Bırakın Türkçeyi

• Kullanıcı Bin903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Bin903

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçen haftalarda günlük 20 dolar kazandıran bi kanalım telifsiz ihtarsız para kazanmaya kapanmıştı sonra bi kanal daha açtım özellikle 3.tarafları bile kaldırıyordum sıkıntı olmasın diye herşeyiyle tertemiz dikkat ediyodum ama bugün o da gitti .

Dizi vs paylaşıyordum telif gelse anlarım ama bu nedir arkadaşlar dizi olmayan kanallarım da vardı günlük 3 5 getiren onlarda gitmiş geçen ay .

Şu saatten sonra bırakıyorum Türkçeyi varsa kısmetimizde yabancıdan kazanırız inşallah .

Yabancı hakkında önerileriniz varsa pm atabilir yada konuya mesaj yazabilirsiniz arkadaşlar .

şimdiye kadar uğraştığın kabaat hocam :)

Muslera hocam bas bas bağırıyor yabancı çalışın diye :)

Ben ilk günden beri yabancı videolar yüklüyorum.

Tbm bazen fırlıyor bazen 0,05 lere inior ama türkçe içerikliler gibi 0,01e inmior :D

Kazandırıor yani hocam :)

Yabancı da hit almak daha zor diye girmemiştim bu hafta bitiyo finallerimde inşallah yabancıya odaklanıyorum tamamen :)

güncel ol en önemli taktik bu
haber olsun bir tv programı olsun nete yeni düşmüş amator bir video olsun
güncellik şart yani anlıyacağın

Kardeş Bugün başladım 5 video yükledim Şuan 50 Görüntülenme 3 tıklama ile 2,28$ Oolmuş Yabancı İçerik Sayesinde ...

beyler haber videosu bana göre ingilizcede kazanç saglamaz.....
eger tavsiyemi dinleyecekseniz:
1)tv show(şuan iddia ederim bu forumd bir çok kişi sadece bunu yaparak çok para kazanıyor
2)belli bir olaya yönelme(mesela suriye olayında bir kanal açılmıştı ve o kanal şuan 1 milyon izlenime ulaştı
3)güncelligi takip edin eger edemeyecekseniz kendinize bişey bulun deyin ben teknoloji videosu paylaşacam yada vbç. paylaşacam diye

beyler haber videosu bana göre ingilizcede kazanç saglamaz.....
eger tavsiyemi dinleyecekseniz:
1)tv show(şuan iddia ederim bu forumd bir çok kişi sadece bunu yaparak çok para kazanıyor
2)belli bir olaya yönelme(mesela suriye olayında bir kanal açılmıştı ve o kanal şuan 1 milyon izlenime ulaştı
3)güncelligi takip edin eger edemeyecekseniz kendinize bişey bulun deyin ben teknoloji videosu paylaşacam yada vbç. paylaşacam diye

hocam dolu kanalim var genel haber kanallarida degil show kanallarim var yabanci izlenmiyor bilmiyorum millet nasil basariyor mesele bunlari acmak degil izlenmesi saglamak:)

hocam dolu kanalim var genel haber kanallarida degil show kanallarim var yabanci izlenmiyor bilmiyorum millet nasil basariyor mesele bunlari acmak degil izlenmesi saglamak:)

nasıl izlenmiyor kardeşim :D

git bir araştır bakalım amerikan bir tv showu tbm si kaç ?

çok kazanırsın
şöyle düşün beyaz showun başlamasını 4 gözle bekliyoruz hepimiz :D

bak dmeekki tv show önemli izlenir merak etme imlemelerini yap gerisi gelir

Çok teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için :)

nasıl izlenmiyor kardeşim :D

git bir araştır bakalım amerikan bir tv showu tbm si kaç ?

çok kazanırsın
şöyle düşün beyaz showun başlamasını 4 gözle bekliyoruz hepimiz :D

bak dmeekki tv show önemli izlenir merak etme imlemelerini yap gerisi gelir

hocam ben yanlis anlattim izleniyor ama ben beceremiyorum dusun orjnal ismini yazdim programin ole kanalim var izlenme yok:)beyaz show izleniyor ama 100 kisi o anda atiyor onu bol 100 birsey kalmaz hit olucanki olucak
oda kolay degil demesi guzel ama icraat olmayinca olmuyor o dediginiz isler kolay degil amerikada telif vermeyen fazla izlenen bir show programi bulcaksin sonra onun ayarlairni yapicaksin izlenicek senin dediklerin hep telifli kanal adamin kanali onlar zaten dedigin sekilde cok az onlarda bu isi piri hocam

Dunyada Beyaz Showdan kat kat cox izlenim alan hicde tehlif vermiyen showlar var arastirib onlari bulmak lazim ve aninda uzerine 2 kanal acmak lazim ) 2 tane Atiyorum 1 Ispanyolca
1 Rusca oyle Show bulsan heresine aid 2 kanal acsan toplamda 4 kanalla gunluk 30-50 $ arasi kazanirsin texmini duzenli caliwirsan tabiki

Dunyada Beyaz Showdan kat kat cox izlenim alan hicde tehlif vermiyen showlar var arastirib onlari bulmak lazim ve aninda uzerine 2 kanal acmak lazim ) 2 tane Atiyorum 1 Ispanyolca
1 Rusca oyle Show bulsan heresine aid 2 kanal acsan toplamda 4 kanalla gunluk 30-50 $ arasi kazanirsin texmini duzenli caliwirsan tabiki

Aynen kardeş bende bunu demek istedim illa amerika yada türkiye showları olmasın. Git taa afrika yada çin de. Yapılan showları bul.... Kimsenin aklına gelmeyecek çok show programı vardır mutlaka

Kardeş Bugün başladım 5 video yükledim Şuan 50 Görüntülenme 3 tıklama ile 2,28$ Oolmuş Yabancı İçerik Sayesinde ...

Hocam pm atmıştım görüşebilirmiyiz? Ayrıca hangi dilde yayın yapıyorsunuz?

---------- Mesaj saat 22:26:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:23:23 civarında gönderildi. ----------

Aynen kardeş bende bunu demek istedim illa amerika yada türkiye showları olmasın. Git taa afrika yada çin de. Yapılan showları bul.... Kimsenin aklına gelmeyecek çok show programı vardır mutlaka

Hocam para kazandığınız bir örneği verebilir misiniz?

Bbg canlı yayın çekiyorum camtasia atıyorum dneme yaptım iş güzel gibi... Kanalı dizayn edip işe tam olarak başlayacam dur bakalım inşallah telif gelmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri