Biraz kafayi calistirmak :)

• Kullanıcı basbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

basbaba

Yasaklanmış
Bugun yaptiklarimi sizinle paylasmak isterim , yuzeysel olarak anlaticam , aksi takdirde kanalim ortaya cikacaktir :)

yabanci sitelerde dolasirken , bi son dakika haberi gordum , ilgimi cekti , biraz arastirinca konuyla ilgili henuz bir video olmadigi sadece bir kac fotografin oldugunun farkina vardim , ilk once konu ile ilgili eski foto ve kisa videolari buldum , ardindan da son dakika haberdeki fotolarla birlestirip bi slayt hazirlayip , 10 dakika icinde youtube yerlestirdim , sonuc yerlestirdikten 5 dakika sonra 301 oldu , ve 50 nin ustunde yorum :D:D:D

Demek istedigim sirf kopyala yapistir yapmayalim arkadaslar , inanin kendi yaptigin videonun 5 dakikada 301 olmasi cok buyuk bir zevk veriyor :D:D:D

---------- Mesaj saat 06:22:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:17:27 civarında gönderildi. ----------

Isin kotu kismi dolar isiginin hemen beyaz olmamasi o da ayri konu ama en azindan simdiden 30 tane yeni abone oldu , gelecege yatirim en azindan :)

işte youtuber mantığı...tebrikler

Aynı taktiği bende 1 haftadır kullanıyorum. Videolar kısmına bakıyorum 3-4 video o da her sitede olan fakat önemli olan sadece yazı ama video yok aynısını bende yaptım tutuyor bu iş. :D Fakat bu inceleme işi insanı çileden çıkarıyor.

iki versiyonlu koymustum , birinin 301 i acilmis , 3260 izleme almis , dolar isigida beyaz olmus ama ne zaman beyaz oldu bilmiyorum , digeride 301 den ciksinda , ondan sonra bi adsense girip bakarim , ne getirmis , ne goturmus bizden :) :) :)

aklımda olan bir şey ama yabancı dil lazım biraz :)

yabancı dile gerek yok ki haberin başlığını kopyalayıp hazırladığın slayt videoya eklemek.
icon14.gif

bende bu yontemı uzun zamandıur yapıyorum ama nedense yt bede olmayan vıdeo ve konular en fazla ızlenme 50-100 geçmiyor ben nerde yanlış yapıyorum:)

olayin haberi cikar cikmaz yapmak lazim , ondan olabilir belki.
Bu arada ikinci slaytinda 301 i cozuldu , toplamda yaklasik 7000 izleme almis , ama adsense yansiyan tahmini 700 izleme gibi :(

bende bu yontemı uzun zamandıur yapıyorum ama nedense yt bede olmayan vıdeo ve konular en fazla ızlenme 50-100 geçmiyor ben nerde yanlış yapıyorum:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri