BIRAKIYORUM:kazanc saglayan teknik yontem ve iceriklerim

Dosyayı biraz daha inceledim ,Gerçekten güzel bilgiler var . Bazı bilgiler,fikirler ile kafamda yeni projeler oluşmaya başladı ..Youtube a bakış açım daha genişledi. Hiç aklıma gelmeyen ve hiç bir zaman gelmeyecek yöntemler olduğunu gördüm...(Bu arada henüz dosyayı bitirmedim)

Aslında bunları yazıp dikkatleri bu dosya üzerine çekmek istemezdim ,sonuçta para verip aldık .Ama Cuma hocamın haksız yere eleştirildiğini gördüm ve yorum yazma ihtiyacı duydum

siz konusun kardesim ben susucam artik bu saldiriya gecen yavru cakallara karsi degmezde onlara zaten 48 yasinda adama kardeees diye msj yaziyo ya senin baban belki beni kardesimdir be ne terbiyesiz adamlar var ya ha 20 yasinda da genc var burda ama kendini biliyo olgun boylelerini tenzii ederim yinede bu genclere sinirlensemde hemen geciyo kizamiyorum ya ufaklar daha buyuyecekler akillanacaklar daha abileri yatayim artik yarin yine yogun bir gun olacak tum arkadaslara alan almayan kardeslerime selamlar kucak dolusu sevgiler

Ortada bir ticaret oluşmuş. Kendi rızası ile alış-verişe girmişler. Ticarete girmeyenlerinde saygı duyması lazım. Herkes kendi rızası ile hareket etti. BU saatten sonra konu sahibine yazanlar, ve ürünü deneyenler burada son durumları yazarlar. Umarız herkesin mutlu oldugu ve karlı cıktıgı bir konu olur.

( Gerçektende forumda boyle konular artması iyi olur.olumlu geri donuşleri özler olduk. Bir referansla cok kazanılıyor havası verenlerder olmadı değil. % kaç başarı geri dönecek ona bakmak gerekli. Bir kişi kazanmış bu başarı değil, vitrin olur ancak.... Ciddi manada dolandırıcılarda türedi malesef.)

Güzel konu hocam herkese bol kazançlar yöntemleri alan arkadaşların kazanç durumları ne durumda acaba mümkünse paylaşabilirler mi

konu güncellenmisken yazayım bende

yöntemlerden bir ben mi memnun kalmadım acaba, başka alan arkadaşlarda yazabilirmi

verdigim 600 tlnin 1tlsi bile bilgi olarak dönmedi bana

konu güncellenmisken yazayım bende

yöntemlerden bir ben mi memnun kalmadım acaba, başka alan arkadaşlarda yazabilirmi

verdigim 600 tlnin 1tlsi bile bilgi olarak dönmedi bana

baya iddalı bir konuydu bende merak ediyorum alan arkadaşlardan ses çıkmayınca galiba herkes bol bol kazanıyor diye düşündüm :D

Derdiniz ne anlamıyorum ki
Para cepte durunca batıyor anlaşılan...

Alan arkadaşlar, gerçekten örnekteki gibi atıfla topluluk yada eşleşen geçilebiliyomu?

bizim cepteki para sanada batıyo gibi bee hocam :)

memet kardesim tek alipt aolumsuz yazan sen sin su ana kadar seni saygiyla karsilarim tabi zaten grupta soyledin ben memnu kalmadim hepsini biliyodum diye dogrudur kardesim ama diger arkadaslardan bak hic bir sikayet yok cunki o grupla kimsede polemige girmek istemiyor ama sunu soyle ben bu ise emek verdimmi vermedimmi yada gruptaki paylasimlarda gercekten isine yarayan birsey olmadimi yani sen aldigin icin hakkindir gorusunu yazmak ama bunlarida yazarsan sevinirim selamlarimla memet kardesim birde grupta kac kisiydik 23 ekadar cikmadikmi diger 3 arkadas zaten aciklamalari ilk gun alarak calistiklari icin gruba katilmadiklarini soylemistim bunlarida yazarsan sevinirim

memet kardesim tek alipt aolumsuz yazan sen sin su ana kadar seni saygiyla karsilarim tabi zaten grupta soyledin ben memnu kalmadim hepsini biliyodum diye dogrudur kardesim ama diger arkadaslardan bak hic bir sikayet yok cunki o grupla kimsede polemige girmek istemiyor ama sunu soyle ben bu ise emek verdimmi vermedimmi yada gruptaki paylasimlarda gercekten isine yarayan birsey olmadimi yani sen aldigin icin hakkindir gorusunu yazmak ama bunlarida yazarsan sevinirim selamlarimla memet kardesim birde grupta kac kisiydik 23 ekadar cikmadikmi diger 3 arkadas zaten aciklamalari ilk gun alarak calistiklari icin gruba katilmadiklarini soylemistim bunlarida yazarsan sevinirim

valla abi Allah yukarda ne ebook nede gruptan hiçbirbilgiyi kullanmadım aksine gruptan bazılarına yardımcı oldum

ek olarak black isimli arkadasta ebooku alma amacı tek bir knuydu ve o yöntemde çalısmıyordu sende acıklama olarak aylar önce kullanmıstım çalısıyordu bayadır kullanmıyorum demistin yani deneyip ise yaradıgını bilmedigin yöntemler bile içerisinde vardı smdi

ben sana ilk gün belirttim bu ebook bnm isteklerimi karsılamadı diye face muhabbetini knusmustuk sonra özgün video önerilen video hepsi ayrı bi skıntı açıkcası ben daha etkili bir yöntem bekliyorduk ki suan o ebookta yazanlardan daha fazlası elimde var önerilene 10 videodan 2 sini sokarım suan kendi bilgimle ama snn yöntem öyle degil çok ugras gerek izlencek vs vs

yani bu ebook un ederi bnm gözümde 600 degil 100 tldir ki [MENTION=9224]mNote[/MENTION] onaylıyor sanıyorum bu tarz konuları nasıl onaylanmıs anlamıyorum

ek olarak forumdan biri ile knustum skype üzerinde snn arkadasınmıs oda 40lı yaslarda kendisinin bana dedigi su o öyle yksek paralar kazanmadı kazandırıcak yöntemi olsa kendisi kullanır ben tanıyorum onu yt seviyesinide biliyorum vs seklinde knustuk

acık konusayım ben suan 600 tl fiyatındaki bir ebooku 2 saatten az sürede yazarım ve en alt tabandan en üst ytci kullanabilir aylıkta minimum 5k garanti veririm. yani konuyu braz fazla abartmıssın abi olay bu sadece zaten ilk günde belirttim bunu ben

valla abi Allah yukarda ne ebook nede gruptan hiçbirbilgiyi kullanmadım aksine gruptan bazılarına yardımcı oldum

ek olarak black isimli arkadasta ebooku alma amacı tek bir knuydu ve o yöntemde çalısmıyordu sende acıklama olarak aylar önce kullanmıstım çalısıyordu bayadır kullanmıyorum demistin yani deneyip ise yaradıgını bilmedigin yöntemler bile içerisinde vardı smdi

ben sana ilk gün belirttim bu ebook bnm isteklerimi karsılamadı diye face muhabbetini knusmustuk sonra özgün video önerilen video hepsi ayrı bi skıntı açıkcası ben daha etkili bir yöntem bekliyorduk ki suan o ebookta yazanlardan daha fazlası elimde var önerilene 10 videodan 2 sini sokarım suan kendi bilgimle ama snn yöntem öyle degil çok ugras gerek izlencek vs vs

yani bu ebook un ederi bnm gözümde 600 degil 100 tldir ki [MENTION=9224]mNote[/MENTION] onaylıyor sanıyorum bu tarz konuları nasıl onaylanmıs anlamıyorum

ek olarak forumdan biri ile knustum skype üzerinde snn arkadasınmıs oda 40lı yaslarda kendisinin bana dedigi su o öyle yksek paralar kazanmadı kazandırıcak yöntemi olsa kendisi kullanır ben tanıyorum onu yt seviyesinide biliyorum vs seklinde knustuk

acık konusayım ben suan 600 tl fiyatındaki bir ebooku 2 saatten az sürede yazarım ve en alt tabandan en üst ytci kullanabilir aylıkta minimum 5k garanti veririm. yani konuyu braz fazla abartmıssın abi olay bu sadece zaten ilk günde belirttim bunu ben

sana deger konuda cvbimi kesin olarak verdim iki ay sonra yap gonder kanallarini al parani geri kazanamadiysan yatiyorum cunki herkese iyi geceler tekrar hoscakalin arkadaslar yonetim isterse konuyu kilitleyebilir isterlerse kalabilir selamlarimla

sana deger konuda cvbimi kesin olarak verdim iki ay sonra yap gonder kanallarini al parani geri kazanamadiysan yatiyorum cunki herkese iyi geceler tekrar hoscakalin arkadaslar yonetim isterse konuyu kilitleyebilir isterlerse kalabilir selamlarimla

bende cevabı verdim zaten paranın pesinde degilim ben ama 600tl haketmedigin bi para dilersen hayır kurumuna bagıslayabilirsin para snn paran bni ilgilendirmez

konuyla alakam yokta
yazmada edemedim
hoca biz bu işteyeni adamalr değiliz
iyikide almamışım
kanalını yap 2 ay sonra kazanmazsan gel paranı al ne demek ?
çocukmu var karşında ? yada 1 haftadır bu işte değil dreamblack uzun zamandır tanırım banada çok yardımcı olmuştur her konuda.

satış öncesi ve sonrası çok çelişkili gördüm bu konuyu ! ben yatıyorum olmuş şimdi :D

[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] trende çıkabildinmi bari ?
3dd engel geçebildinmi ?
bana bunları söyleyin alan herkes memnunsa
forumda eski spamcı kalmamış bana göre
konu kilitlenebilir demiş
tabi gerek kalmadı kitleyin
yok öyle bir dünya
nyse

bu arada okudum bu e book u
gerçekten book
la neyse la valla sinirleniyom

Son düzenleme:
konuyla alakam yokta
yazmada edemedim
hoca biz bu işteyeni adamalr değiliz
iyikide almamışım
kanalını yap 2 ay sonra kazanmazsan gel paranı al ne demek ?
çocukmu var karşında ? yada 1 haftadır bu işte değil dreamblack uzun zamandır tanırım banada çok yardımcı olmuştur her konuda.

satış öncesi ve sonrası çok çelişkili gördüm bu konuyu ! ben yatıyorum olmuş şimdi :D

[MENTION=9989]dreamblack[/MENTION] trende çıkabildinmi bari ?
3dd engel geçebildinmi ?
bana bunları söyleyin alan herkes memnunsa
forumda eski spamcı kalmamış bana göre
konu kilitlenebilir demiş
tabi gerek kalmadı kitleyin
yok öyle bir dünya
nyse

bu arada okudum bu e book u
gerçekten book
la neyse la valla sinirleniyom

Sinirlenirken bile güldürüon asd :D

valla onceki mesajalari okumadim \zamanimda yok okumak icin , kim diyorsa bu isi biraktim satiyorum , para kazanimayan adamdir, gerisi hikaye

bu isin cumasi pazari yok , ne satiyorsa bos is

---------- Spam Engelliyici 06:02 ---------- Önceki Mesaj 05:56 ----------

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri