Bir türlü fatura kesmiyor.

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Selamlar arkadaşlar,

Yaklaşık 1 hafta önce bir telefon bayisinden Samsung Galaxy Note 4 aldım. Daha doğrusu HTC One M8 üzerine belli miktarda bir ücret vererek takas + para şeklinde sıfır telefonu aldım ve az çok samimiyetimiz olan birisi olduğu için faturanı 1- 2 gün sonra kesebilirim dedi bende tm dedim.

1 haftadır sürekli oyalıyor en son bugünde tartıştık fatura falan kesmiyorum sana diyor.

Telefon bende bugün maliye'ye gidip şikayet etmeyi düşündüm ancak fatura kesmediği için elimdeki telefonun benim olduğunu kanıtlamam gerekir mi ? Nasıl bir yol izleyebilirim ? Mesela faturasız olacağı için garanti dışı vs.. olması değil. Vergi kaçırması.

tanıdığım olacak bana öyle yol yapacak tanıdık olduğu için extra döverdim ne biçim insanlar var ya

O adamın mekanına git. Telefonda ses kaydedici açık olsun. Sonra oraya gidince bana niye fatura kesmiyosun diye başlat konuşmayı adam sana fatura kesmem felan der. Sonra seni şikayet edicem diyip dışarı çık. Ses kaydını durdur. O ses kaydıyla maliyeye git. Al sana kanıt. Türk aklı :D

tanıdığım olacak bana öyle yol yapacak tanıdık olduğu için extra döverdim ne biçim insanlar var ya

Dövmek mesele değil hocam kanıtlamak lazım haklı olduğumu :)

O adamın mekanına git. Telefonda ses kaydedici açık olsun. Sonra oraya gidince bana niye fatura kesmiyosun diye başlat konuşmayı adam sana fatura kesmem felan der. Sonra seni şikayet edicem diyip dışarı çık. Ses kaydını durdur. O ses kaydıyla maliyeye git. Al sana kanıt. Türk aklı :D

O aklıma geldi hocam videoya almak :)

Çokmu fazla film seyrediyosun:)

Çokmu fazla film seyrediyosun:)
Doğruya doğru reis :D

Elinde delil olacak. Adam fatura kesmediğini ağzıyla söylemiş olacak. Bundan büyük delil ne olacak? Mahkeme felan olunca adam ben öyle bişey yapmadım dicek. Mehmet hocam da çıkartacak videoyu. Adam da yusuf yusuf zaten.

Bildigim kadariyla habersiz ses kaydi delil sayilmiyor. Ama bir şahit senin işini çözebilir

Kanıt işte :) Napacaz başka çaresi yok

boş boş fikirler vermeyin cocuk cocuk konuşmayın, kişinin onayı dışında alınmış veya oluşturulmuş ses kayıtları kesinlikle delil niteliği taşımamaktadır,
mahkeme süreçleri , delil veya inceleme dosyaları öyle hadi canım istedi diye şak diye çıkartılabilecek şeyler değildir, herşeyin bir uslü vardır,
bir danışma hattını aradıgınızda görüşmelerimiz kayıt altına alınacaktır cümlesi, olumsuz durumlarda lehte kullanabilmek amaçlı söylenir, bakmayın öyle müşteri memnuniyeti felan dediğine,

direk maliyeye gidin, durumu anlatın, onlar size işleyişten bahsedecektir.

ayrıca maliyede inisiyatif kullanan bir görevli bulabilirseniz, onu sizle arkadaşmışcasına telefoncuya götürün ve onun huzurunda tekrar fatura isteyin vermezze biter zaten.

Son düzenleme:

Ses kaydı hukukta yok hükmündedir.Hiçbir işe yaramaz.Ancak görüntülü sesli kayıt olması gerekir.

Ses kaydı hukukta yok hükmündedir.Hiçbir işe yaramaz.Ancak görüntülü sesli kayıt olması gerekir.
Görüntünün de gizlisi delil sayilmaz amw dükkan da kamera var ise ve çalıştığna eminsen ver savciliha suc duyurusu o kamera kayitlari yeterli delil niteliği tasir

Kanka dava aç hakiminin kulağına sen beni burda gör bende seni kasada göreyim de :D adamın donunu bile alırsın.

Görüntünün de gizlisi delil sayilmaz amw dükkan da kamera var ise ve çalıştığna eminsen ver savciliha suc duyurusu o kamera kayitlari yeterli delil niteliği tasir

Sorunu olan arkadaş konuyu açan kişi kardeşim ben değilim bana yazma :)

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] adlı arkadaşın dediğine katılıyorum.Haklıyken haksız duruma düşme

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri