Biraz gıcık oldum...

erenhan

Kayıtlı Üye
R10 dışındaki diğer Türk webmaster sitelerini geziyorum,insanlar youtube öğrenmeye çalışıyor belki burada sorulan soruların 10da biri basitliğinde,hocam kanalın ülkesini nereden değiştireceğim gibi :),bir kaç kişide çıkmış aşırı faiş fiyatlara insanlara youtube paketi satıyor satın alan birisiyle muhabbet ettim gönder bakayım şu para verip yaptırdığın kanala dedim zavallı adama funny videos kanalı açmış biraz sinir oldum,sadece paylaşmak istedim.

Hocam bana acımasızsın veya bencilsin diyebilirsin ama ben çok uzun zamandır bu işin içindeyim yaklaşık son bir bucuk yılda geceli gündüzlü bakıyorum şunu bilir şunu söylerim her karakterde kişinin yapması gereken bir iş değil herkes geliyor millet kazanıyor aaaaa bende kazanayım diyor kazanamayınca başlıyorlar sahte telife milleti baltalamaya o yuzden gerek yok üzülme boşver seni senden başka kimse düşünmüyor çünkü bu hayatta.

İşi bilmeyenleri avlıyorlar. Belki de bizim forumdandır avlayanlar :D
Sahte telifcilerdir belki de :D

Yazık vallahi... İnsanlarda da hata var. Domatesi AVM'den alırsan pahalı ama pazardan alırsan ucuza alırsın. Bu işin pazarı da burası. Tam araştırmadan pat diye dalıyorlar ve kazıklanıyorlar. Ya da yanlış yöneltiliyorlar...

İşi bilmeyenleri avlıyorlar. Belki de bizim forumdandır avlayanlar :D
Sahte telifcilerdir belki de :D

Yazık vallahi... İnsanlarda da hata var. Domatesi AVM'den alırsan pahalı ama pazardan alırsan ucuza alırsın. Bu işin pazarı da burası. Tam araştırmadan pat diye dalıyorlar ve kazıklanıyorlar. Ya da yanlış yöneltiliyorlar...

Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama kendimce birşeye değinmek istiyorum bu işte domatesi alan adam işi bilmiyordur daha öğrenememiştir, olay domatesi ekip kendin yetiştirebilmektedir :)

Orası öyle de, yine de öğrenmek için bir mutfağa ihtiyaç var. Ben onu kastetmiştim :) Yani YTPara en iyi mutfak bence... Başka yerde insanlar çeşitli dallarda fikirlerle uğraşırken buranın ana konusu YT... :)

Orası öyle de, yine de öğrenmek için bir mutfağa ihtiyaç var. Ben onu kastetmiştim :) Yani YTPara en iyi mutfak bence... Başka yerde insanlar çeşitli dallarda fikirlerle uğraşırken buranın ana konusu YT... :)

Ben şüpheliyim şu ana konudan hocam artık son on mesaj konusu ana sayfada sadece konu dışı çalışır oldu bu aralar. Ama tabi youtube forumu olması ve bu işte ilk olması başımızdada serkan abinin olması burayı diğerleriyle kıyaslanamayacak kadar büyük hale getiriyor :)

Hocam bana acımasızsın veya bencilsin diyebilirsin ama ben çok uzun zamandır bu işin içindeyim yaklaşık son bir bucuk yılda geceli gündüzlü bakıyorum şunu bilir şunu söylerim her karakterde kişinin yapması gereken bir iş değil herkes geliyor millet kazanıyor aaaaa bende kazanayım diyor kazanamayınca başlıyorlar sahte telife milleti baltalamaya o yuzden gerek yok üzülme boşver seni senden başka kimse düşünmüyor çünkü bu hayatta.

aslında ben de sana yakın düşünüyorum ama sadece insanların umutları oluyor bu haraket biraz ayıp diye düşünüyorum en azından alınan paranın hakkı verilmeli

aslında ben de sana yakın düşünüyorum ama sadece insanların umutları oluyor bu haraket biraz ayıp diye düşünüyorum en azından alınan paranın hakkı verilmeli
Hocam bizim milletimiz şunu anlamıyor;
Bugun sabah 8 aksam 5 çalışıp hala 800 tl alan insanlar var onlar günde 1 saatle youtubeden bu parayı alıyorlar ama yetmiyor gidip sahte telif atıyorlar ortada bir pasta var ve bu çok büyük sana bana herkese yeter ancak bunlar başkasının dilimini çalmaya hevesleniyor hemen, beş kuruş fazla için karaktersiz olduklarını üstlerine basa basa dile getiriyorlar. Her defasında analarına bacılarına sövüyor telifi yiyenler haklı olarak bunlar öyle ki bir yutkunurlar ohh derler yine işlerine devam ederler o kadar alçak bunlar.

Bizler youtuber olduğumuz için işin detaylarını tecrübelerimiz oranında biliyoruz ve az çok kazanıyoruz ama bu işleri bizim kadar bilmeyenler, bizimde ilk başta olduğumuz gibi dudağın sol tarafından akan salyalarla youtbeden kazanılacak dolarların hayalini kuruyor.

Bu hayaller insanı hemen bu işi girmeye teşvike diyor ve tecrübesizlik yüzünden ilk başta ne yapacağını bilemeyen acemiler, bilenlerden destek almak istiyor. Her zaman söylerim bilgi her zaman para eder. Bilgiyi kendine saklar ve kendin için paraya dönüştürebilirsen ne ala ama daha kolayı bilgiyi satmaktır.

Mesela ben r10da 3-4 sene önce bir hizmet verirdim. Oyun sitelerinin en rağbet gördüğü dönemde oyun sitelerine oyun yüklerdim. 30 tane çalışanım vardı ve yaptıkalrı şey oyun açıklaması yazmak. Oyun sitelerinden para kazanmak isteyen insanlara oyun sağlardım, açıklama siteye ekleme vs

Onların oyun sitesinden 1 ayda kazanmayı ümit ettiklerini ben 1 günde oyun sitelerine oyun yükleyerek kazanırdım.

demem o ki, bu tip lojistik hizmet sağlayanlar hep olacak ve ücretli olacak acemiler için. bu da bir pazardır. ticari ahlakını koruyup hizmetini iyi yapan insanlara sözüm yok ama sizlerin de dediği gibi niyeti bilmeyenleri aldatmak suretiyle para kazananlar zaten tutunamayacaklar

yavaş yavaş mega holding olayına kayma var bu işte :D

Allah onların belasını versin. Benim de üniye yeni başlayan bir arkadaşımı kandırmaya çalışmışlar. Çocuk para biriktiriyordu ben zor kurtardım ellerinden.

bir defa burdan e-book,bir defa da r10dan bir fikri satın aldım.2sinde de pişman olmadım...verdiğim miktarlar sonuna kadar helal olsun dedim.

gerçekten de bu işe yeni başlayana anlatmak kadar zor bir iş yok.başlamak isteyen sürekli okuyacak ve deneyecek,bunun başka yolu yok.

Allah onların belasını versin. Benim de üniye yeni başlayan bir arkadaşımı kandırmaya çalışmışlar. Çocuk para biriktiriyordu ben zor kurtardım ellerinden.

aynen öyle artık adamlar her yerde carpmaya calısıyor...

bir defa burdan e-book,bir defa da r10dan bir fikri satın aldım.2sinde de pişman olmadım...verdiğim miktarlar sonuna kadar helal olsun dedim.

gerçekten de bu işe yeni başlayana anlatmak kadar zor bir iş yok.başlamak isteyen sürekli okuyacak ve deneyecek,bunun başka yolu yok.

valla bende sahtekar de ta nalabuasfjkaskdan book aldım mahkemeye verecektım adamı az kalmıstı para iadesi aldım sonunda.. (ALT KANAL OLAYI). Forumda cok bılgı var aslında sadece zamanını ayırıp okumuyor ınsanlar bu yuzden basıte kacıp sonra canları yanıyor

Hocam bizim milletimiz şunu anlamıyor;
Bugun sabah 8 aksam 5 çalışıp hala 800 tl alan insanlar var onlar günde 1 saatle youtubeden bu parayı alıyorlar ama yetmiyor gidip sahte telif atıyorlar ortada bir pasta var ve bu çok büyük sana bana herkese yeter ancak bunlar başkasının dilimini çalmaya hevesleniyor hemen, beş kuruş fazla için karaktersiz olduklarını üstlerine basa basa dile getiriyorlar. Her defasında analarına bacılarına sövüyor telifi yiyenler haklı olarak bunlar öyle ki bir yutkunurlar ohh derler yine işlerine devam ederler o kadar alçak bunlar.

Türk girdiyse o pasta biter merak etme :D

Kaldıki son olaylardan sonra buna daha çok inanmaya başladım umarım yanılırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri