Biraz Ses yükseltelim mi ? #scamQuizGroupNetwork

forumca #scamQuizGroupNetwork tt yapalım mı ?

• evet yapalım payıma düşeni öderim !

Oy: 14 17,7%
  • evet yapalım para ödemem !

Oy: 19 24,1%
  • boşver.

Oy: 29 36,7%
  • dünya yansa bile umrumda değil banane

Oy: 17 21,5%

• Kullanılan toplam oy
    79
  • Anket kapatılmış .
bi dünya zarardayız ancak Rabbim kulunun yanındadır.
Ancak şu hiç bir şeyden habersiz, tuzu kuru olanlar gelip milleyi ti ye alıp nankör demezlermi. Acaba nankör hangi durumlar için kullanılır sözlük anlamı nedir?
Adamların sırtından para kazandığımızı sanıyorlar. Aksine, bi dünya emek verdin. Onlarda verdi ve herkes payını aldı. Şu durumda quiz mi ödemiyor yoksa youtube mu ödemiyor bilinmez ancak buraya gelip insanlara nankör demeden önce bi düşünmek lazım. Ortak yürütülen işlerde biri seni sırtından vuruyor ve sende onun arkasından sitem ediyorsan sen nankör olmassın. Nankör'ün sözlük anlamı değişmediyse...
İyi forumlar
Bide gelip burda gülüp dalga geçiyorlar. Biz bu parayı emeklerimizle kazandık tamam spam yaptık ama ustumuzden google da kazandı quizde. Hala gelip burda dediğin gibi nankörlük yapma diyenler var adminlerden bazıları da dahil isterlerse beni de banlasınlar hic farketmez ama o adminlerinde artık burda bence adminlik görevi kalmamıs para bazılarını sımartmıs isterlerse benide banlayabilirler simdi laf dalaşına girmeden...

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne nankörlüğü ya..
ben yükledim millet izledi google reklamını yayınladı
yayıncıda kazandı google de kazandı quizde kazandı bende kazandım izleyende
tek kazanıpta alamayan ben oldum ne nankörlüğü gece gündüz çalıştım quiz kazansın izleyici izlesin google kazansın diye . döngü bu . şuanda hakkını tek alamayan ben oldum.
ŞİMDİ KİM NANKÖR SAÇMALAMAYIN .

Bu ayda senden yesin quiz havadan kazandıklarına bak arkadaş . nankörlük insanın içinde var ne dersin ki...

Quiz cebinden ödüyor? Quiz mi kazandırıyor yoksa üyelerimiz quize yada asıl kazandıran Google mi, google Adwords e para ödeyenlermi? Arkadaşlar bu sorular uzar gider, didişip dövüşme nin yararı yok yerine burası değil, yazacaksınız yararlı bişeyler paylaşın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri