BIRAKIYORUM:kazanc saglayan teknik yontem ve iceriklerim

söyleme dostuna.. oda soyler dostuna..

30 kişi öğrensede, sonrasında pıyasaya yayılır ve hatta bence, kullanılmaz hale gelebilir teknıkler veya herkes tarafından paylaşılır duruma gelir kamu malıda olabilir....

Alacak arkadaşlarda umarım bu kısa sürede maliyetlerini çıkartabilir...

Alanada, satanada hayırlı ugurlu olsun diyorum.

Bu işin içinde olunca insan, malum tecrübelerle bazı çıkarımlar yapabiliyor... BALTALAMA DEĞİLDİR YANİ.
(şimdi konu baltalama diyende olabilir. Ama konunun artıları yazılmış okuduk... eksileride yazılsın okuyalım... )

Şu alanları çok merak ettim ben.İsimleri açıklansada görsek, şeffaflık olsa.Baltalamak için yazmıyorum fakat şu'da unutulmamalı ki gizza gibi adamların altından neler neler çıktı...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu alanları çok merak ettim ben.İsimleri açıklansada görsek, şeffaflık olsa.Baltalamak için yazmıyorum fakat şu'da unutulmamalı ki gizza gibi adamların altından neler neler çıktı...

ne alakasi var hocam konuyu nereye baglamissin
alanlarla ilgilide birkac kisi daha ayni msji yazdi cvbi verdim gerideki sayfalari okursan anlarsin su anda 26 kisinin tum islemlerine kadar tamam bir kisi kaldi ulasmayan canli destek boyunca zaten arkadaslarin gorusleri icin satis kapatilsada konu acik kalacak o zaman gorursun cunki dosyalar bu aksam herkese eszamanli gonderilecek yazarlar sen de okursun merak edersen selamlarimla

Ben aldım hocam .

Cuma hocam para iadesi garantisi veriyor .. İsim -Soyisim -adres - kimlik bilgilerini satın alan kişilere gönderiyor...

bende aldım, çok ilgili bir abimiz... çok teşekkürler... bu kadar bilgiyi, yazıyı, açıklamayı bir arada görmek hiç kolay bir iş değil....

ben de aldım ama inşallah verdiğimiz paraya değer.
deger hocam deger aksam gorursun
son kontenjan 2 dir guncel 28 30 olunca kapatilcaktir olmasada aksam 8 de dosyalar atilmadan hemen once satis bir daha yapilmamak uzere sonlandirilacaktir.burdan kapatilacaktir ilgiye tesekkur alan almayan iyi yorum elestiri hatta baltacilar diye bu grup varmis ya (ben bilmiyorum ama) konumu upladiklari icin onlarada tesekkurler

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

ha onemsemedim ama ufak bir grup var toplanip film cekmisler arkadaslar ama merak etmesin alan arkadaslar bunlar ufak bir grup duyumum bilgim vardir onlar hakkinda (henuz kim olduklari tam belirlenmesede yogunlugumdan dolayi o yuzden emin olmadan kimseyi sahis olarak kesin suclamam gunahinida almam ama) destekten vakit buldugim anda emek hirsizligi ve emek gaspi oldugundan dolayi ozluk haklarim geregi gerekilen islemler bastan en sona kadar yapilacaktir alan arkadaslarin haklarini korumak icin bunu yapacagimdan kimsenin bir suphesi olmasin kimseyide ne itham ne uyariyorum sadece aciklama ve bilgilendirme mahiyetinde yazdim henuz forum yonetiminede bilgi vermedim yogunlugumdan dolayi anlayislarina siginarak

Bizim İnsanımız Kadar Pis İnsan Görmedim Bu Nedir Arkadaş Ya Ne Oluyor Bize Neyin Kafasını Yaşıyoruz Nerde Kaldı Bizim Yardım Severliğimiz Misafirperverliğimiz Tamamen Lafta Kaldı Bu En Ufak Fırsatta Birbirimizi Sömürmeye Ne Kadarda Meyilliyiz 1 Haftadır Vietnamlıların Facebook Gurubunda Takılıyorum YTPara Ve Bizim İnsanımız Gözümde O Kadar Karardıki Anlatamıyorum Suan Allah Hepimizi Islah Etsin Hepimizi Hidayete Erdirsin...

Satısa katılan arkadaslara az once dosyaları teslım edılerek kapanmıstır konu onlıne destek suresınce gorusler ıcın katılan arkadasların goruslerı ıcın acık kalacaktır pazar sabahı destek de bıtecektır destekten sonra konu tamamen kapatılacaktır
forum yonetımıne ve tum ılgı gosteren arkadaslara tesekkur ederım

alan arkadaşlardan aldıgım bilgiye göre 5 para etmez forumdakiler ctrl v yapılmış cclenır kullanılmasını gerektiğini felan söylüyrmuş hahaha doğru mu [MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] ?

rica ediyorum alan arkadaşlar yorum yapabilirmi, 30 tane madde var çoğu çok iddialı, aynen söylenildiği gibimi arkadaşlar, biriniz özet geçebilir mi :)

alan arkadaşlardan aldıgım bilgiye göre 5 para etmez forumdakiler ctrl v yapılmış cclenır kullanılmasını gerektiğini felan söylüyrmuş hahaha doğru mu [MENTION=14503]ytcuma[/MENTION] ?
yalan soyluyosun sen bir yalancisin
o dosya kac sayfa biliyomusun daha yeni teslim ettim daha okunmadi bile tamamen hocam bunu sen degil alipta boyle dusunen arkadas yazabilir rahatlikla anlarim ama sen yalan soyluyorsun kimin aldigini soyle sana inanayim ama soyliyemezsin bilmiyosun cunki bu da son msjimdir

yalan soyluyosun sen bir yalancisin
o dosya kac sayfa biliyomusun daha yeni teslim ettim daha okunmadi bile tamamen hocam bunu sen degil alipta boyle dusunen arkadas yazabilir rahatlikla anlarim ama sen yalan soyluyorsun kimin aldigini soyle sana inanayim ama soyliyemezsin bilmiyosun cunki bu da son msjimdir
kardeş sen kimin adını verdin burdada ben isim veriyim?? hala konşuyorum ben arkadaşlarla ve içi boş laf oyunları diyorlar sadece türkçende berbatmış bu arada onuda söylediler başkasına kopyalatsaydın keşke yalancınında kralı sensin okey
icon12.gif

kardeş sen kimin adını verdin burdada ben isim veriyim?? Hala konşuyorum ben arkadaşlarla ve içi boş laf oyunları diyorlar sadece türkçende berbatmış bu arada onuda söylediler başkasına kopyalatsaydın keşke yalancınında kralı sensin okey[ımg]http://www.ytpara.com/images/icons/icon12.gif[/ımg]

arkadaslar az once uzatmamak ıcın acıklamak ıstemedım ılk kısıyı desıfre edıyorum grup kurup fılm cevıren arkadaslardan bırı budur hemde basrollerınden bırıdır gerekenı yapacagımdan suphesı olmasın sımdılık engelledıgım ıcın saldırıya gecen kısıdr bu arkadas
burda konu kılıtlensede butun herseyı ıspat edıcem ve senle ısımız daha bıtmeyecek bunu da boyle bılesın hadı selametle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri