Bir videoya F5 yapmak hk

IceMachine

Kayıtlı Üye
Merhabalar, bir arkadaş benden habersiz özgün kanalımdaki bir videoya (videoyu bugün upload ettim) 106 kez f5 yapmış izlenme 106 olmuş bunun kötü bir etkisi olur mu acaba kanal kapanma vs gibi bir sorun olur mu?

Merhabalar, bir arkadaş benden habersiz özgün kanalımdaki bir videoya (videoyu bugün upload ettim) 106 kez f5 yapmış izlenme 106 olmuş bunun kötü bir etkisi olur mu acaba kanal kapanma vs gibi bir sorun olur mu?
Hocam dikkat et
Bi uc ay önce konu acılmıştı adamin kanalina aynilarini yapmis arkadaslari f5 ve reklam tiklama banlanmisti
Belkide hatirlarsin
Bemce arkadaslarina soyleme soyleyeceksen bile tembih et

Hocam dikkat et
Bi uc ay önce konu acılmıştı adamin kanalina aynilarini yapmis arkadaslari f5 ve reklam tiklama banlanmisti
Belkide hatirlarsin
Bemce arkadaslarina soyleme soyleyeceksen bile tembih et

Valla söyledim kendisine birdaha yapmaz bir baktım 1 izlenimli video 108 izlenimli olmuş hemen söyledim birdaha yapma diye

Bir şey olmaz youtube da bunu yapan çok hele bu onedirection justin bieber gibi ufak hayranları bunu çok yapıyor bu yüzden 10 milyon olmasını beklerken 4-5 milyon olarak kalıyor ilk gün çoğu şarkıları falan bazen youtube 301 den sonra sahte izlenimleri saymamaya başlar. 10-15 den bir şey olmaz ama abartılırsa ve toplu halde yapılırsa risk ve sıkıntı

Reklama tıklamadıktan sonra bence bir sorun oluşturmaz. Hatta bu forumda bununla ilgili bir konu vardı. Yeni atılan videonun indekslenmesine yardımcı olmak için pinglemenin yanı sıra 30-40 defa izlenmesi tavsiye ediliyordu.

Gerçi ek olarak şunu da belirteyim. Diyelim karşı kanala bir video atıldı ve hemen onu alıp kendi kanalımıza attık. Atılan video biz işimizi tamamlayana kadar 10-15 defa izlendi. Siz kendi videonuzu f5 yapıp 30-40 kez iletseniz de ya da yine aynı yöntemle 301 yapsanız da bu sizin videonuzun en üstte olup kopup gideceği anlmına gelmez. Diğer video ilk atıldığı için çoğu zaman sizin üstünüzde yer alabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri