Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dexter iğrenç geldi bana ya adam da çok gıcık bi tip
---------- Mesaj saat 20:58:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:57:26 civarında gönderildi. ----------
Gelmiş geçmiş ilk 3 dizi arasına bile girmez kardeşim o saydıkların
PRİSON BREAK
SPARTACUS
LOST
Bu saydığım diziler varken![]()
Bu kadar diziyi nasıl bi arada izliyosun hocam
---------- Mesaj saat 21:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:12 civarında gönderildi. ----------
Aklıma GANNICUSS 'un çarmaha gerildiği sahne geldikçe gözlerim dolar.Çok ağlamıştım ben bitince en sevdiğim karakteri çarmaha gerdiler ya![]()
hocam dünya çapında anket yapsan ilk 3 e birtek girse girse prison break girer dediklerinden.Hadi dexter neyse belki sevmezsin ama Breaking bad rahatlıkla ilk 3 e girer
breaking bad final yapalı 1-2 ay olmuştur hocam.Spartacus girmez mi yani ilk 3'eHocam uzun süredir bi LOST fırtınası vardı.Prison Break'deki heyecan o diziyi bitirdi ama ilk 3 te ikisi de yer aldı.
Sonra bi SPARTACUS fırtınası esti,geçti.Milyonlar izledi sevdi bu diziyi.Erken bitti ama süper bi final yaptı.Bu 3 dizi tartışmasız ilk 3 de.
Şimdi de Breaking Bad moda güzel bi dizi sözüm yok ama benim üstteki verdiğim 3 dizi EFSANEDİR,breaking bad de umarım güzel bir final yapar ve bu dizilerin arasına girer.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam ben o kadar dizi izledim 1. Favorim her zaman preson break'dır ..2. si ise Fringe adlı dizi.ne geceleri beni uyuttu nede diziyi bitirene kadar dış dünyadan bir zevk aldım..diziyi bitireli bir yıl oldu ama hala hergün googledan ''Walter Bishop'' adını arattırmadan edemiyorum.ilk 2 bölümünü izle sende bir sonraki bölümü iple çekeceksin)
bu diziyi şuana kadar 10 kişiye felan tavsiye ettim arasıra bakıyorum hepsi etkisinden çıkamamış facebooktan felan sürekli sahneleri paylaşıyorlar.emin ol piişman olmayacaksın kardeşim, iyi seyirlersana söz 2 bölümü izlicem kardeşim.Tamamdır seçtiğim dizi ''fringe'' diğer arkadaşlara da teşekkürler.ilk 5 bölümde tad alamazsam bırakırım ha!
Girmesi imkansız sana öyle diyeyim. Ama çok güzel diziydi. soruna cevap verecek olursakSpartacus girmez mi yani ilk 3'e![]()
LORD_VIRUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla
The Lost Room
Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula
Her hafta takip ederim dizilerimiBu kadar diziyi nasıl bi arada izliyosun hocam
---------- Mesaj saat 21:22:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:12 civarında gönderildi. ----------
Merhaba arkadaşlar,
Önce prison break'ı sonra spartacus'u bi solukta bitirdim epey oldu dizi izlemiyordum.
Losta başladım onu da güç bela 4 sezon izleyip bıraktım,saçmaladılar.
Breaking bad denedim 5 bölüm sonra oda sıktı.
Dexter'a başladım 1.bölüm iğrenç ve saçma geldi onu da izlemedim.
Şöyle Prison Break gbi her bölümü heyecan dorukta izleyeceğim,diğer bölümü merak edeceğim bir dizi yok mu?
Bitirdiklerim;
LOST
Prison Break
Spartacus
Breaking Bad (Şiddetle Tavsiye Edilir Bundan Başla
The Lost Room
Şuan;
Game of Thrones
The Walking Dead
Supernatural
Vikings
Da Vinci's Demons
Arrow
Revolution
Under the Dome
The Vampire Diaries
Hannibal
How I Met Your Mother
Hell on Wheels
Dracula
Sana izlediğim bütün dizileri yazıyorum sende severek izyelebilirsin.
Grimm
Person Of İnterest
Haven
Under The Dome
Revolution
Hannibal
gelmıs gecmıs en guzel dızı Prison Break ustune yok ama bulabılrsen OZ tavsıye ederım hapıshane flımı prısonu aratmaz muhtesem otesı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.