Bırakın Şu NİCH Sevdasını !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar :

Bilen bilir forumun eski üyelerinden biriyim bir çok konuda arkadaşlara yardımcı olamya çalışıyorum(ücretli-ücretsiz) bazen yeni başlayanları gaza getirmek bu işi bırakmamalarını sağlamak için kazandığımız TBM oranlarını - $ ları paylaşıyorum forumda....son paylaştığım konumda gördüm ki :

Daha dün işe başlayan,daha 1 kanalı olan,250-300 izleme alan,video proğramları bilmeyen,vds-vps den haberi olmayan vesselam belli bir YT tecrübesi olmayan arkadaşlarda NİCH i duyar duymaz ooooo bende nich yapmalıyım,çok kazanmalıyım havasına girmeye başlamışlar....Bu YT hayataınızda yapacağınız en büyük hatadır ...çünkü emeklemeden Niche geçerseniz sıkılır ve bu işi bırakırısnız...

Üstad [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] da hak vereceğini düşünürek NİCH e başlamak için aşağıdaki maddeleri taşıyormusunuz Bi kendinize bakın arkadaşlar :

1-YT ye başlayalı en az 3-5 olsun(tecrübeniz olsun)
2-hızlı video indirme-yükleme proğramlarını bilin
3-kaynak sıkıntısı çekmeyin,kanal tasarımı öğrenin
4-Yüklenen videoalra özgün etiket-açıklama girmeyi bilin
5-imleme-pingleme nasıl yapılır,faydası nedir,nasıl daha çok izlenme alınır öğrenmiş olun
6-En az 4-5 kategoride 15-20 kanalınız olsun
7-En az günlük 20-30 K izlenimiz ve günlük 20-30 $ kazanıyor olun
8-Daha sonra daha çok kazanmalıyım diye düşünüp NİCH i öğrenin
9-NİCH bulmayı öğrenin,güncel NİCH bulömayı öğrenin
10-Nich kelimelerinize izlenim almayı öğrenin vsvsvsvsvsvsvsvvsvs........

Vesselam Emeklemeden Koşamassınız Arkadaşlar...Bi anda zengin olma umudunu taşımayın yok öle birşey...Emek vermeden Ekmek kazanamassınız....

Hocam herşey tamamda başlık açıklama etiket herşey tamam niche üzerine kurulu .Bakıyorum reklamda var .Ama ben videomda bu reklamı çıkartamıyorum! Bana bu konuda (ücretli-ücretsiz) yardımcı olacak arkadaş varsa çok sevinirim.

boşverin herkes istediğini yapsın. kazanamayınca aklı başına gelir.

bir musibet bin nasihattan iyidir diye boşuna dememişler. sen ne kadar söylersen söyle hocam o tbm oranlarını görünce kimse 0.02 tbm ile uğraşmak istemeyecek. :)

вαттυѕαу;46151' Alıntı:
Güzel bi konuya deyinilmiş . Arkadaşların yapmak istedigi şey Emeklemeden Koşmak gibi bişi

aynen hocam Kimse Emeklemeden Koşamaz

Beyto sana bu konuda katılamıycam.Adam 1 ayını verecek gecesini gündüzüne katıcak tık oranları belli seviyeyi aşamayacak tbm 0,04 lerde sürünecek o zaman bu adam zaten bıkar.Ama 1 ayını hiç kazanmamayı göze alarak niche üzerine çalışsa belki de 1 tıka 25-30 dolar almayı başaracak ve kendisine şevk gelecek!

Beyto sana bu konuda katılamıycam.Adam 1 ayını verecek gecesini gündüzüne katıcak tık oranları belli seviyeyi aşamayacak tbm 0,04 lerde sürünecek o zaman bu adam zaten bıkar.Ama 1 ayını hiç kazanmamayı göze alarak niche üzerine çalışsa belki de 1 tıka 25-30 dolar almayı başaracak!

Valla battal saygı duyarım kardeşim...yalnız senin mantığında bana ters...eleman daha video editlemeyi-düzenlemyi vs bilmeden niche atlarsa sence kazanabilirmi ? önce biraz sürtsün burnunu tecrübe edinsin...emek versin kazanmaya başlasın günde 5-10 $ sonra geçsin benim mandtığım bu....

Bu iş için programa falan gerek yok, sadece kafanızı kullanmanız yeterli.

Sade ve açıklayıcı olmuş. 6-7 hariç diğerlerinine sahibim ama 6 ve 7. madde de tamam olsa yinede biraz bekleyeceğim. Şuanda sadece okuyorum hep okuyorum.. :)

merhaba ben yaklaşık 40 gündür bu işle uğraşıyorum 15-20 gün oyun kanalım vardı özgün çalıuşma yaptım ama izlenme almayınca farklı kategorileerde 10 tane kanal açtım günlük 3-4 dolar geliyor ben 5. maddede söylediklerinizin hiçbirini bilmiyorum imleme-ping-vds-vps nedir gerçekten faydsı varmıdır? bide bot aldım ben databilim den video yükleyince pingle yazıyor pinglesem işe yararmı?

niche kelime çalışan arkadaşlar dikkatli olsunlar..!

3 kuruş fazla kazanacam diye adsenseden olmayın ;)

Kod:
Merhaba XXX XXX,

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

bende sıkıntı izlenim de izlenim alabilsem çözecem ama izlenim alamıyorum mesela bir video buluyorum neredeyse ilk ben yüklüyorum adam benden alıyor videoyu ama 10k-20k-30 izlenim alıyor ben ise 10-20-30 acaba index mi olmuyor ne oluyor bilmiyorum bu video izlenim alma konusunda birisinin fikri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

Hocam güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş, teşekkürler. "A" dan direk "H"ye geçmemek gerek. Tek tek ve yavaş yavaş gidilirse başarı yakın ve uzun ömürlü olur.

niche kelime çalışan arkadaşlar dikkatli olsunlar..!

3 kuruş fazla kazanacam diye adsenseden olmayın ;)

Kod:
Merhaba XXX XXX,

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

hocam ne gibi hatalar yapılırsa böyle bir sonuç çıkar

Ads_z.png

En nich kanal bende :D

şok oldum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri