Biraz Ses yükseltelim mi ? #scamQuizGroupNetwork

forumca #scamQuizGroupNetwork tt yapalım mı ?

• evet yapalım payıma düşeni öderim !

Oy: 14 17,7%
  • evet yapalım para ödemem !

Oy: 19 24,1%
  • boşver.

Oy: 29 36,7%
  • dünya yansa bile umrumda değil banane

Oy: 17 21,5%

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
Kahrolası insan! O ne nankördür!
ABESE Suresi 17. ayet

Yav bırak bu palavraları. Milleti kırkıştırma burda.Burda herkesin canı sıkkın sabahtan beri insanlar ne çektiğini bilmiyor sende gelmissin espiri düzeyinimi gelistiriyorsun ? Böbürlenerek konuşuyorsun milleti ti'ye alıyorsun sen andaval mısın ?

Yav bırak bu palavraları. Milleti kırkıştırma burda.Burda herkesin canı sıkkın sabahtan beri insanlar ne çektiğini bilmiyor sende gelmissin espiri düzeyinimi gelistiriyorsun ? Böbürlenerek konuşuyorsun milleti ti'ye alıyorsun sen andaval mısın ?

Nankör olmayın, bu zamana kadar aldığınıza sayın. quiz temizliğini yaptı sıra diğer partnerlerde :D daha dur sen :D :D

Teşekkürler QUİZ . LOVE QUİZ... :D

Nankör olmayın, bu zamana kadar aldığınıza sayın. quiz temizliğini yaptı sıra diğer partnerlerde :D daha dur sen :D :D

Teşekkürler QUİZ . LOVE QUİZ... :D

resmen insanları tahrik ediyor !

[MENTION=11620]era[/MENTION]
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Kardeşim namkör değiliz ama enayide değiliz..Paramı dağatalım biz bütün partnerlere..

Ya hacı abi, kendi içeriğin mi ? Değil , eyvallah diyip gideceksin , ordan geldi buraya gitti, bu olay bu kadar, hakkın varsa özgünsen mahkemeye verecen , ama değilse mahkemeye verdinmi, zırtıngen.

Ben suyu içtim abi, üstünede banyoya girdim şu an ohh buz gibi. sizde öyle yapacaksınız başka çare yok.

Olan olmuş önemli olan şimdi ki rotayı belirlemek.Adsense ise nasıl çalışılır ? Partnerse nasıl çalışılır ? Quiz ödemiyecekse buraya kadar der yolumuza bakarız.Çünkü bu adamlar her maile dönüş yaptı bu zamana kadar.Onlarca networkten şuana kadar hangi birinle iletişim kurabilidk.Bu zamana kadar kazandıklarımıza şükür edip yolumuza devam ederken Hatalardan herkes ders çıkarır umarım artık flag atmaz,sahte telif göndermez,günde 100 kanal basmaz.Mümkünse render çalışır veya botla fazla video atmadan,kanal basmadan çalışır.

resmen insanları tahrik ediyor !

[MENTION=11620]era[/MENTION]
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Arkadaşım her denileni söyleneni report edersen işimiz iş senle. ne tahriği delimisin arkadaşım bizde alamadık ama, ben yinede şükür diyorum bu zamana kadar aldıklarımdan. şükürler olsun

Arkadaşım her denileni söyleneni report edersen işimiz iş senle. ne tahriği delimisin arkadaşım bizde alamadık ama, ben yinede şükür diyorum bu zamana kadar aldıklarımdan. şükürler olsun

kardeşim insanlar gergin senin ihtiyacın olmayabilir aile geçindiren ev bakan en az 25 30 kişi tanıyorum bu forumdan durum ve hal böyleyken burada love quiz vs vs şeyler yazarsan insanlar gerilir. bir de böyle düşün.

Ya hacı abi, kendi içeriğin mi ? Değil , eyvallah diyip gideceksin , ordan geldi buraya gitti, bu olay bu kadar, hakkın varsa özgünsen mahkemeye verecen , ama değilse mahkemeye verdinmi, zırtıngen.

Ben suyu içtim abi, üstünede banyoya girdim şu an ohh buz gibi. sizde öyle yapacaksınız başka çare yok.

Bak şimdi dostum böyle desen insanlar seni anlar ama sen farklı konuşuyorsun burada. Aile geçindiren adamlar var burada. Borcu harcı olanlar var.. Herkesde Sinir hat safhada sen gelip kışkırtır gibi konuşursan olmaz.. ;)

dünya yansa bile umrumda değil banane
çok gereksiz büyütüyorsunuz eninde sonunda başımıza gelecek şey şimdiden geldi
buna hazırlıklı olmayanlar bence bu işe hiç başlamasaydı

Bak şimdi dostum böyle desen insanlar seni anlar ama sen farklı konuşuyorsun burada. Aile geçindiren adamlar var burada. Borcu harcı olanlar var.. Herkesde Sinir hat safhada sen gelip kışkırtır gibi konuşursan olmaz.. ;)

Olur olur. Rahat olsun insanlar diye yazıyorum, uzadıkça uzar o yüzden bende şükredin diyorum giden gitsin ohh.. yesinler paracıkları boşverin. açın bi oyun havası hadi bakim.

Ohhh :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=CNXbZcqbcH0

Youtube u çöplüğe çeviriyorum her gün 100 kanal açıyorum diye sevinen arkadaşlar vardı. Kına yakın. Kaç kere söyledik çöplüğün içinde yaşamın ömrü herkes için kısadır diye. En çok da bu kadar bencil olup herkesten fazla kazananlar sızlanıyor eminim. Sen çöplüğe çevirdin en çok ağlayan da sensin. Yetinmeyi bilmeyen de. Neyse bu yazı bu işi çöp şekilde yapanların geneline.

İşin ciddiyetini biliyorum da kaç aydır kapananı çok güzel bir şekilde ödüyordu bu firma öve öve bitiremiyodunuz. Her kanalınızı bağlıyordunuz ödemeyecem dediğinde yok scam quiz şöyle de quiz böyle de quiz. Yaptığınız kanal özgünse legal iş yapıyorsan ödemediyse eyvallah sonuna kadar haklısın ama spam yapıyorsan illegal se iş birşey demeye hakkın yok. Şimdi dese ödeyeceğim kapananları bundan sonra hepiniz tekrar övmeye başlarsınız. O sözü bunun için söyledim umarım anlamışsındır. :)

bi dünya zarardayız ancak Rabbim kulunun yanındadır.
Ancak şu hiç bir şeyden habersiz, tuzu kuru olanlar gelip milleyi ti ye alıp nankör demezlermi. Acaba nankör hangi durumlar için kullanılır sözlük anlamı nedir?
Adamların sırtından para kazandığımızı sanıyorlar. Aksine, bi dünya emek verdin. Onlarda verdi ve herkes payını aldı. Şu durumda quiz mi ödemiyor yoksa youtube mu ödemiyor bilinmez ancak buraya gelip insanlara nankör demeden önce bi düşünmek lazım. Ortak yürütülen işlerde biri seni sırtından vuruyor ve sende onun arkasından sitem ediyorsan sen nankör olmassın. Nankör'ün sözlük anlamı değişmediyse...
İyi forumlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri