Vampire Diaries'dir, The Originals'dir, sakın böyle ergen dizilere bulaşma :D

LORD_VIRUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla
The Lost Room

Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula
Bu kadar diziyi nasıl bi arada izliyosun hocam :D

---------- Mesaj saat 21:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:12 civarında gönderildi. ----------
Her hafta takip ederim dizilerimi ;)

Merhaba arkadaşlar,
Önce prison break'ı sonra spartacus'u bi solukta bitirdim epey oldu dizi izlemiyordum.
Losta başladım onu da güç bela 4 sezon izleyip bıraktım,saçmaladılar.
Breaking bad denedim 5 bölüm sonra oda sıktı.
Dexter'a başladım 1.bölüm iğrenç ve saçma geldi onu da izlemedim.

Şöyle Prison Break gbi her bölümü heyecan dorukta izleyeceğim,diğer bölümü merak edeceğim bir dizi yok mu?

gelmıs gecmıs en guzel dızı Prison Break ustune yok ama bulabılrsen OZ tavsıye ederım hapıshane flımı prısonu aratmaz muhtesem otesı

Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla ;)
The Lost Room

Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula

Sen zamanı ne geniş bir adammışın böyle!

Dexter hayatımda gördüğüm en güzel dizilerden birisi dexterin bitişi üzerine hiçbir dizi beni o kadar sarmadı şimdi revolution ve the walking dead ile yerini doldurmaya çalısıyorum :(

Sana izlediğim bütün dizileri yazıyorum sende severek izyelebilirsin.

Grimm
Person Of İnterest
Haven
Under The Dome
Revolution
Hannibal

Sana izlediğim bütün dizileri yazıyorum sende severek izyelebilirsin.

Grimm
Person Of İnterest
Haven
Under The Dome
Revolution
Hannibal

Bizim dizilerle alakası yok :D Korku dizileri mi bunlar?

---------- Mesaj saat 00:24:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:22:03 civarında gönderildi. ----------

gelmıs gecmıs en guzel dızı Prison Break ustune yok ama bulabılrsen OZ tavsıye ederım hapıshane flımı prısonu aratmaz muhtesem otesı

OZ duydum kaçma üzerine felan mı yoksa sadece gangsterler felan mı kapışıyo içerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri