BIRAKIYORUM:kazanc saglayan teknik yontem ve iceriklerim

herkese yetecek kadar var hocam herkes dedigin zaten en fazla 30 kisiye satis olacak
ama 70 kadar farkli farkli icerik olucak video depom var hali hazirda cogu renderle isteyenlere onlardanda vericem sen hesap et gerisini

guncel siparis 22 kalan kontenjan 8 dir
satis yarin aksam kapatilacaktir

herkese yetecek kadar var hocam herkes dedigin zaten en fazla 30 kisiye satis olacak
ama 70 kadar farkli farkli icerik olucak video depom var hali hazirda cogu renderle isteyenlere onlardanda vericem sen hesap et gerisini

Vereceğiniz içeriklerde eşleşen yada dünya engeli olmayan - telif olmayan içeriklerde varmı ?

hocam bazilaeindan hala kazanc getiren kanallarim var bazilarida gecmiste calistigim iceriklerdir artik ugrasamiyorum iclerinde
kesinlikle tut at tertemiz gecen icerikler vardir bundan emin olabilirsin

satista son gundur bu aksam 20.00 de satis kapatilacaktir yontemler alan arkadaslar disinda verdigim soz geregi tarafimdan hicbir zaman kimseyle paylasilmayacak kimseyede bir daha satilmayacaktir
dosyalar hazirdir son sekli verilerek aksam 20.00 den sonra ayni anda arkadaslara teslim edilecek ve pazar sabahina kadar skype den online her konuda destek verilecektir pazar gunu online destek bitecektir
guncel satis 25 kalan kontenjan 5 tir
bol kazanclar dilegimle...

---edit--

Son düzenleme:
yontemi alan arkadaslar konuya yorum yazabilir mi??

yontemi alan arkadaslar konuya yorum yazabilir mi??
hocam yarin aksam dosyalar alanlara teslim edilecek henuz hazirligi yeni bitti cunki ...destek boyuncaa satis kapatilsa da buradan alan arkadaslarin isterlerse yorum atmasi icin acik kalacaktir konu

[MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] hocam ,Müsaitseniz Banka bilgilerinizi pm gönderebilir misiniz .Yatmadan önce ödemeyi yapıyım.

Konunuzu okudumda son mesajlara doğru olayın Teknik yönünden çok içerik bölümüne kaymış
yani kategori değil direk diyorsunuz ki 70-80 içerik verilecektir demek ki isim isim vereceksiniz
buda içerik satışına girer bu ne zamandan beri forumda serbest?

burada teknik ve bilgi birikiminizi satmanıza bir şey demem ama direk olarak içerik satmak
benim ve ya bu forumda olmayan birinin calıstığı içeriği,
emeksiz bir şekilde 600 tl karşılığında 30 kişiye satılmasıyla sonuçlanacak.
Dolayısıyla oradan ekmek artık çıkmayacak ve burada da tek kazançlı siz çıkacaksınız!

Bırakıyorum artık tekniklerim çalışmıyor gider ayak buradan biraz para kazanayım dışında başka bir şey göremedim ben Başlık zaten aldatıcı başlık girilmiş konu yanlış yerde

Konu yeri satış konusu olması gerekiyor

Doğru başlık "BIRAKIYORUM: Kazanç sağlayan teknik yöntem Satış konusu (İçeriklerim kısmı zaten doğru değil neyin içeriğini satıyorsun :) )"

Yani arkadaşlar işin özeti bıkmadınız böyle insanlara para kazandırmaya

Kazanan adam satış konusu açıp para kazanmaya çalışır mı gözünüzü seveyim 10 kişiye satsa 6k para temiz para

Alınca göreceksiniz ki bu forumda paylaşılmış 30 40 liralık satış konularının derlenmiş hali gibi bir şey verecek

Atif ile videoları yüklemiş zaten konusu vardı forumda satış konusu bile açıldı

2 3 tane adsense ödeme resmi koymuş :D nasıl oluyor anlamıyorum ki şimdi benim yaptığım işleri yapınca adsenselerde 8 10 k civarı para birikiyor

Öyle sallamasyon bir başlık ile bırakıyorum su kadar kazanan yöntem fiyatı 1k desem gelip benden de alacaksanız bende açarım bi konu :D 50 kişiye satsam güzel para gelenlerin yanında
Forumda adam olup foruma bir şeyler satan insanlara tamamen karşıyım

Funny car crash...

Bırakıyorum artık tekniklerim çalışmıyor gider ayak buradan biraz para kazanayım dışında başka bir şey göremedim ben Başlık zaten aldatıcı başlık girilmiş konu yanlış yerde

Doğru başlık "BIRAKIYORUM: Kazanç sağlayan teknik yöntem Satış konusu (İçeriklerim kısmı zaten doğru değil neyin içeriğini satıyorsun :) )"

Kazanan adam satış konusu açıp para kazanmaya çalışır mı gözünüzü seveyim 10 kişiye satsa 6k para temiz para

Alınca göreceksiniz ki bu forumda paylaşılmış 30 40 liralık satış konularının derlenmiş hali gibi bir şey verecek

2 3 tane adsense ödeme resmi koymuş :D nasıl oluyor anlamıyorum ki şimdi benim yaptığım işleri yapınca adsenselerde 8 10 k civarı para birikiyor

Öyle sallamasyon bir başlık ile bırakıyorum su kadar kazanan yöntem fiyatı 1k desem gelip benden de alacaksanız bende açarım bi konu :D 50 kişiye satsam güzel para gelenlerin yanında

Funny car crash...

Ağzından bal fışkırıyor kardeş [emoji1]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Funny car crash...

konumu upladigin icin saol kardesim

son guncellememdir aksam satis sona erecektir
son kayit 27 kalan kontenjan sadece 3 tur
alanlarin yaninda gerek pm ve gerek skypeden gelen cok yogun ilgi ve alakaya tesekkur ederim bol kazanclar dilerim

resim guzel hocam ama herkesin fikri neyse zikride goruntusude odur derler e fikirde senin oldugu icin korkutma beni hocam

Forumda bugün de şaşırarak başladım, Mesajları tek tek okudum sonra kendime dedim ki iyiki kazanmıyorum şu yt den çünkü kazansaydım bende satmak almak için çabalardım..
Hayırlı ticaretler, bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri