beyto33
Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :
Bilen bilir forumun eski üyelerinden biriyim bir çok konuda arkadaşlara yardımcı olamya çalışıyorum(ücretli-ücretsiz) bazen yeni başlayanları gaza getirmek bu işi bırakmamalarını sağlamak için kazandığımız TBM oranlarını - $ ları paylaşıyorum forumda....son paylaştığım konumda gördüm ki :
Daha dün işe başlayan,daha 1 kanalı olan,250-300 izleme alan,video proğramları bilmeyen,vds-vps den haberi olmayan vesselam belli bir YT tecrübesi olmayan arkadaşlarda NİCH i duyar duymaz ooooo bende nich yapmalıyım,çok kazanmalıyım havasına girmeye başlamışlar....Bu YT hayataınızda yapacağınız en büyük hatadır ...çünkü emeklemeden Niche geçerseniz sıkılır ve bu işi bırakırısnız...
Üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da hak vereceğini düşünürek NİCH e başlamak için aşağıdaki maddeleri taşıyormusunuz Bi kendinize bakın arkadaşlar :
1-YT ye başlayalı en az 3-5 olsun(tecrübeniz olsun)
2-hızlı video indirme-yükleme proğramlarını bilin
3-kaynak sıkıntısı çekmeyin,kanal tasarımı öğrenin
4-Yüklenen videoalra özgün etiket-açıklama girmeyi bilin
5-imleme-pingleme nasıl yapılır,faydası nedir,nasıl daha çok izlenme alınır öğrenmiş olun
6-En az 4-5 kategoride 15-20 kanalınız olsun
7-En az günlük 20-30 K izlenimiz ve günlük 20-30 $ kazanıyor olun
8-Daha sonra daha çok kazanmalıyım diye düşünüp NİCH i öğrenin
9-NİCH bulmayı öğrenin,güncel NİCH bulömayı öğrenin
10-Nich kelimelerinize izlenim almayı öğrenin vsvsvsvsvsvsvsvvsvs........
Vesselam Emeklemeden Koşamassınız Arkadaşlar...Bi anda zengin olma umudunu taşımayın yok öle birşey...Emek vermeden Ekmek kazanamassınız....
Bilen bilir forumun eski üyelerinden biriyim bir çok konuda arkadaşlara yardımcı olamya çalışıyorum(ücretli-ücretsiz) bazen yeni başlayanları gaza getirmek bu işi bırakmamalarını sağlamak için kazandığımız TBM oranlarını - $ ları paylaşıyorum forumda....son paylaştığım konumda gördüm ki :
Daha dün işe başlayan,daha 1 kanalı olan,250-300 izleme alan,video proğramları bilmeyen,vds-vps den haberi olmayan vesselam belli bir YT tecrübesi olmayan arkadaşlarda NİCH i duyar duymaz ooooo bende nich yapmalıyım,çok kazanmalıyım havasına girmeye başlamışlar....Bu YT hayataınızda yapacağınız en büyük hatadır ...çünkü emeklemeden Niche geçerseniz sıkılır ve bu işi bırakırısnız...
Üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da hak vereceğini düşünürek NİCH e başlamak için aşağıdaki maddeleri taşıyormusunuz Bi kendinize bakın arkadaşlar :
1-YT ye başlayalı en az 3-5 olsun(tecrübeniz olsun)
2-hızlı video indirme-yükleme proğramlarını bilin
3-kaynak sıkıntısı çekmeyin,kanal tasarımı öğrenin
4-Yüklenen videoalra özgün etiket-açıklama girmeyi bilin
5-imleme-pingleme nasıl yapılır,faydası nedir,nasıl daha çok izlenme alınır öğrenmiş olun
6-En az 4-5 kategoride 15-20 kanalınız olsun
7-En az günlük 20-30 K izlenimiz ve günlük 20-30 $ kazanıyor olun
8-Daha sonra daha çok kazanmalıyım diye düşünüp NİCH i öğrenin
9-NİCH bulmayı öğrenin,güncel NİCH bulömayı öğrenin
10-Nich kelimelerinize izlenim almayı öğrenin vsvsvsvsvsvsvsvvsvs........
Vesselam Emeklemeden Koşamassınız Arkadaşlar...Bi anda zengin olma umudunu taşımayın yok öle birşey...Emek vermeden Ekmek kazanamassınız....