Bir video nasil popüler yapılır

justcan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Örneğin popüler olucağiına inandığımız bir videomuz var bunu izlettirmek icin ne yapmamız gerekir. Çok açıklama ve etiket mi önemli yoksa az ve öz mü. Önerilerinizi bekliyorum.

Çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla, büyük ihtimalle amaç; çok ve hızlı izlenim almak. Yani 200K izlenime 1-3 günde erişebilen popüler olurken, 1-2 haftada erişebilen olamaz gibi bir şey.

Atiyorum 16 saat once yüklenmiş 1m izlenmiş. Bizde videoyap dan koyucaz hemen etiket baslik olayi falan ayni ozgunlestir hangisi olmali ?

Hit yaparsın ilk sayfa, ilk sıraya çıkarsın telifi, flagı eksik olmaz..Hit yapmazsın izlenim olmaz kazanamazsın, ortada nasıl duracağız :)

Azı emek çoğu şans. :)

Bazen popomu yırttım 40 k yı geçemedim. Bazen ise attım videoları 1 hafta geçti baktım 50 izlenmiş ertesi hafta o 50 izlenen video biranda patlayıp 300 k olmuştu. Yani biraz şans. Eğer ilk atanlardan biri sen olursan çoğu web sitesi de youtube üzerinden video çektiği için piyango sana da vurabilir. ;) ama boşver patlatma video felan. Ne zaman video patlatsam kanalımda patladı. En son 1 ayda 7 milyon izlenim aldım ve kanal puuff... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri